Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 287
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
то и от към пречистване е хубаво да се остави..
но аз съм на работа и не мога да си позволя липса на кондиция..
пък и аз го правя за отслабване повече..
пречистването ще ми е през постите..
да,хайде ,започвай,после сме за нови дрехи!
ти от колко кг започваш и колко искаш да постигнеш?
успешен ден на всички! Hug

# 256
О, не питай... по принцип лятото държах едни килограми от 59-60, АЗ съм 163 см висока , но последната седмица от прекомерно хранене стигнах до 63.5 кг. Предполагам, че това е задържане на вода и храна в организма и ще паднат бързо - за 2-3 дни, но вече цяло лято гоня 55-56кг... и то не точно не мога да ги стигна, но не съм си наложила да ги стигна и само се облизвам около закуската на приятеля ми , а в края на деня-всичко рухва. То това е на психо основа.... последната седмица даже се храних като за световно Wink ....
Не съм дебела, но съм била 56-57 кг миналата година и много, ама много се харесвах... Wink но пък толкова слаба никога не съм била и за 2-3 месеца ги задържах и после започнах да качвам по 1-2 кг и зимата стигнах до 64... и така... истории всякакви... но аз работя на бюро и обичам да пиша и да чета във форумите, затова редовно ще ви драскам по нещо тук а и ще се радвам на коментари , за да се поддържаме;)

# 257
Дами, идеята на програмата е да дадете почивка на храносмилателната си система.Основната функция е детокс!
Peace
И аз да се присъединя към вас. Основната ми цел е детокс.
Да пожелая успех на всички и на себе си  Hug

# 258
Момичетата, които са "напред с материала", моля да пишете освен на килограми - сваляте ли и видимо на сантиметри... ?

# 259
  • в колонките
    Здравейте,девойки, Hug
   Как върви отслабването?  Grinning. limonka83,ако пиеш сирапа НЕ с цел детокс,а отслабване бих те посъветвала да не издевателстваш само с глад над организма си.Ако повече огладняваш и не издържаш вечер,то си хапвай по нещо,но нискокалорично.Аз например тази вечер ще си сваря елда с мааалко извара обезмаслена и доматче.Може и около 50гр.овес.трици или ядки да си приготвиш по свой вкус,или плод...каквото ти се хапва,НО МАЛКО. Гарантирам ти,че ще свалиш,щом това ти е целта.А,също така може и ечемик около 50гр.да си свариш,чудесна супичка си правих онзи ден с праз и ечемик и съвсем малко извара.Избора си е твой,разбира се.Аз така правя и отслабвам.Иначе съвсем на глад има йо-йо.
       Успех желая в детокса и отслабването на всички чаровници.  bouquet

# 260
    Иначе съвсем на глад има йо-йо.
Здравейте момичета,
тъй като никога не съм пазила диети и не съм запозната с йо йо ефекта. Може ли някой да ми разясни. По принцип имам да свалям около 3 кг. Има ли опастност след цялата програма от 10 дни да се получи така че да кача повече дори и от колкото съм сега? newsm78

# 261
добър вечер! Hug
пия гореща чаша вода със сироп и ви чета...
sivila,радвам се,че си тук с нас! Hug
limonka83,пиши честичко.много по-надъхващо и стимулиращо е. Hug
Janitsa,всичко зависи от теб и как ще се захраниш!разгледай 1-ва страничка,там е описано всичко.има различни варианти със сиропа. Embarassed
негладна вечер на всички! Hug

# 262
  • в колонките
   Janitsa,ако само ще гониш 3 кг -ти лесна. Hug.Започни си една ниско калорична диетка-хапвай си каквото ти харесва,но мааалко,пий си сиропчето.Повечето девойки след него са се "издънвали",така,че изборът си е само твой.А и според последните проучвания нискокалоричните диети са по-ефективни от дългосрочните.Ако искаш ще ти пусна линк да се увериш.
    А иначе решението си е само твое.От мен успех,каквото и да решиш.  bouquet
          ina15,миличка, Hug,вари се елдата. Grinning.По-късно ще си я хапна,щото нали знаеш,че късно вечерям.Успех и на теб в каквото си пожелаеш.  love001

# 263
мерси! Hug  bouquet Hug

# 264
Благодаря Ви за отговорите.
Sivila аз не гоня отслабване с тази диета. Нуждая се от пречистване, тъй като имам проблеми с кожата на лицето. Така че съм се надъхала за пълна програма само на сиропчето и никаква друга храна, и също така се надявам след програмата да имам волята да изключа напълно шоколада и сладките неща от менюто си. Винаги съм го искала това, но никога не съм успявала да го постигна.
Приятна вечер на всички.

# 265
  • в колонките
    Оооооо,Janitsa,аз лично от всичко друго се отказвам,но от шоколада-НЕ.А съм диабетик. Joy
         Успех в детокса тогава и споделяй,ако искаш.  bouquet

# 266
sivila,сподели за нискокалоричните,моля.  bouquet Hug

# 267
  • в колонките
   Ина15,дано не ми се разсърдят момичетата,че спамя в темата им,но ти пускам един линк:
  http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1192  .И на други места същото бях чела,ще го пусна,когато го намеря.  bouquet
      Девойки,извинете ме за спама, Hug

http://e-vestnik.bg/7078  
                  http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1192       

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 22:04 от sivila

# 268
сивилка, Hug  bouquet Hug

# 269
Здравейте, момичета! Аз все още държа, но много малко пия от този сироп.... никак не ми понася.... вчера съм изяла само половин ябълка, и днес като гледам сигурно ще изям 1 -2 ябълки... гладно ми е ,  а сиропът трудно го понасям, но ми се струва, че наистина от него спира да ти се яде...
Аз по принцип като съм гладна и се опитвам да се излъжа с вода - не става, но сиропът някак притъпява това чувство... четох, че и други момичета споделят това, но някак не ми се вярваше. Е, май истина се оказа! Wink

Общи условия

Активация на акаунт