Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 300
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Няма по-вкусно нещо на света от чаша фреш след 7-дневен глад!  Heart Eyes

Захранването е прекрасно изживяване също, сякаш тепърва откривам вкуса на всяка капка плод! Не помня от кога не съм се наслаждавала толкова много на нещо толкова обикновено Simple Smile

# 271
  • Бургас
май и аз ще го пробвам този сироп... я кажете при поръчка с куриер ли го изпращат

# 272
Ася02, аз си го купих от аптеки Ремедиум - 54 лв. и някакви стотинки е половин литър. Но честно да ти кажа, може и да не си заслужава... всико е въпрос на хранене.Не знам ти колко имаш да сваляш, но аз се инициирах покрай една позната, на която и завидях колко е отслабнала и продължава да слабее и като я питам как-"ами едно сиропче пия и много добре ми действа" а от други момичета разбрах, че гладува и от там си направих извод, че ще да е този кленов сироп.
Аз съм на 28г.и не съм раждала, и много се надявам тази глупост със сиропа да не ми навреди... правила съм плодуване в началото на лятото за 12 дни и свалих 3-4 кг, но ако не си ги поддържа човек с друг здравословен хранителен режим - ЙОК, нищо не става... Но честно да си призная има нещо в това, че сиропът ти убива глада. При мен е така... въпреки, че ми е гадно на вкус, и даже ми се струва, че след ден -два ще се откажа и няма да го пия.
 Но пък да ви кажа, ей така за развеселяване, аз се заглеждам по симпатични мъже. Да, може да си имат коремчета, но пък ми е симпатичен и почвам да флиртувам Wink
Като се замислих горната позната за която писах-да, момичето е прилично на вид, но е сопната и нервна и въпреки, че е слаба - ами дори малко по-закръглено момиче пред нея ще е по-предпочитано .... така, че може да сме си закръглени но пък сме си и хубавички Wink

Лекичко гладуване на всички! newsm44

# 273
Моят сироп ще пристигне утре, така че почвам от четвъртък:) Ако някой желае да ми прави компания... да се включва!

# 274
Надинка, сигурна съм, че е така! Само заради това си заслужава човек да се подложи на този режим... забравили сме вкуса на истинските неща... аз днес съм 10 ден - стриктно спазване, никакви проблеми не съм имала. Утре съм на междинен с ориза и после и аз на фрешчета... чувствам се пълна с енергия и с много ясна мисъл и въобще пречистена!
Успех на всички!

# 275
Italiana, денят с ориза ми беше най-труден. То това няма вкус, няма нищо. Не успях и половината да изям. Успех утре! След това идва големия кеф! Simple Smile

# 276
  • Бургас
Ася02,  Но честно да ти кажа, може и да не си заслужава... всико е въпрос на хранене.
Е, това ми е ясно, то със всяка диета първоначално се сваля, но после ако се върнеш към старото плюскане, връщаш обратно, аз имам доста да свалям, та искам малко за пречистване и като първоначален старт да сваля десетина килца, за да имам стимул да продължавам после по малко с още някое и друго кило,   кажете все пак, при поръчка с куриер ли пристига вкъщи

# 277
Ася, щом си решила-скочи до близцката ти по-голяма аптека. Мисля, че ще го има... иначе щом още се чудиш, та кога да го поръчаш, та да дойде и т.н. Аз отидох , купих си го от аптеката и така.... стартирах.... Wink

# 278
  • Бургас
Ами страх ме е в някоя аптека да не ми набутат някой фалшификат или заместител, като давам 100 лева, поне да е за оригинала, я кажете 100 мл от този сироп колко калории имат

# 279
asya02, аз си го поръчах с куриер, донесоха ми го на другия ден, както бях поръчала. Доставката с куриер е 2.40 лв ако искаш за следващия ден или за точно определен ден. Мисля, че беше безплатна, ако просто поръчаш да ти го доставят в рамките на 1 седмица.

Иначе съм виждала кленов сироп и на други места, както казва limonka83. Ама май нямаше Мадал Бал, ако държиш точно на него. На какъвто и производител да се спреш, важното е продуктът да няма никакви подсладители или химикали, да е 100% натурален!!!

# 280
  • Бургас
ОК ще поръчвам..., виждам, че в първия пост има два линка за поръчка, кой да избера - Мадал бал или някакаъв Гарабитов, кажете еднакви ли са

# 281
Аз в понеделник поръчах от Гарабитов и днес пристигна с куриер. Още не съм го взела, след работа ще го направя това. Мисля утре да го изпробвам. Но ще ми се наложи да започна пълната програма от другата седмица, че в събота имаме планиран семеен празник и няма как да се измъкна да не вкуся нищо. Та си мисля утре да ми е нещо като подготвителен ден. После 3 дена хапване и от понеделник да започна. Според Вас добре ли е така или направо да изчакам до понеделник?

# 282
Мадал балът е един и същ, Гарабитов само има по различна схема на захранване - не тридневна, а равна на дните на пиене на сиропа.

Аз си хапвам ориз, сложих му 2 лъжици сироп и си е супер! Само да ви кажа, че ме заболя ченето да дъвча...нали 10 дена не съм го правила...  ooooh!
Ама си заслужава!
Яница, направо от понеделник, няма смисъл иначе  Peace

# 283
italiana приятно захранване   Simple Smile
Ами в ръководството пише, че Версията „Веднъж седмично“ може да бъде използвана като преход към многодневните версии, та аз затова си помислих че може тази седмица да изкарам 1 ден на сиропчето.  newsm78

# 284
А кафе може ли да се пие, че не ми стана ясно?

Общи условия

Активация на акаунт