Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мамита, пиша ви, за да ви кажа, че сиропа определено действа. Преди няколко месеца си бях поръчала една опаковка и още на 3-4 ден след началото, си поръчах още две. Но на края на втората се разболях и прекъснах. Резултата е поразителен, без съмнение! Но след като прекъснах, нямам воля да се захвана отново...Ако някоя от вас има желание мога да пратя третата си опаковка, за моя сметка, на цена от 50 лв. (за толкова купих и всяка една). Лек и успешен ден! И късмет със сиропчето. Струва си! Simple Smile

# 616
  • в две хубави очи; - музика - лъчи

Хайде ,и аз да се пробвам от утре:21.01.12г. И ако няма резултат  #2gunfire hahahaПоне ще се посмеем!!!
хей флоранс - аз пък от днес ще пробвам - амбицира ме - аз не теб ще се смея - ти на мен  smile3533
аз нещо много се освиних - тези пет кила няма да ми помогнат - но ще е добре като начало - като се надумкам за вечеря и цяла нощ не мога да спя - а защо го правя това ядене като за последно никой не може да каже  - оффф - --- хайде после ще правя разбор - нека минат тези 10 дни - и ще видим - не искам повече храна да поглеждам

# 617
здравейте и от мен отновоо ... минах 10 -те дни мъчения и сега сам още в период на захранване  Grinning и така нека си кажа -7 кг сам и аз си мислех.. уаууу сега като почна с диетата -10,-15 кг нооо уви нищо.. след като си купих голямата опаковка ми остана още половинка и лятото пак  Simple Smile но все пак си мисля че ако ходех на фитнес или някакви тренитовки резултатите щяха да са по-добри  Simple Smile желая ви мн мн тарпение и най-вече добри резултати  Hug аааа....и мога ли да попитам за захранването какво сте яли ? освен ориз и салата че ми писна и малко месенце си похапвам но задължително на скара !?

# 618
Здравейте момичета, много съм навита да се присъединя към вас .
Имам да свалям много кг. Преди 2 години родих  и още не съм си върнала нормалното тегло.
Поръчах си сиропа ,но още не е дошъл.Поръчах малката опаковка но май ще ми трябва поне още една от 0,500л. Бавят ли много поръчките? Притеснява ме дали е и приемлив на вкус?
Хубав ден и успех на всички

# 619
  • Бургас
за 2-3 дни идват поръчките, вкусът става, макар че на мен след изпиване на 1 литър страшно ми опротивя и едва ли някога ще го повторя

# 620
аууу мацкииииии - днес ми е втори ден - незнам какво ги броя тези дни - решила съм окончателно да престана с яденето на корем - колкото изкарам на този сироп - толкова й ще се захраня - и след това продължавам на салати и супи - цял живот - мисля да спра с яденето - аман от тез кила
и сега по темата се включвам
езика ми е бял -  Shocked отстрани с малки розави остатъци
очаквах го - но мислех поне трети четвърти ден да стане

# 621
Много ми го похвалиха и видях резултати,и аз се чудя дали да го взема  newsm78

# 622
  • Бургас
решила съм окончателно да престана с яденето на корем 
ох ако знаеш колко пъти съм се заричала така... амам пуста лакомия...иначе за езика  при мен на -2 или 3 ден побеля

# 623
няма оттърване от лакомията еййй
седя си вкъщи - мине не мине и отварям вратата на хладилника - въпроса е WHYYYYYYYYYY? - гладна ли си елизабетки - жадна ли си елизабетке - не - просто ей така - менингит да бях хванала - да ме тръшне на легло та да спра да го отварям тоз хладилник - и това не става пусто - трябва аз да си се взема в ръце -
някакво занимание ще си намеря и ще се преборя -

# 624
Оххх този език и тази миризма на устата,все едно си преял с чесън  ooooh! Това са видимите следи от чистенето на организма,побелелия език и омазнената коса,пъпките по лицето,а при мен забелязвах и по-тъмен цвят на урината......Много е важно да пиете освен дневната доза сиропче,още поне 2л.мин.вода и билкови чайчета:) Аз вече от 2 седмици съм спряла сиропчето и съм свалила още 1.500кг,МЦ дойде и свърши точно за 3дни,много странно,дори не усетох подуване на бедрата и корема,беше необичайно слабо и безболезнено.Това от мен,успешна седмица мили дами   bouquet

# 625
zkiara   hahaha "преял с чесън" - много яко (аз защото имам непоносимост към него и ми стана много смешно)
И да попитам кога изчезват тези налепи - щото чак вкуса ми се промени - като пия сиропа и ми става едно такова гадно - постоянно ги усещам тез налепи из устата си
А довечера да ги натъркам ли с четката за зъби - мисля да пробвам да сваля една част от тях
А как успявате хем 2 кила сок - хем 2 кила вода - аз едвам една чаша съм изпила от сутринта - нещо много водно ми става - почнах да бълбукам

# 626
Купих си кутия Мадал бал 1000мл, но се отказах да го пия. Ако някой я иска ще я дам за 80 лв. Кутията не е отваряна.  0884047045

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 15:23 от mara.na

# 627
Купих си 0.500 от мадал бал, но в никакъв случай няма да изкарам 10 дни, вижда ми се нечовешко. Днес съм цял ден на сока, правила съм лунната диета, то е пак така, в момента на захранването сложа ли нещо в устата, няма да спра. Така че мисля да започна с олекотените версии.

# 628
Казват,че когато езикът ти си върне розовия цвят,тогава си се изчистил от токсините Simple Smile Аз за тези 10 дни бях изпила само вкъщи 3 туби от по 10л.вода,като не броя течностите изпити в офиса.Там си носех сиропчето и си слагах до мен една бутилка от 1.5л и така се наливах по-лесно.Започнаха да ме наричат жабче и вечно ходеха по мен да спират климатиците,беше ми доста студеничко през сиропирането cold Wink

# 629
Момичетаа, сиропа ми пристигна и от утре го почвам ,дано издържа Praynig
има ли някой който го почва сега?

Общи условия

Активация на акаунт