Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 317
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
защо е важен междинния ден т.е. ориза и водата в която се е варил, не можели да се започне захранването с плодовите сокове???

# 631
  • Варна, морето и сините вълни!
Калос, това с ориза е идея на Гарбитов. Смята се че ориза действа като метла на червата.
Лично според мен, това е мъртва храна и на един пречистен оргнизъм това е последното което му е нужно!  Peace Но всеки избира сам!
Аз се захраних с плодови сокове и суров плод! Поради липса на хубави меки плодове, родно производство, сега за захранване ползвах портокали, грейпфурти и мандарини.
Като правя уговорка - ако ядете суров плод дъвчете много!

# 632
Здравейте.
Каква е разликата между този сироп мадал бал,за който прочетох по-напред в темата и кленовия сироп.И другото озадачаващо ми е един кленов сироп,който ми изглежда много ефтин на фона на цените,които спомавате вие,а именно 47 лв.за 1,700кг. Марката е steeves.Пише,че е оригинален канадски и.н.Много ще се радвам,ако някой ми отговори.

# 633
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Ивелина Колева - има има - днес ми е четвърти ден - ако си решила да ме догониш давай
Kosi_bosi13 - на мен не ми се чакаше 5 дена за доставка на МадалБал и взех от Метро - там имаше два вида кленов сироп - на единия пишеше на етикета че се използва й за прочистване на организма  - и аз взех от този прочистващия
а между другото аз нещо се изплаших от захранването и вчера хапнах една супа на обяд - днес мисля пак така - 1,5 л. от напитката и една супичка на обяд - и без това съм решила да кажа СТИГА с яденето завинаги - ще ставам нов човек

# 634
Елизабет ,доста имам да те догонвам ,но днес започвам ,стискайте ми палци.
Исках да ви питам вие пили ли сте тази английска сол ,за която пише в книжката ,която дойде със сиропа.Пише ,че е хубаво да се изпие преди да се почне със сиропа? Много е кофти и не мога да  я пия

# 635
здравейте   party006
5-ти ден,за сега -2,5кг
притеснителното е,че имам болки в стомаха,горе към ребрата,не са силни,но достатъчно неприятни.
та,мисля днес да е последният ден
имали ли сте подобни оплаквания
готин ден Simple Smile)))

# 636
Момичетааа, помагайте .Направих си сиропа но ми люти доста, уж много малко червен пипер сложих. Вие по колко слагате? Не може ли да не слагам ,какво да правя?

# 637
  • Варна, морето и сините вълни!
Слага се половн щипка на доза.
Аз замених лютия пипер с джиджифил, защото пипера ми дразни стомаха.
Принципно пипера / джинджифила ускоряват метабоолизма. Но може и да се пропусне  Peace

# 638
е супер ,благодаря ти

# 639
здравеите ,
да се от4ета и аз.....7 дни - 4кг.спазвах стриктно,сега е захранването-по лесно ми е отколкото глада.Стра6ното беше само тия 7 дни.В краина сметка  Негативното–глад ве4ер(зверски),сиропа притъпи слабо глада.Положително–без главоболие,без отпадналост,без ло6 дъх и минус 4 кг.Видими подобрения на кожа и коса няма,моите си бяха и иначе добре.остават о6те 6 кг ама тях 6те ги мисля след захранване.смятам да пробвам кленов сироп ..по евтин е и съштия ефект.Смятам 4е не сиропа е таината,а гладуването и пиенето на вода...но сиропа помага само да си набавиш необходимите вешества затова може да го направиш и с кленов поне по евтино е.
забравих да спомена....
По принцип лимонът разяжда лигавицата на стомашно-чревния тракт и хранопровода както при мен....гореше ми и ме болеше хранопровода.Лютото е допълнителен дразнител за стомашно-чревния тракт.
При мен освен това се получи ефект на разяждане на зъбния емайл и при дъвчене изпитвах болка.
Искам да попитам има ли някои които е правил испанската версия(30 мин преди всяко хранене) или тази с ве4ер по един коктеил......колко кг за колко време могат да се свалят?

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 12:26 от desita100

# 640
здавейте на всичкии Hug искам да ви попитам по време на захранването какво ядохте(ядете) защото аз си ядох малко месцее салатка супа и плодове и сокове... но  всичко без олио захар и такива неща, но в крайна сметка мисля , че щом като сам си запазила свалените кг значи всичко е на ред ... как мислите ? аа и може липо подробно да ми обясните това с кленовия сироп защото имам още килца за сваляне ? Hug Hug Hug newsm78

# 641
Здравейте
купих си сиропа преди Нова Година и пробвах диетата, но много ме болеше главата и бях в ужасно настроение.Спрях го. Днес реших че е време пак да пробвам, но в по-улекотен вариант. Та пия си сиропчето, ям само че по- малко. Например днес изядох 1 настърган морков , половин филия хляб и вечерта малко ориз. Ще видим след няколко дни какви ще са резултатите. Успех на всички Simple Smile)

# 642
Добро утро
Завърших първите 2 дена успешно .Започвам 3 ден днес и се изтеглих, -2,5кг съм
Продължавам на пред. Нещо водата хич не ми спори   Sad
Пишете по колко вода и по колко коктейла пиете.
Хубав ден на всички.

# 643
Здравейте всички. Реших и аз да се включа в темата. Купих си 1л от Мадал Бал. Решила съм да го започна от понеделник. Но пак си ме е страх мъничко..... Би трябвало да започна с 10 дни защото имам да свалям много.... Пречистване, пречистване...ама се надявам и да сваля килограмчета. Тук чета за момичета с по 70-76 кила... пък аз какво да кажа с моите 107 кила.... Embarassed Чета много различни мнения за английската сол и в главата ми нахлуват разни въпроси. Аз преди 2-3 месеца пих, защото съм със хроничен запек и здраво се бях задръстила Crazy и не беше толкова страшно. Обаче Mimito е много категорична в мнението за вредата й и...малко ме хваща шубе.... Но сиропа ще започна пък колкото издържа. Ще  ви държа в течение. Надявам се на вашата подкрепа.

# 644
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте!
 Не можах да изчета всички страници. Правила съм прочистването и съм много доволна. Днес започнах пак. Тази, която аз правя я водят лимонената диета. Клеовият сироп трябва да е тъмен- има повече полезни вещества. Не знам за английска сол. Аз четох, че е задължително вечер да се изпива по литър вода с лъжичка морска сол. Аз я пих само първите 3 дни.Също се пие и разхлабителен чай всяка вечер. Иначе няма ефект. Ползата е да изчистим червата максимално. Първите дни е много неприятно, но след 3-ти ден става по-леко. Аз не правя никакви подготовки. Направо започвам. Единственото, което не спазвам е кафето. Пия го чисто. Иначе ми призлява. Не съм добре с уросяването.
Можете да намалите и лютото. Да ви понася. Не е задължително да ви гори стомаха.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт