Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 274
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Ето ме и мен. Да се отчета. Днес ми е 8-ми ден,резултат: - 6 кг. Изпитвам  известна слабост, но незнам дали е от пречистването или от безсънието от което страдам.  В книжката пише, че помага за по-дълбок и пълноценен сън, но уви... при мен не действа.

Друг проблем е, че не съм ходила по голяма нужда от миналия вторник.
Мои близки казват, че това е нормално, т.к. нищо не ми влиза в корема, но вие как мислите?
Успех на всички и много минусчета Simple Smile
Аз пък всеки ден ходя  по малко...някаква течност...и имам  доста къркорене в червата, даже се чува... Честно казана не ми бе много леко, но да си призная споделянето тук ми помага доста да се справям. Благодаря ви  bouquet Продължавам ден за ден-колкото издържа...Май не виждам много момичета да са го правили до 10 дни...

Flufyq къде се изгуби, какво стана с теб, докъде стигна?
 Чао момичета и успех според мен всичко е в  smile3511главата!

# 706
  • Бургас
когато аз гладувах, на 7мия ден изпих половинка англ. сол и после 3 дни ходих до тоалетната нон стоп

# 707
Здравейте и от мен! От днес и аз съм от сиропуващите ^^ В момента си правя коктейла и ме е страх да го опитам.Дано не е толкова зле на вкус  Embarassed Ще ви се отчитам редовно,надявам се да се подкрепяме  Simple Smile
Успех и много минусчета от мен! Не се отказвайте!

# 708
Здравейте и от мен, днес ми е 5 ден и равносметката е минус 2,6 кг. Честно казано очаквах повече  Sad. Всъщност първият ден имах минус 1,5 кг., следващите -0,4 кг, -0,5 кг и -0,2кг. При вас как се движат минусите?
Мисля да спра до 6 ден сиропуването. Дали би възникнал проблем тъй няма 6 дневна програма? Доколкото четох са 3, 5, 7, 10 дневни.

# 709
Хоп и аз тука, първи ден на кленовия сироп, дано има ефект, че аз имам да свяламоколо 20 кг след раждането  #2gunfire Приготвих си дозата, но само 2 съм изпила от сутринта - е голяма гадост, явно джинжифила я придава, незнам, ама едвам го глътнах  Sick незнам дали ще успея да изпия 1,5 литра...задължително ли е толкова, ако мога до литър да стигна... newsm78 Иначе съм решила когатомина 10-дневния курс на пълен глад после да продължавам и аз само на ябълки и по 1-2 дозички от отварата...дано успея най-после  Praynig

# 710
Аз имам въпрос преди малко направих първата ми доза-600мл.вода,1 лимон,4 супени лъжици кленов сироп и щипка джинджифил.Но цвета на напитката е много блед.При всички ли е така или аз греша някъде? Благодаря предварително  Peace

# 711
Paramoree, да, цвета на коктейла и при мен не е наситен.
Така, че смело напред в битката Simple Smile.

# 712
itri, мерси за отговора,спокойна съм вече Simple Smile . Аз се чуствам добре в момента малко ми е студено,но като цяло не чуствам глад,дори се чуствам много свежа.

# 713
Здравейте гладници Simple Smile. Изгубих се, ама то е за срам моето. Резултата до 3тия ден 3,500кг минус. Четвърти ден - ужас. Никакви сили, главоболие и непрекъснато занимание с малката, която ще прохожда и е все права, а аз естествено по нея да я пазя. Е не издържах, казах си ще си хапвам по малко. Не стига това неволство мое, но и поръчах сироп за 100лв, който трябваше да дойде в четвъртък - е дойде ама в понеделник. Така до понеделник си папках. Резултат 1,500кг нагоре. Изчетох много и стигнах до извода, че няма да е така както си мисля. Имам да свалям 40кг хахахаххахахах (много обнадеждаващо), които няма да ги сваля само с 10 дни. Ето защо сега съм решила да карам, когато мога ГЛАД, когато ми се яде да ям до обяд - или нещо като исапанската версия. Срам не срам казах си   Embarassed. Днес съм само на сиропче, надявам се поне още 2 дни да издържа, че е пълнолуние (давайте и вие).
Това е от мен. Ще се отчитам макар и не толкова стриктна, но малкото човече много сили ми коства Simple Smile

# 714
Забравих да се похваля  Laughing. Правя по 5 мин упражнения на Синди и с упоритост знам, че ще има резултати. Поставила съм си цел 15кг до 10 март Simple Smile, пък да видим. Започвам броенето наново и утре ще се отчета.

# 715
15 мин хахахах

# 716
здравейте на всички гладуващи!
Искам и аз да се запиша.Днес ми донесоха сиропчето и веднага започнах да го приемам ,малко съм скептично настроена  Sad дали ще успея да издържа толкова време без грам храна  newsm78 ...но ще видим аз съм си малко лакомия ... #Cussing out хубаво е че има тук хора които да ме мотивират . А аз има защо имам да свалям ДОСТА килца и като казвам доста значи повече от  5-10 има мами които много добре ме рабират ...

# 717
Flufy май сме заедно в кюпа моите са също  30-40 кг ,но да видим и аз ,колко ще издъжа .Утре ще видим...

# 718
Flufy май сме заедно в кюпа моите са също  30-40 кг ,но да видим и аз ,колко ще издъжа .Утре ще видим...

хайде и аз с вас с 20-тина  Tired обаче аз временноспрях сиропа, защото ми дойде и ми причини адски болки в корема, след 5 дни отново...но нещо започвам да се отчайвам как ще успея с това прохождащо човече, което иска цялата ми енергия... newsm78

# 719
amidala13 Моето човече също е прохождащо ,а да не говорим , че пълзи като за световно и се гоним из стаите #2gunfire  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт