Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
duckling, сега влизам в темата и вече е късно, но неправилно съм се изразила-ориза също трябва да се изяде и отделно да се пие оризовата вода през междинния ден.

Да попитам, в деня от захранването, когато има супа от зеленчуци как да я сготва. Питам какво мога да добавя?

# 91
Здравейте момичета!
Миналото лято и аз пробвах кленовата диета. Резултата беше минус 6 кг за 12 дни.....но в последствие не се справих много добре със захранването. Общо взето май захранването е най-трудната част... Wink. Като цяло съм много доволна и смятам че диета е лесна за изпълнение...без захранването...ох как мразя тези захранвания.... Sad.
Обмислям варианта отново да започна...Ако се реша от понеделник съм с вас...
Успехи на всички!

# 92
Здравейте момичета!
Миналото лято и аз пробвах кленовата диета. Резултата беше минус 6 кг за 12 дни.....но в последствие не се справих много добре със захранването. Общо взето май захранването е най-трудната част... Wink. Като цяло съм много доволна и смятам че диета е лесна за изпълнение...без захранването...ох как мразя тези захранвания.... Sad.
Успехи на всички!

А какво стана със свалените килограми? върнаха ли се и с какъв темп?

# 93
Здравейте момичета!
Успехи на всички!

А какво стана със свалените килограми? върнаха ли се и с какъв темп?
Ами аз си ги върнах 2-3 месеца....Но мисля че това е строго индивидуално. Не искам да ви разколебавам. Аз по-принцип имам много забавен метаболизъм и качвам килограми изключително бързо. Освен това обичам да си похапвам и се храня нерационално...(обикновено само един път на ден). Така че, едва ли това ще се получи при вас.....Успехи на всички ви...!!!

# 94
  Здравейте, и аз днес си поръчах сиропа. Другата седмица ще го получа и трябва да почвам. Никога не съм била на диета и обичам да си хапвам, та акъла не ми побира как ще се справям, но да видим. Качих около 40 кг през бременността, свалих 20, но имам още към 20. Сега съм около 80. Като започна ще се измеря точно и ще докладвам  Peace Успех на всички  Simple Smile

# 95
Здравейте момичета  Flutter
Утре започвам отново 5 дни на сиропче и 5 ще захраня и май е време да се отчета за предното гладуване. Започнах на 06.08 и последния ден на захранването ми беше 24.08. За този период свалих 8.600 като се има предвид че някъде на 5-6 ден от захранването се нахраних както си му е реда с едно суши и тирамису  Embarassed та...резултата беше + 3.200...В крайна сметка накрая на режима бях свалила 5.400 окончателно. Следващите 4 дни се хранех на принципа на 90 дневната диета - 25.06 белтъчен ден, 26.06 варива, 27.06 въглехидрати и днес съответно плодове. Резултата от изминалите 3 дни е -1.800 кг, като си хапвах мноооого добре. Та сега утре започвам на сироп с резултат -7.200 от началото на опитите да сваля многото излишни килограми които имам. А...с този дълъг пост искам да кажа, че в момента в който спрете да гладувате и да се захранвате е просто задължително да минете на някакъв друг хранителен режим....просто съвет.  Crazy Инъче целият този глад е безсмислен.
Хайде от утре и аз съм във вашите редици, пожелавам успех   bouquet  Hug

# 96
Здравейте,

Днес ми е 6ти ден от сиропената диета и се чувствам добре. От време на време чувствам повече глад, но се трае. Смятам да направя 10 дневната програма. Въпросът ми е за междинния ден.

Четох тук какво сте писали и разбрах , че 70-80 грама ориз трябва да го разделя на 7 отделни порции - кафеени чаши . Заедно с всяка порция трябва трябва да консумирам и водата. Нали така ?

Това, което ме притеснява е , че в  70 грама ориз има под 400 калории. Това е ужасно МАЛКО ! Някой би ли обяснил по-подробно за този междинен ден.

# 97
  • Варна, морето и сините вълни!
mkoev, не съм кой знае какъв спец по програмата, но ето моята интерпретация  Mr. Green

Ядеш този ориз, пиеш водата в която е врял и продължаваш на сиропа. Сиропа не го спираш докато не се захраиш напълно!

Успех!!

Аз съм едва трети ден на сиропа. Вчера ми беше много тудно да устоя на дините и прасковите...

Много е трудно да гледаш другите ка похапват...

# 98
mkoev , Mimito  идеята на междинния ден е да се адаптира организма към приемането на храна. Количеството ориз е 50 гр = на 1 кафена чашка за целия ден. Това количество ориз /50гр/ се вари в 7 кафени чашки вода /350-400 мл/. Целия ден хапваш този ориз и изпиваш водата, като в този ден сироп НЕ СЕ ПИЕ. Единствено можеш да си сложиш малко сироп в ориза за подслаждане. КОКТЕЙЛ в междинния ден НЕ СЕ ПРИЕМА.  Wink

Дано да съм полезна.

# 99
Благодаря за отговорите.

Явно не съм се изразил правилно. Притеснявам се относно факта, че хранителната стойност на ориза е изключително малка. Значи и 50гр. да е това са ти 180 калории от въглехидрати за ЦЯЛ ДЕН.

Цял ден на 180 калории си е направо опасно Simple Smile Аз все пак не съм 50-60кг.

# 100
mkoev повярвай аз със сигурност съм повече килограми от теб  Embarassed  Blush и абсолютно нормално си изкарах този ден, ти на сироп не приемаш кой знае колко повече калории. Но все пак ако не се чувстваш добре пийни си коктейл, едва ли е фатално  Wink  Аз последните два дни на сироп /както съм писала в предни постове/ не пиех коктейли, опротивяха ми... вечер или сутрин пиех по две лъжици сироп в една чаена чаша с вода и тва ми беше за цял ден - другото мнооого вода и чай. Да ти кажа честно приветсвах момента, в който не трябваше да пия сироп, но за сметка на това в захранването всяка вечер си го пиех.  Sick  Joy

# 101
Днес ми е 5ти ден от захранването. В интерес на истината правех си сироп само първите 2 дни, видях че не ми е гладно и до сега не съм пила от сиропа.
Дано не е грешно.

# 102
Здравейте, на мен ми е 6-ти ден и се чувствам приблизително добре  Simple Smile
Аз също не пия много от сиропа, надявам се не е грешно, тъй като доколкото разбрах той е за да не се огладнява.

Имам едно въпросче: чаят задължителен ли е, защото аз досега не съм пила нито веднъж (изобщо не го обичам)?

# 103
Грешно е да не приемате от сиропа ... или пък само по веднъж , дваж. Идеята е да приемаш хранителни вещества 6-7 пъти на ден, за да не се стресне организма и да може да си топи мазнини. Ако гладувате без приемане на хранителни вещества ( примерно въглехидратите , на които е богат сиропа ), организмът ви съвсем ще се шашне, ще премине на една предавка по-долу и метаболизма ще спадне. Съответно реално няма да стопите мазнините, а ще изхвърлите само водата.

Adence87 за ориза се чудех , защото следното :

една супена лъжица = 10 гр течност. Всеки коктейл се състои от 20 гр течност = 52.9 калории от въглехидрати. Да кажем грубо, че се поемат към 500 въглехидратни калории дневно от този коктейл. И после на междинен ден се приемат към 250 Simple Smile)) Абе луда работа. Щом ти си успяла се надявам и аз да успея.  Успех на всички !

И един съвет. Кафевия ориз за междинния ден го накиснете предната вечер във вода. На следващия ден ще се сготви много по-бързо и ще се яде много по лесно. Simple Smile)

# 104
mkoev, благодаря, значи започвам да пия повече от него Simple Smile
А за чая някой би ли ми отговорил дали е задължително, всички ли пиете и ако да - какъв?

Общи условия

Активация на акаунт