Мъничко остана вече, през АВГУСТ да си имаме човече

• 41 516
  • 632
  •   1
Отговори
# 255
Мами, на всички, които им предстои утре големия момент, пожелавам да мине леко и безпроблемно! Hug
Честито и на всички нови бебоци! Такъв бебевалеж, че вече не мога да схвана тука в темата кой родил кой не Simple Smile!
Брадичке, и твойта хич не е лесна мила, направо искрено ти съчувствам!  Hug
Лунна пътека, ние сме на смесено хранене, давам и АМ Аптамил 1. Насочих се към него, понеже такова давах на баткото и съм доволна, за това и сега взех такова. Тук в Бг доста актуално в момента е също на ХИП. Все пак ти пожелавам успех с  кърменето този път!

# 256
Привет, мами Simple Smile
Минавам да се похваля - на 04 се роди синът ми, 3600г, 50 см.
Сега гледам да се научим да се кърмим Mr. Green и всеки пълен памперс се посреща  възторжено:)

Поздрави на всички мамчета

# 257
Да драсна някой ред и аз да не ме забравите  Mr. Green
Честито на всички родили мами, да са им живи и здрави бебчетата, не мога да им хвана края вече!
Успех на всички, които им предстои раждане тези дни, стискам палци, да е бързо и безболезнено!
 knitter, честито и на теб, да ти е жив и здрав малкият мъж, как се казва!
Ние сме добре, гледаме се, за съжаление започнах да се цедя и да се храним от шише, защото Ясен сучеше по 2-3 часа, което ме изтощаваше много и физически и психически  Tired, знам че не е най-правилното решение, но го взех.
Брадата, вижда му се края вече и при теб, всичко да мине добре, лекарите да вземат най-доброто решение как да излезе бебчо. Hug

# 258
Още една ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ oт фейсбук:

kikito_ns от днес си има син Йордан с мерки 2550 гр, 49 см!

Да е жив и здрав и много да радва мама и татко!

# 259
Здравейте мами, с бебоци и чакащи... аз съм от чакащите. казано честно това чакане доста ме поизнерви. в началото беше че ще родя още преди 9 месец, а сега... дори мина термина ми от 2 дни Rolling Eyes . определено последните дни не се чъвствам добре, плода е ниско долу , имам разкритие 4 см, оттоци по руцете, краката... устните ми сякаш са пълнени със силикон, но беба си стои там и като че ли няма никакво намерение да излиза...

# 260
Момичета,върнах се от прегледа,бебо е пораснал за две седмици с 500грама Grinning,всичко си е наред,води,плацента,разкритието си стои 1 см.,кога ще се ражда не е ясно,доки казва да чакам,има още седмица до термин така че трябва да съм търпелива,иначе бебо е доста ниско долу.И всичко ме боли там,ама ще се чака,може да е всеки момент според нея Thinking

# 261
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОООООООООГО ДА ВИ РАДВАТ  smile3525 smile3525 smile3525

Доктор Ла, благодаря за разказа   bouquet

УСПЕХ И СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА за всички, на които им предстои среща с бебешоците!!!!!!!!

# 262
Момичета, стискайте палци, утре е моето секцио! Дай Боже всичко да е наред ще пиша при първа възможност! Успех на всички и кураж!!!

# 263
alex1501, успех утре!
Честити бебешони на kikito_ns и knitter! Да са им живи и здрави!
Тедка, фентази, вижда му се краят, скоро ще гушкате бебета и вие! ooooh!

# 264
  • Бургас
Вени, Мими  bouquet Hug

# 265
alex1501 успех и от мен !!!!!

# 266
Добро утро! Утре рано рано влизам в болница и ме е шубе корема ми е на топка много се притеснявам smile3506 Някой знаели дали може да се закусва преди да ти предизвикат раждането ?

# 267
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Днес май се заформя голям бебевалеж. Силно стиснати палчета на всички, за които днес ще е Големият Ден!  Hug

Честито на мама kikito_ns за малкия Йордан! Да ви радва много, да папка и да стане голям мъж!

Вчера бяхме на първата си консултация след изписването. Марти е наддал 500 г. за две седмици и е пораснал с 4 см. Много се радвам, защото само се притеснявах дали му стига кърмата. Жълтеничката вече отшумява. Надявам се скоро да се "белнем", че още е като малко морковче  Laughing. От днес започваме и вит. Д.
Като цяло Марти за сега е най-кроткото и послушно бебче. Чак не мога да повярвам, защото батко му плачеше денонощно. Колики за сега нямаме и много се надявам да ни подминат  Praynig Praynig Praynig.
Хубав и по-малко дъждовен ден от нас.

ПП. Само бебчета може да валят  Wink

# 268
Ренка,твоето Марти е чисто злато Grinning,пожелавам си и на мен и на всички такова кротичко бебче Heart Eyes
Стискам палци на всички на които днес и утре им предстои среща с бебчовците Hug

# 269
Честито на всички, които вече гушкат своите бебоци! Simple Smile   bouquet Да са ви живи и здрави! А ние си чакаме 19 август и вече наистина нямам търпение. Целувки за всички

Общи условия

Активация на акаунт