Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
-
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
-
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
-
Как да избегнем объркването с биберона при хранене с изцедена кърма?
-
Какви са различните мнения относно използването на спирт, йод и сулфатиазол в грижата за пъпчето на бебето?

а и както каза ти важното е крайният резултат и бебчетата ни да а живи и здрави

днес казах на мъжо да се поглезим малко, с някое кафенце и питиенце в хубаво заведенийце... в крайна сметка каквото има да става ще става, рано или късно!!!
Майчиният ти инстинкт е най-добрият ти съветник за това, как да отклинеш на нуждите на своето детенце.
Кръвното е високо въпреки хаповете, отоците на краката зловещи, дупето болящо на ента степен и поради това се препоръчвало секцио (то и аз него искам поради разни причини). Ама пък заради хепатита, не ми било препоръчително да претърпявам хирургични операции (дали заради мен или заради докторите, че ще ги е страх от заразяване - не стана ясно
) и затова още ще ме мислят
Ми не ща там пък
Бактериите пък, дето ги морихме уж с антибиотик и Уринал, не само че още са си тук долу, но и вече си имат за компания урати - други "животни" дето леко ме притесняват, ама АГ каза, че не е притеснително и в понеделник ще го мислим и това
! пак новината ще ви съобщи таткото това му е бойната задача ! Хиляди целувки и прегръдки от мен