Мъничко остана вече, през АВГУСТ да си имаме човече

• 42 181
  • 632
  •   1
Отговори
# 180
Momicheta, stiskaite mi palci, dnes sam na lekar i shte mi reshava "sadbata" - shte me operirat li ili ne i koga????? Vchera mi beshe termina spored tukashnia karton, a az ne iskam da prenosvam i da chakam poveche.... Da vidim....Dano tezi dni se sreshtna nai-nakraia s moiata bebka... che ne izdarjam veche nito fizicheski, nito psihicheski.. Praynig Rolling Eyes

# 181
Momicheta, stiskaite mi palci, dnes sam na lekar i shte mi reshava "sadbata" - shte me operirat li ili ne i koga????? Vchera mi beshe termina spored tukashnia karton, a az ne iskam da prenosvam i da chakam poveche.... Da vidim....Dano tezi dni se sreshtna nai-nakraia s moiata bebka... che ne izdarjam veche nito fizicheski, nito psihicheski.. Praynig Rolling Eyes

Стискам палчета, дано да стане така, както ти желаеш и  както е най-безопасно за бебка.  newsm10

Честито бебче на мама радос, да са живи и здрави и много щастливи!!!

# 182
lunna pateka късмет preggo

# 183
Спешен въпрос към всички мами и коремчета

Мацки тази сутрин ходих до тоалетна и като си се подмивах напипах около влагалището си едно такова като сопол, но малко като количество, ама съвсем сополесто-бяло и лигаво. Вэзможно ли е това да е тапата и да пада само част от нея? Беше много мъничко. Моля хелпппппп....  Praynig

# 184
Добро утро на всички !Сега се сетих нещо да питам тези вече който са станали мамчета.Предполагам при някой които са раждали нормално съм и изтекли води !Как разбрахте и след това  усетихте ли болка или нещо друго?Защото на мен една майка ми каза че и изтекли докато  пишкала но странно как е разбрала поне за мен и се паникьосвам ако  примерно и на мен ми изтичат така и не разбера какво ще стане после  ooooh!   Извинете ме ако въпроса ми е глупав но вече се побарквам защото за днес ми е термина и ми е супер притеснено и уплашено,чак ми се плаче Weary

# 185
Получих смс от един Щъркел! happymama стана мама на момиченце. 3200гр., 52см. Всичко е минало чудесно! Simple Smile

Искам да честитя и на всички станали мами докато ме нямаше!
Благодаря за пожеланията и към моята малка принцеса. Прибрахме се вкъщи, много е добричка /все още, и аз като ТедиБеър чакам да видя докога  Mr. Green /, кърмим се доста успешно, започна да наддава още в болницата, за което много се радвам. Кака й се държи чудесно, дано сме все така Simple Smile

# 186
честито на всички нови мами с малки бебчета .... абе то не останахме чакащи май  Simple Smile
Milenita blue аз мисля че не е нужно да падне тапа за да започне раждане, поне до колкото съм чела в нета. И аз вече всеки ден имам стягания в корема и болки чат пат ...ама нищо за сега и не знам до кога ще карам така.
Може мамите който са родили вече да кажат дали всички са видяли тапа....

# 187
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С ПОЯВИЛИ СЕ БЕБЧЕТА! Да са живи и здрави мъниците, много да слушкат и  да папкат Simple Smile)

Лунна пътека - успех! Успех и на всички, които имат нужда днес!

Сутринта бях на преглед, всичко ни е ок, малко сме били дребнички, ама и таза ми бил леко тесен... та това било добре... Шийката ми е на 50% изгладена, 1.5 см разкритие.... сега седим и чакаме беба да се накани да излезе (дано е по-скоро, че вече нямам търпение да я гушкамммммммм).

Иначе аз в 7-ми месец имах повече контракции от сега.... сега имам само от време на време.... а почти всеки ден си чистя вкъщи, ходя да пазарувам, разхождам се.... с 2 думи не се излежавам само.... дано помогнат за по-скорошното раждане Simple Smile

Хубав ден на всички  Hug

# 188
Честито на rados i Melie5

Lunna pateka,

Стискам ти силно палци за най-доброто разрешение!!! пиши, какво се е случила на прегледа, ако имаш възможност

stoj
това което описваш като нещо слузесто най-вероятно е въпросната тапа! при някои може да е кръвенисто. По принцип падането на тапата означава че има някакво макар и минимално разкритие, обаче раждането може да започне както утре, така и след 2 седмици, така че, услушвай се за други сигнали, иначе споко!

kyvity
не могат да ти изтекат водите без да забележиш, даже и да се случи нещо докато пишкаш и да не си сигурна, те после ще продължат да текат, на по-големи или по-малки количества, така че, спокойно. Болка при самото изтичане на водите няма. Цветът им е прозрачен (ако всичко е нормално) и нямат мирис. Ако са зелени, означава че бебето вече е отделило мекониум. Изтекат ли ти водите, отиваш без чакане в болница. 

estelitka,

по-малките бебета имат тази склонност да се успиват вместо да се будят да се хранят. но доколкото ми е известно  интервал от 3 часа между храненията е съвсем нормален. Ако стане 4 часа, тогава вече би било добре да я събудиш. Но за да си най-сигурна как наддава и дали можеш да оставиш нещата наистина "на поискване", най-добре си вземи бебешка везна. Вярно че е инвестиция за кратко, но можеш и да я продадеш след като не ти е нужна. Ще чакам и аз отговора на pepelyahka за това дали трябва на едно кърмене да предлагаш само едната гърда или и двете. В Шейново са ти казали, че принципът е да се редуват гърдите по една на всяко кърмене, така бях инструктирана и аз, но знам че много майки предлагат и двете, особено когато кърмата не достига....

# 189
Момичета искам да ви питам - възможно ли е ако ми е добър записа на тонове, да има някакъв проблем с бебко? Одеве бяхме на запис, но в отделението беше някаква лудница и доки само ми направи записа - не ме е преглеждала иначе. Записа е ок, графиката на контракциите е права линия.... Нямам никакви болки, въпреки че от събота насам много често ми се втвърдява корема.... Имам само 2 дни до термин и вече ми е много притеснено... Та исках да питам ако има проблем с бебко на записа щеше да се разбере нали? Мога ли да съм спокойна?  Praynig
Оф сигурно изглеждам като параноичка, ама дано вече излиза, че да мирясам....
с доки иначе ще се видим чак в четвъртък - струва ми се толкова далече  Sick
Искам вече да минаваааааа  #2gunfire

# 190
Честито на Радос и Мелие5,да са ви живи и здрави рожбите,а на вас желая бързо възстановяване   bouquet  bouquet Hug
Миленита,аз чакам първо теб Mr. Green,и аз не мога да разбера какво става с моята тапа,имах  от време на време някакъв по-гъст жълтеникав секрет,сега нищо.Симптоми ...бол,но както казах аз съм след тебе Laughing.Иначе контракцийте продължават,на преглед съм в сряда и да видим колко е станало разкритието ми,последно беше 1см,но сега ми се струва че се е увеличило Thinking.
Ох имам чувството че се вманиячавам,хлопа ми вече дъската май  hahaha

# 191
Ивче,щом тоновете са ок,и бебо шава,значи всичко е наред,а ти не се вкарвай в някакви филми,знам колко е напрегнато и аз съм така,но все се старая да мисля позитивно, Hug

# 192
Ивче,щом тоновете са ок,и бебо шава,значи всичко е наред,а ти не се вкарвай в някакви филми,знам колко е напрегнато и аз съм така,но все се старая да мисля позитивно, Hug
Старая се, ама вече ми е все по-трудно  Cry
Благодаря ти, поуспокои ме малко  Hug Дано вече и бебо реши да ме успокои и да вземе да се показва, това чакане е ужасно  Crazy

# 193
Това чакане наистина е много кофти,особено като си близо до термина или като мен с един куп симптоми,всеки път сега като ме заболи нещо и мъжа ми подскача Joy,аз съм си малко непокист и може би и за това по така реагирам. CrazyВсе още неродила жена след 9ти месец не съм срещала hahaha(малко смях да има) Joy

# 194
Здравейте маменца! Минавам набързо само да поздравя всички мами, гушкащи вече бебешоци! Да са им живи и здрави! Незнам дали ще успея да наваксам с четенето, докато ме нямаше, а и въпреки, че от четвъртък съм си вкъщи, трудно се намира време за компютър с бебе и батко, а и аз гледам да си почивам, че получих леко усложнение над операцията, надявам се да се пооправи скири. Иначе с бебо сме добре общо взето! Роди се 3140гр, 50см. Тати Росен беше с нас през цялото време, а баткото ни е много щастив от появата на бебчо.
За сега сме на смесено хранене, кара физиологичната жълтеница.
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Бързо възстановяване на мамите и много здраве на бебетата! А на всички все още очакващи пожелавам леко и спокойно чакане и безпроблемно раждане!

Общи условия

Активация на акаунт