Мъничко остана вече, през АВГУСТ да си имаме човече

• 41 460
  • 632
  •   1
Отговори
# 345
Много малко останахме вече чакащите единични бройки сме Laughing Аз вече всеки ден имам някакви болки който обаче до нищо не водят и не знам до кога ще е така. При положение че лекарите ми казваха че ще родя по рано и не им се получи предсказанието, сега вече се надявам да не взема пък да пренося. Е ще видим. 

честито на всички именници малки и големи.

честито на всички нови мами които вече трупат опит в отглеждането на своите дечица. Пожелавам ви само хубави моменти с малките човечета.

# 346
и аз така уж по-рано но бебка не е на същото мнение

# 347
  • София
Момичета, стискам палци на всички бъдещи мами, всичко да мине прекрасно  Hug.

# 348
Здравейте момичета!

Искам и аз да се похваля с раждането на моя син Димитър, на 11.08.2011, 2810 г. и 48 см. Вече сме си у дома и се насторйваме един към друг. Или по-точно май аз трябва да се настроя към него, защото той сякаш искаш бързо да навакса с килограмите: постоянно е гладен Grinning и аз постояно трябва да съм в готовност  Wink .

Успех на всички мамчета, които все още са в очакване!!!!!!!

# 349
здравейте,
Честито на всички мами от последните дни. да са ви живи и здрави малките съкровища и много да ви радват!!!
аз да си ви разкажа какво ми се случи днес. Тази сутрин към 8ч. ми прокървя, и без друго имах назначен преглед в 10ч., но след като ми прокървя казах на мъжо хайде д тръгваме, чантата и към 9 ч. бяхме в болницата. прегледаха ме, тонове на беба, мен... заключение....и двете с ме добре... имам разкритие 5 см , но слаби контракции и... ме върнаха в къщи Cry ... и така сега чакам и аз вече не нам какво....

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 20:29 от teddka

# 350
  • Бургас
Айде и аз да докладвам,че съм още в листата на чакащите, но поне вече имам дата за секцио насрочена - 20-ти Crazy Хем я чакам, хем ме е страх от всичко, защото ми е непознато и плашещо и дет' се вика хем ме боли, хем ме сърби Blush За малко да ме оставят за нормално раждане, но огромните крака пред пръсване, които вече са и със ситен червен обрив за разкош; адските болки тип ишиасни или разсейки на дископатийни такива, заради които не мога почти да мърдам и спя на дивана полуседнала поради невъзможност да се завъртя в леглото; високото кръвно дори с хапчета и пр. наклониха везните към желаното от мен заради безопасността на бебо секцио. Та за хубаво или за лошо, в събота преди обед ще чакам да ми резнат гръцмуля, пардон корема засега и да излезе вече навън малкото шило, дето ми оре неуморно из всички вътрешности Mr. Green
Та ще чакам и аз палци разни стиснати, без значение кърмещи, наакани или не Laughing

# 351
  • Оранжевата стая
здравейте,
... имам разкритие 5 см , но слаби контракции и... ме върнаха в къщи Cry ...
Teddka, вижда ми се много това разкритие, за да те върнат вкъщи  #Crazy
И от сутринта до вечерта вероятно е станало и по-голямо. Сигурно си на тръни вече - мисля, че раждането ти предстои в близките часове - стискам ти палци и успех!!!
Брадата - и на теб стискам палци, скоро да ти олекне от всичко  Mr. Green

# 352
  • Пловдив
Добро утро, симпатяги!
Аз докато си пия латогонното чайче (вместо кафе  Laughing) реших да драсна два реда.
Марти спинка много спокойно вечер. Даже се учудвам. Последното папане ни беше в 22:00 и после чак в 3:00. По едно време така ми бяха напращяли гърдите, че се молех "малката помпичка" да се събуди. Сега в 6:00 пак цокнахме и си спинкаме блажено, тъкмо ми остава време да оправя баткото.
Утре сме на контролен преглед в клиниката, където раждах. Искам да го видят най-вече заради жълтеничката. Килограмите ги следя в къщи, защото нали ми го изписаха само 2,430 и все се притеснявах дали му стига папото, но Слава Богу наддаваме си много добре и вече е 3.200,, а още няма и месец.

Сега да стисна палчета на всички, на които тези дни им предстои среща с мъничетата. Няма да ви изброявам поименно, защото каквато съм си забраванка, все ще пропусна някой.

Хубав и много дъждовен ден (но от бебчета  Laughing)!!!

# 353
Брадата, големи палци (ръчни и крачни) от мен. Аз почти те бях заподозряла, че си родила вече, но то пак е скоро.  Grinning
Аз съм с бърза питанка към ЛЛЛ и към всички майчета, ползвали слинг. Тези на Премакс удобни ли са за кърмене на "обществени места"?  Rolling Eyes Че аз вече сериозно засилвам наш Роско по улиците и ония ден правих някакви гимнастики с пелената му в парка за да го нахраня, ама не си е удобно така. И то не толкова за мен, колкото за околните де... Пък и само да надничам и да се чудя пелена ли да крепя или бебе не става. Crossing Arms Мерси предварително за инфото! Simple Smile

# 354
Привет и от мен! Честито на всички мами, гушнали тези дни бебета! Да са ви живи и здрави!  bouquet
Брадата и тедкка, стискам ви палци момичета! Бързо и лесно раждане и възстановяване!
Аз да ви кажа, преди вечер като се нахвърлих на една диня, сутринта на пъпеш, следобед праскови, яж, яж, голяма лакомия, а и през деня карам повече на плодове и салати и познайте, докарах на дребния, че и на себе си леко разстройство, а уж го кърмя само сутрин и вечер Rolling Eyes, ама голям дрисък направи! Иначе сме добре, наддава детето, вчера бяхме на консултация, наддал е 440гр. за 10 дни!

# 355
Здравейте мили мами! Аз съм октомврийка но нахлувам в темичката ви с:

ПРЯСНА ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ : Преди малко повече от час в 9:45 белгийско време се е родило съкровището на мама FENTAZI - Николай с перфектните мерки 3,250 кг и 50.5 см!!! Мама и бебе се чувстват добре и се учат да се кърмят. Да е жив и здрав малкия Ники, да е гордост на мама и тате и да върви смело и безпрепятствено по пътеките на живота!

Честито на всички сдобили се с тази незаменима радост, а на останалите леко, бързо и безаварийно раждане!

# 356
Честито на мама Фентази,жив и здрав да расте Ники!
Теди,Брадата и на всички,които са в очакване,успех и леко раждане ви желая Hug
Ренка,Вени,браво на юнаците,все така да растат Heart Eyes
Галенция,честит да ви е Димитър  bouquet
Ние сме добре,снощи спинкахме на спалнята,та и мам подремна,иначе през деня пу-пу спинка където я оставя Wink
В неделя ще правим кръщенката,та сега сме в трескава подготовка,да подготвим и изчистим градината,мъжо търчи да пазарува насам-натам,нямам вече търпение да минава и да излезна като хората на по едно кафе Heart Eyes

# 357
fentazi честито ти малък мъж. Да сте живи и здрави цялото семейство. Да знаеш че все още има неродили мами които се вълнуват от разказите как е протекло раждането .... а и ще е интересно да чуем дали там където си ти нещата минават по различен начин.

# 358
  • София
Привет от мен,
Тези дни само нерви и притеснения при мен. Колкото повече наближава момента на срещата с бебка, толкова по притеснена се чувствам. В събота успях най накрая да си взема нещата от доктора от женската. Три седмици не мога да го открия да си взема направлението за раждане и обменната карта. Накрая ходих и се разправях с шефката на центъра, та успях да си ги получа. В направлението ми написал, че съм за секцио...досега не сме коментирали въобще въпроса и ме психяса отново. Днес ходих до майчин дом за консултация и мнение от техните доктори да се произнесат за секцио ли съм или не. Преди малко се прибрах и вече ми е по спокойно. Бебка е добре, тоновете са перфектни и секцио - ако се наложи в хода на раждането. Не е голямо бебе за да се притеснявам.
Ох оплаках се и аз, но за три дена що сълзи пролях от притеснения. Милата ми душичка да се роди жива и здрава, пък после сигурно ще се смея над поведението си и нещата за които съм се притеснявала.

Hug

# 359
Позволявам си да споделя,копнах го от фейса
Имаме си дъщеря.Анна се роди в 0:10 ч. ,3 кг, 50 см.Малката има черна рошава косичка.Аз ставам вече.Малко ме болят шевовете отдолу.Поздрави и целувки на всички.
Вили Станчева-или vilito_s

Да е жива и здрава малката кукла!
Вили,скорошно възстановяване миличка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт