Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
-
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
-
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
-
Как да избегнем объркването с биберона при хранене с изцедена кърма?
-
Какви са различните мнения относно използването на спирт, йод и сулфатиазол в грижата за пъпчето на бебето?
.
. Чудесно си подходила, водейки се от нуждите на Ива.
През първите седмици е добре да има минимум 8 хранения, а най-добре 10 и повече вкл. и нощно. Кърменето на поискване е оптималният и естественият начин на хранене за мъничетата; до скоро е била задоволявана всяка тяхна нужда чрез пъпната връв, сега може да се разчита само на мама, да откликне възможно най-скоро за утоляване на глада и жаждата.
Стигнах границата по 20 милиграма да ми слагат и изведнъж апарата който отчита контракциите и тоновете светна червено и пищеше погледнах и тоновете на бебо паднаха до 60 откачиха ме по най бързия начин от системи колани всичко накарахме да стана за да може да диша малкия а в същия момент ми биха 4 инжекции за да поеме въздух мишленцето ми ,но от болка припаднах като станах и са ме върнали на леглото след като ме събудиха аз пак станах само зареди него въпреки че много ми се караха ,но за миличкото м и момче всичко ще направя станах ,но пак припаднах за щастие е имало ефект второто ставане и се стабилизираха тоновете и ме оставиха да почивам от системата малко и към 23:00 пак ме пуснаха на нея и така към 01:00 стана 8 см. разкритие чакахме до 10см.и към 01:40 на едната контракция доктора си завъртя ръката вътре и станаха 10 см.и ме преместиха в другата зала и в 2:00 малкия принц се роди като го видях направо всичко спря да ме боли успокоих се нацелувах го гушках го разплаках се от щастие
!Просто ЧУВСТВОТО Е ВЕЛИКО пожелавам го на всяка бъдеща майка да го изпита просто човек не може да го опише с думи
.Зашиха ме 12 шева защото било голямо бебе за 1 раждане и в 6:00 ми го донесоха защото 2 часа лежах на магарето с пясък и после още 2 на леглото без да ставам! Донеса го и така му се радвах ! Сега с тати ни радва на мах кърми се от 1 ден още хубаво папкаме пални памперса малко още сме жълти ама ще ни мине 
И да ви радват мъниците както нашия малак принц радва нас