Кой е егоиста в случая?

• 23 888
  • 528
  •   1
Отговори
# 255
Хайде бе, невероятно щастливо дете би било - ако майка му не го иска  Joy Баси, смея се вече...

# 256
  • София
Хайде бе, невероятно щастливо дете би било - ако майка му не го иска  Joy Баси, смея се вече...

То е за плач, Вили.  Wink

Ася - говори за себе си. Ако за теб нещо нежелано може да бъде хубаво, има хора, за които това допълнение, както го наричаш, никога няма да бъде хубаво.

# 257
  • Бургас
Все си мисля, че тази жена, ако беше сигурна в мъжа до себе си и щастлива, едва ли би се колебала за второ дете. Може би съм предубедена от улитамитите и разногласията помежду им. Работата няма да избяга, нито, предполагам, ще я разкарат заради бременността, грижата по децата в една спокойна, щастлива и подкрепяща семейна среда си е кеф. Да, ако им липсват битовите условия и финансова готовност за две деца е проблем, но ако се обичат и се разбират добре, ако си помагат, както и ако полагат усилия да се развиват и да подобрят условията за децата си, мисля, че би посрещнала новината по-благосклонно. Тази жена просто явно е неудовлетворена от връзката си и има вътрешни колебания и съмнения. Затова си мисля, че ако е така, наистина е по-добре да не ражда, а първо да изясни за себе си какво иска, кога, как и защо.

# 258
Юличка-ето това е Peace

# 259
Няма майка която наистина да не си иска детето и ако до края на бременността не ги развие тези чувства, усещайки го в нея, то щом го види ще у тресне любовта. Сега ще кажете за майки, които си изоставят децата-това не значи, че не ги обичат и не се жертват, но предполагам го правят защото не могат до ги гледат(бедни, ученички и пр) или защото са под натиск.

Друго ми направи впечатление-Мира, сега се зачетох в отговорите, бая добре си запозната с чувствата и сексуалния живот(контрацептиви) на майката, даже доста добре...
Но ако наистина е трето лице, то попитала ли си я дали можеш да пренесеш личните и проблеми на тепсия пред цяла Бг и чужбина? И наистина ли си толкова сигурна в поцизията и, защото обикновено неща предавани косвено малко или много, без някой да има вина, се предават с леко преиначаване, защото всеки има различна гледна точка и зависи много тя как е поднесла нещата, ти как си го разбрала и какво инхо даваш на нас.

Да не забравяме и, че малко или много тази бременна жена е с объркани хормони. Честно да си призная, напълно нормално е в първия момент когато разбере една жена, че е бременна, за мисли, че няма да се справи, да се страхува, да не иска да продължава, тогава може би е добре да се слушат мъжете...

Но и неговият подход е грешет-той заплашва! А трябва да е грижовен, да каже как всичко ще е на ред, че ще е до нея и ще са щастливи. Но Балкан Мачо, какво да го правиш. Crazy

# 260
Щом е така защо не е скрила? Търсила е повод за раздяла? Тогава защо се чуди, да абортира, той ще я напусне, а тя ще се жалва, че е жертва на мъж деспот.
А как да скрие аборт - ми много просто прави аборт, без да казва нищо. Това е манипулация, при която престоят ти в болница е няколко часа. А ако има усложнения - ми ще лъже и маже - получих кървене, докато чистех, перях и оправях "твоята" кочина, ти си виновен!  Naughty

# 261
  • София
Азия, честно да ти кажа, на мен мъжете са ми доста извън картинката. Първо, на тях много вяра да нямаш, защото като стане въпрос за дете, те изхождат от собствените си желания и страхове, а не по-надълбоко в ситуацията и бъдещето. Какво да се съобразява, колко мъже отказват раждането на дете и бързат да изпратят жените си за аборт. Какво, тогава тези жени да се подчинят само защото на мъжете не им се гледат деца точно сега? Така че, сори за мъжа, но за мен жената има решаващата дума! Всичко опира до нея, защото тя ще го ражда и гледа това  дете, а бащата може още утре да се врътне и да си вдигне чуковете според това накъде го насочи една специфична анатомия.

# 262
Joy Joy Joy
Ша умра  Joy
Как я докарахте до хипотетичната ситуация тя вече да е бременна, абортирала, че и с усложниения и как щяла да погледне мъжа си  Joy
Аз се смея, ама на вас не ви ли тежи да живеете, обременени с толквоа много хипотетични страхове?

Ако повечко мъже се замисляха, преди да си хвърлят семето...

# 263
Азия, честно да ти кажа, на мен мъжете са ми доста извън картинката. Първо, на тях много вяра да нямаш, защото като стане въпрос за дете, те изхождат от собствените си желания и страхове, а не по-надълбоко в ситуацията и бъдещето. Какво да се съобразява, колко мъже отказват раждането на дете и бързат да изпратят жените си за аборт. Какво, тогава тези жени да се подчинят само защото на мъжете не им се гледат деца точно сега? Така че, сори за мъжа, но за мен жената има решаващата дума! Всичко опира до нея, защото тя ще го ражда и гледа това  дете, а бащата може още утре да се врътне и да си вдигне чуковете според това накъде го насочи една специфична анатомия.

Малко офф...Andariel, ежедневно ме изумяваш с изводите, които правиш за мъжете  ooooh!
Бих описания в този ти пост мъж за правдоподобен образ, ако става въпрос за котарак  Laughing
А в този случай бащата иска детето, не майката. 

Помислете малко и за мъжете, те не са само донори на семе, те са вашите мъже и това са вашите общи деца. Жената е дарена, дори привилегирована с възможността да ражда, но не бива да злоупотребява с това за сметка на мъжа.

Точно така  Peace
Ако това семейство няма бъдеще заедно и жената е решила, че не иска да живее с този мъж- тогава ОК, но да направи аборт, да остане с него и след една година, примерно, да реши, че иска второ дете- това вече ще ме изуми.

# 264
Andariel, може би ди права, просто аз не мога да си представя някой да ме навара да направя аборт. Но да не забравяме, че в Бг нещата са различни и може би за една напълно самотна майка нещата биха били доста трудни.

Но за мен проблемът на майката, поне както е описано в първия пост, е главно защото тя се е уредила с хубава работа, и иска да продължи да работи, плюс не и се занимава с бебе. Това, което ме обецпокои е наистина колко е лесно да убиеш едно бебе, което е плод на твоите страсти и похот. Но разни хора, разни идеи. Просто абортът/помятането са ми болна тема, нещо лично.

# 265
Joy Joy Joy
Ша умра  Joy
Как я докарахте до хипотетичната ситуация тя вече да е бременна, абортирала, че и с усложниения и как щяла да погледне мъжа си  Joy
Аз се смея, ама на вас не ви ли тежи да живеете, обременени с толквоа много хипотетични страхове?

Ако повечко мъже се замисляха, преди да си хвърлят семето...

И ако повече жени се замисляха преди да им позволят на мъжете да го направят в незащитена територия... Не забравяйте, че неписаното правило е, че жените отговарят за това...

# 266

И ако повече жени се замисляха преди да им позволят на мъжете да го направят в незащитена територия... Не забравяйте, че неписаното правило е, че жените отговарят за това...

Мъчим се да излезем от това правило. Науката ни помага. Мръсницата искала да забременее, че после иска и издръжка. И го излъгала. А той малумен ли е?

# 267
Ако това семейство няма бъдеще заедно и жената е решила, че не иска да живее с този мъж- тогава ОК, но да направи аборт, да остане с него и след една година, примерно, да реши, че иска второ дете- това вече ще ме изуми.

Кое точно ще те изуми, Ели?
Нима решенията не се променят?

# 268
  • София
елиас, достатъчно е да направиш една анкета (ако се съгласят жените, де) в някоя АГ болница на етажа за абортите и ще разбереш как стоят нещата. Също и да погледнеш колко жени сами отглеждат децата си,защото бащите са решили, че трява да си хванат пътя. Това е животът, мъжете като цяло не са рицари, а са обикновени и често доста страхливи същества, особено когато трябва да се изправят пред предизвикателстовото да имат деца. Класика в разни варианти.

Азия,  в един от миналиите си постове написах, че никоя работа не би ме накарала да си абортирам детето, особено ако вече имам семейство и родени деца. Ама, явно жената си има сериозни причини. Ние не знаем какви са им отношенията вкъщи. Бащата може да декрарира желание за детето, ама после да откаже да го обгрижва и  всичко да легне на ръцете на майката.

# 269
Помислете малко и за мъжете, те не са само донори на семе, те са вашите мъже и това са вашите общи деца. Жената е дарена, дори привилегирована с възможността да ражда, но не бива да злоупотребява с това за сметка на мъжа.

Точно така  Peace

То така беше представена случката. В момента обстановката и отношенията не са подходящи за дете. След време, може би ще има такава възможност. Това е объркващото.

Общи условия

Активация на акаунт