Кой е егоиста в случая?

• 23 849
  • 528
  •   1
Отговори
# 150
Стигнахме ли до теорията за "просто още една чаша вода в супата".
Неизбежно и винаги в такива теми, да Tired

# 151
Абе...не ми се в ярва в случая за мъжа да е приоритет чак детето, просто това е първична реакция сякаш...

# 152
Абе...не ми се в ярва в случая за мъжа да е приоритет чак детето, просто това е първична реакция сякаш...
Thinking Защо?

# 153
Само дано тая жена не премине през същата бременност и чувства, каквито има Хари в темата си която предполагам всички тук сте чели.
Защо по дяволите трябва така да идва един живот на този свят Sad - грозно. С ултиматуми от едната страна, с нежелание износено и родено от собствената си майка... Знаете ли, че бебетата които са нежелани, "знаят" че са нежелани. В утробата още. Това е много тъжно начало...

# 154
Днес е ден, в който много ми върви на теми за "справедливост".
Добре де, а къде са аргументите на жената "за" аборта? Нека
тя да убеди мъжа си, че сега е времето за аборт, а не за второ
дете ... Както и да е, просто мисля, че нещата имат и своята
втора страна и твърде лесно пренебрегваме, че и мъжете имат
право на желание и мнение относно появата на първо, второ и
т.н.

# 155
  • София

И на мен ми се струва първична реакция.
И си мисля, че в момента, в който жена му каже ОК, детето остава, той ще седне и ще поговори с нея по всички въпроси, които я притесняват.

А може и да съм с прекалена вяра в хората де.

# 156
Thinking Защо?

Как защо?
Опит за убежд9аване, нищо повече - вид манипулация, ако мине.

# 157
Може ли линк към тази тема-на Хари- Rolling Eyes Да видя и там за какво става върос и как са се решили нещата
Жената иска да говори с таткото.Но каквито и аргументи да се опита да даде те биват "смачкани и захвърлени в кошчето"
А ако каже ОК ми се струва,че всичко ще е до тук.При всеки опит за разговор ще има "Ти каза,че няма проблем сега не ми говори...." В момента той е на мнение "ти го искаш ама се правиш"

# 158
  • София
В такава ситуация решението трябва да е взаимно. Всяко налагане на волята е насилие.

Казусът ми е сложен. Не зная каква позиция да заема, но това, което лично аз виждам тук е едно семейство, което явно има проблеми по принцип.

По принцип съм против абортите, когато не са медицински показани и когато битовите условия не предполагат мизерно съществуване на едно дете.
Имаме семейство, с нормални доходи и нормални условия за отглеждане на човек, детето не е било планирано, но пък се е случило и аз не виждам причина да бъде убито.

# 159
Моето мнение, е, че това е неприемлив ултиматум от страна на мъжа (така, както е поставен), но тя в случая ми се струва по-голям егоист, като взема предвид фактите (отговарям на въпроса). Струва ми се, че става въпрос за суета.

# 160
Как защо?
Опит за убежд9аване, нищо повече - вид манипулация, ако мине.
Ама те са женени, в брака им няма конфликт, освен това бебе, или ние не знаем за него. Защо му е на него да си стъжнява живота и да влиза в конфликт с жена си, освен ако детето не му е приоритет?

# 161
Ами то нямат много време да чакат - колкото повече минава, по- рисково е за аборт. Нали не бива да се чуди три месеца какво да прави и накрая да го абортира когато то вече е ...си е ..

# 162
Може ли линк към тази тема-на Хари- Rolling Eyes Да видя и там за какво става върос и как са се решили нещата
Жената иска да говори с таткото.Но каквито и аргументи да се опита да даде те биват "смачкани и захвърлени в кошчето"
Темата за Хари не е просто тема. Това е ода за жената.
Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581762.0

# 163
  • Galaxy 13197853088
...АКо за един мъж второто дете е приоритетно пред любимата жена, която не е толкова любима, явно, значи нещо не е така.....
Тезата, той щом иска нещо което тя не иска означава, че не я цени си е чисто изнудване.

За третирането си е ясно. Ако той я третира като наложница или тя като духче от лампата е нормално да са далеч един от друг.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт