кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 699
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  • до едно тепе
Пиленце питах за Огняново,защото преди писа,че сте ходили в Гоце Делчевско Laughing Тази година изтървах обикалянето по тамошния балкан Outta Joint
Зузко добре е корема-расте ли расте.А бебо бие шутове здраво.Придобих бавна,клатеща се походка вече hahaha hahaha
Айде и тука да ви ръсна Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 496
Жоржи, Поспалане, мерси за прахоляците  Wink

Жоржко, не съм се скрила, миличка, просто нямам нужда от излишна драма, а в другата тема все по-често се "плаче" за неща, които аз не разбирам. Все по-малко виждам вече мнения на момичетата, с които преди редовно пишехме там. Съжалявам, ако обиждам някого, но това си е моето искрено мнение. Ако някой ден изпитам потребност да порева или да задам 150 въпроса, на които мога и сама да намеря отговорите, ще дойда там.
Виждам, че вие с бебката сте добре и много се радвам! Стиснала съм ти палчета за днес!  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug А нещо за гащите ще се изясни ли вече?  hahaha hahaha hahaha

Поспалане, наслаждавай се на бавната, клатеща походка  Joy Joy Joy После ще търчиш като торпедо и ще забравиш за патешкото клатушкане, което "произвеждаш" сега  hahaha hahaha hahaha

# 497
Поспаланче мерси за прашеца  newsm79 newsm79 newsm79
Как сте днес Мацки идвам да ви нагледам  Mr. Green някой да се похвали с нещи ?Има ли?

Зузко подкрепям с две ръце поста ти по -горе.Точно поради същата причина спрях да пиша там и само чета от време на време ,мисля че това е и причината повечето с който си пишехме да се откажат от темата  Peace

# 498
Ей ма нА, с цялата си прекрасна прелест съм тук!

Не ми се работи, не ми се прави нищо, искам само да ме оставят на мира, ако може и да си поспинкам hahaha hahaha hahaha

Мога и права да си поспинкам, само да скрия очите  Joy Joy Joy

Ооооп, други работи ми се видяха, като си вдигнах предните лапи  smile3532 smile3532 smile3532

# 499
  • до едно тепе
Зузко ни си крии очите.
Показвам ви една нова орхидея и всички да се сдобиете скоро с такава Wink Последните 2 снимки това,че не успях да си направя нов албум нещо newsm78
http://pospalancho.snimka.bg/flowers/orhidei.595983.25073591
Довечера  ще ги изтрия Laughing

# 500
Зузко ни си крии очите.
Показвам ви една нова орхидея и всички да се сдобиете скоро с такава Wink Последните 2 снимки това,че не успях да си направя нов албум нещо newsm78
http://pospalancho.snimka.bg/flowers/orhidei.595983.25073591
Довечера  ще ги изтрия Laughing

Поспалане малък, опулих се!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не очаквах да видя това прекрасно нещо! Ау, страхотно!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Развълнувах се! Погали коремчо от кака му Зуза! Hug Hug Hug Hug Hug

# 501
Поспаланче страхотно коремче си имаш Hug Hug Hug  Hug Hug Hug

# 502
Ах, че хубав ден! хайде малко и тук да пръсна от своята слънчева енергия!

Поспалане, за кога е термина?  Mr. Green

Бубко, много липсваш, миличка!

# 503
  • до едно тепе
Зузко края на януари ми е термина.Дотогава вероятно ще се търкалям Joy Joy Joy
Пожелавам ви след 6 месеца и вашите кореми да са толкова големи Hug
Ръссс:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 504
Ах, Поспалане  Mr. Green не го мисли търкалянето, после ще оправяш снагата  Mr. Green

Мерси за ръъъссссссс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 505
  • до едно тепе
Време е за обяд Mr. Green

И нещо по-нормално за хапване Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 14:37 от pospalancho

# 506

И от мен нещо  Mr. Green

Поспалане, твоя ще да е бил мнооого, много вкусен и витаминозен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 507
  • до едно тепе
Тъкмо допълних и нещо по-нормално за ядене Joy Joy Joy

# 508
Това десерта след мишешкото меню ли трябва да е  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 509
  • гр.София
Айде и аз да се обадя днес Simple Smile
Поспаланче...аз видях само снимка на цветя,каде е снимката с коремчето?искам и аз да видя  Crossing Arms

Имам страшно главоболие днес....направоооо не знам...главата ме скъсва Sad Мисля да си полегна млако,че ще откача smile3511

Общи условия

Активация на акаунт