кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 702
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
ох, Пипе, хубаво да си изкарате с мъжо и да се нагушкате здраво!

И да разказваш после  Naughty Mr. Green

# 481
  • гр.София
ох, Пипе, хубаво да си изкарате с мъжо и да се нагушкате здраво!

И да разказваш после  Naughty Mr. Green

Ехооооо...завърнах се  wavey

Зузинка   love001 Искарахме си супер  newsm68 ...макар че се прибрахме по-рано  Angry ...трябваше днес също да останем,но зайко не можа да си вземе отпуска за днес,че има много рабора!  smile3516 Иначе беше сушер...  newsm10 Общо взето го ударихме на мързел,цял ден лежане и яко  luvbed  Blush Blush Blush

Другата събота пък ще ходим на неговото село,там има минерална вода която си тече и е топла   jumpuu ...хората от селото са направили да им влиза водата в къщите...абе супер е!  moresmileПоследния път водата беше над 40 градуса и аз не можах да вляза в басейна(в банята имат нещо като огромна вана)...та трябваше да спрем чешмата за да изстине малко,за да мога да се топна  smile3534  newsm37

Общо взето е това интересното около мен...сега ще ставам,че имам да пера  wash да простирам  hangи куп други работи!  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing 1dishes newsm71 cook clean clean prostor smile3515

# 482
Пипе, страхотно! Звучиш ми много добре! А за топлата вода - ВНИМАВАЙ! Ако сте гепили яйцето с толкова  luvbed luvbed luvbed не бива да се топлиш!!!

Днес се събудих с ей такива Учи и ме мързи жестоко  Crossing Arms

# 483
Галке, хади нидей ми вися на балконЯ, чакам та!

# 484
хахаха ето ме идвам
Ха здравейте и от мен досега ви наблюдавах ,ама вече идвам при вас Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво става как сте
аз се изпокарах с мъжо снощи и ей тъй ми се спотайва сега Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 485
Галке, Галке, явно вчера е бил някакъв кофти ден...не си единствената, която се е изпокарала с някого.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Споко, само се въоръжи като мен и всичко ще е наред  hahaha hahaha hahaha hahaha

или пък така  Joy Joy Joy

# 486
Оффффф Зузи ако се въоръжа така тежко и горко на мъжа ми много нещо съм му насъбрала но да видим кога ще му го излея на главата.Ей тъй ще ме гледа после   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 487
ми тогава само си покажи зъбите  hahaha hahaha hahaha

# 488
  • до едно тепе
Хилоуу  Mr. Green
Не ги плашете така мъжете,че требе работа да вършат

И внимателно с въоръжаването

Пиленце в Огняново ли ще ходите Whistling

# 489
Поспалане, такива сме страшни...просто сме Истествени  Joy Joy Joy

Ти как си? Как е коремчо? Mr. Green

# 490
  • гр.София
Моля ви кажете ми какво да сготвя? Като се има в предвид , че мъжо НЕ яде: лук,чушки,моркови,грах,зеле,гъби(абе зеленчуци не яде....само с изклучение ако морковите са цели и си гу хрупка).
Сосове не обича....леща също не яде,боб много рядко  Sad
Писна ми само пържоли да готвя и пиле с картофи....моля ви дайте ми идея...че се побърквам ! : (

Поспалане...Селото му се казва Пчелин..До Костенец...Ако не сте Ходили на село Костенец отидете...Много е хубаво и красиво! Там има много вили и красиво езеро...аз за първи път отидох миналата седница и ми останаха очите там...!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 15:33 от P-i-L-e-T-0

# 491
ПиУе, сготви му кИфтета, кИбапчИта, пиУешко филе- на скара, пълнено с нещо, което яде-май му казваха вретено  newsm78,  крилца/кълки с Пепси кола и соев сос, рибЪ- може и цаца, мусЪкЪ, пълнени чушки/може и ненапълнени/, картофи сигОно пуя- спретни му дупеница  Embarassed...
Като гледам от изброеното май му допада и шопска салата  Drunk
Ако стигнете до Костенец и се приберете през Долна баня- препоръчвам ти едноименния хотел- правят мноУ Убави  Peace  зрази- правилно съм го писала, имат и басейн- целогодишно.
Може и само да се напуяте, накефите на градинката и да си тръгнете по живо и по здраво   bouquet 

# 492
  • гр.София
ПиУе, сготви му кИфтета, кИбапчИта, пиУешко филе- на скара, пълнено с нещо, което яде-май му казваха вретено  newsm78,  крилца/кълки с Пепси кола и соев сос, рибЪ- може и цаца, мусЪкЪ, пълнени чушки/може и ненапълнени/, картофи сигОно пуя- спретни му дупеница  Embarassed...
Като гледам от изброеното май му допада и шопска салата  Drunk
Ако стигнете до Костенец и се приберете през Долна баня- препоръчвам ти едноименния хотел- правят мноУ Убави  Peace  зрази- правилно съм го писала, имат и басейн- целогодишно.
Може и само да се напуяте, накефите на градинката и да си тръгнете по живо и по здраво   bouquet 

мила аман от мръфки,,,само тва готвим...Sad пълнени чупки също не яде,за съжаление! И шопска салата не яде..салата само домати или само краставици(без лук)
За рибата...по наследство като мама от миризмата повръщам,камо ли да я ям или пък да я готвя...казала съм му като му се яде риба да се научи да си я готви,но когато не съм в къщи!
За тази вечер правя манджа със свински шол и картофи...сложила съм чушката моркова и лука ЦЕЛИ та като се сварят ще ги пасирам и така....пък за утре свекито ще готви,че аз ще съм на работа!

# 493
Хммммммм значи така правим теми и се скатаваме а Зузке-така ли станахме?Да Одя Я да та Диря тука из форумите  Joy Joy Joy
Без моя прахоляк ми кажи за къде сте аааа?
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 494
  • гр.София
jiorjita Мила мерси за прашеца!

newsm75 newsm79 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт