кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 697
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
Ха добър ви вечер и от кака ви!  Hug
Минавам само леко да ви ръсна срозов Зузко прашец (уж вече на 100%)
и лягам че днес съм излязла в 9 сутринта и сега преди малко се прибрахме направо съм убита
И да ви кажа вече започвам да се чувствам като

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 511
Жоржи, това с розовото слонче всъщност не е толкова страшно  Mr. Green Важното е, че има малко човече с розови гащи в коремчо! После ще му мислиш за килцата  Wink Колко си качила до момента, ако ти се казва де...
Благодаря за прахоляците!  Hug Hug Hug

Наминавай по-честичко от тук, ще ни е дражко!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 512
  tiptoe  tiptoe  tiptoe ДЗАК  wavey wavey wavey
Зузко всъщност не съм качила въобще кои знае какво-4 кила до сега,ама само на корем нещо и вече започна да ми става леееко трудничко със ставане,навеждане и ми е малко едно такова  #Crazy #Crazy #Crazy много рано още ми се струва!  Hug
Сега да ви сервирам и кафето
И да ви напраша леко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 513
Жоржи, нормално е, скъпа..и с тези 4 кг си просто супер щастливка! Бебка расте и е нормално да се "сблъскваш" с нея при всеки опит да се наведеш или да се движиш изобщо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всъщност хубавото е, че минаха жегите и сега най-големите месеци ще ги изкараш по-спокойно, в хладина и няма да пъхтиш с провесен език.  hahaha hahaha hahaha Лелееее, Жоржи, не остана  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

Айде посмей се сега  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 514

Аз вече не се притеснявам кой ще ми помага някой ден за бебето  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 515
Зузко сега ти е смешно,ама като му текнат сополите до коленете ще бършеш и акъла ти ще се взема  Joy Joy Joy

# 516
Ще бърша и нямам нищо против, Жоржи!  hahaha hahaha hahaha

Айде малко да сменим темата

# 517
# 518
# 519
  • до едно тепе
Ставайте пуспалании.
Моя младеж тая сутрин с ритници ме изкара от леглото Mr. Green

Айде да въ почерпим малко

# 520
Благодарности    pospalancho  за почерпката - туй с клечката добре ще ми се отрази!
Ми я се наспете докато можете, че после ще сте ей така

Леки и спокойни дни ви желая с мноооого любов и поводи за искренни усмивки!

# 521
Благодарности    pospalancho  за почерпката - туй с клечката добре ще ми се отрази!
Ми я се наспете докато можете, че после ще сте ей така

Леки и спокойни дни ви желая с мноооого любов и поводи за искренни усмивки!

smile3532  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  rotfImao

# 522

Ех, Мумитко, влезе и ни разби с тоз идиотин  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Той като войник, ма жена!  Joy Joy

Поспалане, и това кафе не помага да се събудя...мноооооого ми е заспало днес. И акУ искаш да знаш хубу чи тъ е събудил рано малчо, няма само да си пуспивъш я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дидолино, продумай ма, ко мълчиш само и са хилиш в ъгъла

# 523
Нимогъ ма Зузо- многу съм зажадняла днес- не съм си изпила млякото.
Ей на виж, ку ни вярваш!

# 524
Нимогъ ма Зузо- многу съм зажадняла днес- не съм си изпила млякото.
Ей на виж, ку ни вярваш!

Ми пий ма, ко дремиш! Ай нА ти още малко крави... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт