кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 664
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • на плажа
Маре, нещо ти влезна в окото ли Mr. Green
Ами! Разхлажда се, пърхайки с мигли, щот и взеха крилцата. Сал един ореол и остана, ама той за друго става  Mr. Green.

# 571
Маре, нещо ти влезна в окото ли Mr. Green
Ами! Разхлажда се, пърхайки с мигли, щот и взеха крилцата. Сал един ореол и остана, ама той за друго става  Mr. Green.

Ко прайте вие тука бе  Naughty Я бързо марш в спама.

МАРООооооу, каза ли на Смартапръцкова да пие вода?

# 572

Ко прайте вие тука бе  Naughty Я бързо марш в спама.

tiptoe  tiptoe  tiptoe

# 573
     Мацки здравейте  Hug. Случайно ви попаднах на темата и искам да ви кажа, че не помня от кога не съм се смяла така Joy. А съм само до 26 страница...така, че предполагам ме чака още смях, флора и фауна Mr. Green.
     А иначе сериозно - Желая ви да сте все с такъв бодър дух, независимо от проблемите които имате. И дано когато те се разрешат и имате едно дребно човече което да осмисли живота ви, да имате време пак да си поддържате темичката Peace.

# 574
Здрасти, маце!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Преди темата беше забавна, редовно пишехме и се смеехме на глупостите си, но напоследък никой не пише тук... Ще се радвам, ако се размърдаме пак Crazy

Виждам, че вчера някой се е объркал и ни е навестил  hahaha hahaha hahaha

# 575
  • на плажа
 smile3534

# 576
# 577
# 578
Ооо, Лолкеее, ма мноУ ми е дражко да те видя  Mr. Green Как сме в моята далечна любима страна?  Joy

# 579
  • на плажа
 newsm53 Сладурки!

# 580
Пани, на кой плаж се помещаваш?  newsm03 Да не е варненския? Thinking Да не се окажем комшовци?  hahaha

# 581
Мари Зузоооо..........хахахаххаха отрепа коня с тва кенгуру!
 rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 582
Че к'во му е на кенгура?  rotfImao rotfImao rotfImao Прибира си непослушната челяд  Joy Joy Joy

# 583
  • на плажа
Пани, на кой плаж се помещаваш?  newsm03 Да не е варненския? Thinking Да не се окажем комшовци?  hahaha
  Зузке, на друг плаж съм  Laughing. 111км южно от Варна. Плажа ви не го знам, ама се разходих лятоска по тамошните МОЛчета  Wink.

# 584
Тук е толкова студено, че сутрин може да ти капнат ушите без шапка   cold.

Седя аз и чакам да ми дойде музата за работа, ама нея я няма никаква  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт