Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 9

• 38 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Благодаря за красивите рози, но мисля че не правя кой знае какво - правя това което ми доставя удоволствие и каквото мога. Ако  и на вас наистина ви харесва значи труда ми не отива напразно. Това е моето удовлетворение и е достатъчно......Както казваше Теди - темата е нашият втори дом.....и аз така се чувствам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
# 108
Благодаря за красивите рози, но мисля че не правя кой знае какво - правя това което ми доставя удоволствие и каквото мога. Ако  и на вас наистина ви харесва значи труда ми не отива напразно. Това е моето удовлетворение и е достатъчно......Както казваше Теди - темата е нашият втори дом.....и аз така се чувствам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Така е, но това което казваш....не е онова, което само правиш....вижда се! Naughty Naughty Naughty
Скромността ти...отива, нас ни радва...това, но заслугите са нещо, което трябва да се.....уважават, виждаме усилията ти ...всеки ден, аз най-добре....разбирам това, знаеш......не го правиш, само от лична потребност....знам го! bowuu bowuu Благодаря ти.....че те има тук, при нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Теди, беше...неповторима, не само в изказа си и поведението си...виртуалното, тя бе.....човек с достойнство, кой и както да го разбира, това и да го...приема, нашата намеса нямаше да й повлияе...да остане, така си мисля.....но, друга е нашата вина, ако може така да се определи.....ние, не направихме онази тема и теми, място където да се чувстваме.....уютно и да си пишем, каквото ни...вълнуваше....сами, слагахме...и правехме нещата, така да се получават!
За Теди си права, но за това, че ние не сме направили темите да бъдат такива каквито искаме не мога да се съглася или не съм разбрала мисълта ти.....Та аз не съм се променила с нищо сега.....Продължавам да си пиша това което ме вълнува и така както аз го разбирам.....За първи път снощи изтрих едни изречения, които Сани поиска днес да ги възстановя, но аз не мога да напиша същото втори път - няма да се получи същото......Изтрих изреченията не толкова заради Сани, колкото за това, че преди да пусна поста дълго се колебах.....мисля, че написах заключението без обосновката на всичко това което съм мислила.....Не бях убедена, че трябва да пусна този пост.....Може би щях да го изтрия и без помощта на Сани.....

# 110
Кралице колажа в пост 105 е прекрасен.....може би защото момента който е включен е прекрасен....След четвъртото последно предложение за брак. Така каза Галип - последно.....Незабравим момент. Сабиха се обяснява - точно като една жена.....Галип слуша внимателно, но пръстена направо го "боде" и той слага кутийката на масата и каза, че той пръстена ще й каже всичко....След това поставянето на пръстена.....онзи поглед с който Галип гледа само Сабиха....и Сабито отново точно като една жена да провали тази идилия......Децата щяли да се радват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Галип попита "Ами ти".........

Е като написах това последното си спомних как капитан Али попита Джемиле там в колибата......"А ти какво мислиш Джемиле....." когато тя му каза, че е отишла да го търси заради майка му.....

Няма да правя тази вечер съпоставка, че все пак трябва и да спим.....Но и на това ще му дойде времето.......

# 111
Колажа с първия танц на любовта също е тематичен.....с тези сърчица.....сякаш сърцето на Галип пърха от любов......Той с превързания пръст от нараняването, когато се прави на градинар.....Ох.....да идва вече утре вечер.....Е то в началото ще се нервим малко с Кемал аби и с Леле.....ама след това.....Ох направо ще бъде една наслада.......
Аз сложих "шоколадовия" колаж в темите на Айча и Еркан......Направо ми е като блокче шоколад  Peace, който много обичам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 112
# 113
А този момент, когато Сабито бързаше да отиде да прибере Зейно.....Отново имаха проблем заради нейния приятел Кюршат.....Сабито си тръгна....Галип я попита не могат ли да отидат заедно да вземат Зейно......и след това на терасата той й сервира мляко .......Боже този сериал май го знам на изуст  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Не си спомням да съм била толкова старателана ученичка, студентка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
# 115
Още едно предизвикателство но стана късно.....Само ще кажа момента с недоизказаните думи......Все пак това беше поредното начало на тази омайна любов......
Пожелавам лека нощ с едно прекрасно изпълнение на самия Еркан  Hug Hug Hug Hug

# 116
 ....до утре, Мамче....че умирам за сън! Praynig Praynig Praynig

# 117
Добро утро на 4 август - четвъртък  newsm51 newsm51 newsm51 Днес започва повторното излъчване на филмчето ни  Работете бързо и в 22 часа пред екраните  Peace Нека да е хубав и спорен денят ни  Peace Да изпием по едно кафе и да се залавяме за работа Приятен и спорен ден момичета 

# 118

Добро утро!  Nature Partly Sunny Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose  typeuu  food010 hug
Хубав четвъртък.......неусетен, на всички! bowuu
Довечера ще съм на линия....навреме, за филмчето, Мамче благодарим...за кафенцето и пожеланията......спорен ден, на всички!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 119

Общи условия

Активация на акаунт