Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 9

• 38 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
"Любов назаем" с Айча Варлъер и Еркан Петеккайа от 04.08.2011 г. в 22.00 часа по Диема Фемили - Гледайте  - няма да съжалявате!

# 136

Значения на имената:

Сабиха - грациозна, красива, нежна
Галип - победител
Кемал - перфектност
Лeле - лале
Сердар - господар, командир, заповядващ
Нурсел - сноп светлина
Ръза - задоволеност
Гюлшен - ти се усмихваш
Рухсар - добра душа, добра енергия
Саадеттин - щастие
Лятифе -шега
Къймет - цена, стойност, достойнство

# 137
# 138
# 139
# 140
# 141
# 142
# 143
# 144
# 145
Мамчета здравейте! Hug Hug Hug

Това е най-първият ми "момент"! Peace

И ето Сабиха тихо и безмълвно си плаче на пейката - в този момент в сериала музиката е страхотна помага на нас зрителите да усетим страданието на Сабиха....Там е лодката на Капитана. Той вижда страдащата непозната жена и казва:

Плачеш скришом, но аз съм тук да знаеш... В този живот само любовта кара човек да плаче или свързани с нея неща...изоставяне.....изневяра......раздяла. Преживял съм всичко това....Но аз престанах да плача....Но виж ти още не си...Това означава, че още ще страдаш......Пак ще се влюбиш...., пак ще обичаш.....Мълчиш...значи си много силна....Но не забравяй - огънят огъва и желязото.....Никой от нас не е толкова силен....
Сабиха без да се обръща  И аз.....не съм много силна. Мислех, че съм обичала, но съм се лъгала....Завесата падна от очите ми....Видях, че съм била мамена....Докато съм полагала усилия да запазя съвместния ни живот, той години наред ми е изневерявал...Всичко е било напразно....Напразно.....
Капитана Не се измъчвай....Пак ще обичаш...Ще срещнеш достоен за любовта ти мъж и ще го обикнеш....Ще разбереш какво е любов, какво е обич......

Този разговор й беше много необходим. Гласа на Капитана сякаш идваше от морето и тя като че отговаряше на морето. Капитана сам преживял раздялата с най-близките си хора беше като спасителен пояс за Сабиха. След този разговор тя стана много бавно извади от пръста брачната халка и я пусна на земята.....

Като добавим и допълнението на Мамчето ( за гласа който сякаш идва от морето ), става несравнимо.
Благодаря!

# 146
# 147

Любов е... това, когато заспиваш спокойно само ако той те е гушнал...
Любов е..... това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен....
Любов е..... това, когато очите говорят вместо устата....
Какво е любовта ????
Любовта е всичко.....!!!
Любовта, лекува живота.....
Любовта, връща хармонията....
Любовта е смисъла на живота, цветът на деня, емоцията на мислите.....
Любовта, озарява живота......
Любовта- е начин на живот!
Hug Hug Hug

...... "tedi 1970" !!! 

А от тези определения за любовта "моето" е последното.
"Любовта е начин на живот" .

Аха, голямо сърце, любов в излишък, има за всички!

# 148
Мамчета здравейте! Hug Hug Hug

Това е най-първият ми "момент"! Peace

И ето Сабиха тихо и безмълвно си плаче на пейката - в този момент в сериала музиката е страхотна помага на нас зрителите да усетим страданието на Сабиха....Там е лодката на Капитана. Той вижда страдащата непозната жена и казва:

Плачеш скришом, но аз съм тук да знаеш... В този живот само любовта кара човек да плаче или свързани с нея неща...изоставяне.....изневяра......раздяла. Преживял съм всичко това....Но аз престанах да плача....Но виж ти още не си...Това означава, че още ще страдаш......Пак ще се влюбиш...., пак ще обичаш.....Мълчиш...значи си много силна....Но не забравяй - огънят огъва и желязото.....Никой от нас не е толкова силен....
Сабиха без да се обръща  И аз.....не съм много силна. Мислех, че съм обичала, но съм се лъгала....Завесата падна от очите ми....Видях, че съм била мамена....Докато съм полагала усилия да запазя съвместния ни живот, той години наред ми е изневерявал...Всичко е било напразно....Напразно.....
Капитана Не се измъчвай....Пак ще обичаш...Ще срещнеш достоен за любовта ти мъж и ще го обикнеш....Ще разбереш какво е любов, какво е обич......

Този разговор й беше много необходим. Гласа на Капитана сякаш идваше от морето и тя като че отговаряше на морето. Капитана сам преживял раздялата с най-близките си хора беше като спасителен пояс за Сабиха. След този разговор тя стана много бавно извади от пръста брачната халка и я пусна на земята.....

Като добавим и допълнението на Мамчето ( за гласа който сякаш идва от морето ), става несравнимо.
Благодаря!

Здравей Сани. Готова ли си за довечера. Провери ли си Диема фемили на кой канал е....При мен е на 10-ти  Joy Joy Joy Joy Joy
Това оприличаване, което съм направила с морето, наистина така го чувствам. Капитана е в тъмнина и почти не се вижда наистина.....Сабиха отговаря, но не се обръща към гласа.....Сякаш гласа на капитана идва от морето, а Сабиха съответно отговаря на морето. Малко като фантасмагория се получава това мое сравнение, но това е положението.....

# 149

22:55 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'NİN ALİ KAPTANI ERKAN PETEKKAYA, LEVENT'TE ÖZEL BİR İFTAR YEMEĞİ PROGRAMINA KATILDI.gecce.com

На 02,08,2011 Еркан е бил на някаква вечеря и предполагам, че снимката е от това "знаменателно" според журналистите събитие..... ooooh! ooooh! ooooh! - Нямат спокойствие известните персони  Naughty

Прилича ми на затворника Кьопек тук...
Пуши ли, цигарка ли виждам между пръстите или трябва да сложа лупи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт