Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 9

• 38 809
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
За разлика от английския, справянето с него...на Сехер, Гюлшенката....направо научи, немския....като пита Мемо, какво обича да яде...браво како Гюлшен, чак Сабиха я похвали..... Heart Eyes hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Да перфектно го владее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
Капитана: Плачеш скришом, но аз съм тук да знаеш... В този живот само любовта кара човек да плаче или свързани с нея неща...изоставяне.....изневяра......раздяла. Преживял съм всичко това....Но аз престанах да плача....Но виж ти още не си...Това означава, че още ще страдаш......Пак ще се влюбиш...., пак ще обичаш.....Мълчиш...значи си много силна....Но не забравяй - огънят огъва и желязото.....Никой от нас не е толкова силен....
Сабиха без да се обръща:  И аз.....не съм много силна. Мислех, че съм обичала, но съм се лъгала....Завесата падна от очите ми....Видях, че съм била мамена....Докато съм полагала усилия да запазя съвместния ни живот, той години наред ми е изневерявал...Всичко е било напразно....Напразно.....
Капитана: Не се измъчвай....Пак ще обичаш...Ще срещнеш достоен за любовта ти мъж и ще го обикнеш....Ще разбереш какво е любов, какво е обич......

Винаги съм се възхищавала на мъдрите думи на капитана......Страхотен образ.....

# 317
Сабиха в градината с розите сякаш се откъсна за момент от своята болка.....Дори се усмихна на Сердар -  не го направи от любезност или защото е впечатлена от него. Мисля, че розите й повлияха точно по начина по който тя обясни преди да си тръгне. Сердар  още тогава си помисли, че тя го бърка с Галип. Не се бил заглеждал в розите, само усещал уханието.....Заприлича ми малко на "нагаждачество"......тази красива жена да го забележи.....А пък усмивката му отвратигтелно "мазна"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out....
Сабиха не разбра защо Ръза каза тези думи за Нурсел...., но тя ще има след това поводи да се убеди, че Ръза в този случай беше прав......

# 318
# 319
Искате ли да ви сложа малко снимки от началото на епизода  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 320
Искате ли да ви сложа малко снимки от началото на епизода  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Давай, Мамче...слагай ги да си ги гледаме..... bowuu bowuu

# 321
 ...страхотна игра на Сабиха, браво....толкова, изразена обида и болка има......в играта й, тук! bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 322
Кемал аби как ревностно пази честта на починалия си брат......Макар, че е сигурен, че Мехмет е изневерил не Сабиха се опита да обвини Леле в лъжа.....
Да си призная на мен Леле не ми е любим образ.....Начина по който каза, че Сабиха до сега си е живяла живота - сега да страда ми прозвуча много злобарско, като някакво проклятие.....Начина по който блъсна Мемо преди да си тръгне също не ми хареса, макар, че сигурно искат да покажат, че тя постъпи така, за да не страда Мемо - да я запомни с това.....Според мен Леле не е най-добрата майка. Разбира се това си има и първопричина.....След това когато се появи Врена майката на Леле ще разберем, че Леле не е имала от къде да се "научи" да бъде грижовна майка.......

# 323
# 324

Сабиха тук е много красива.....Когато бяха в заведението и Ръза се обади ва Рухсар.....

# 325

за този момент говоря, че се усмихна на Сердар.....

# 326

Госпожа Къймет много добре й каза на Нурсел, че по този начин няма да си върне Галип. Трябва да спре да ПИЕ, да крещи....От това което каза Къймет разбирам, че това са били причините Галип да се раздели с Нурсел......

# 327

.........лека нощ!
                      До утре......благодаря, Мамче.....не го мисли толкова Сердарчо, Сабиха само малко в началото ще се заблуди. ..в него, но послеееее....като види новия си шеф и всъщност кой е той......ще стане горещо, и не само на нея.......и на нас! Grinning Grinning Grinning Grinning

# 328

Трябва да търсим за снимките друго видео, защото това е качествено, но има отгоре и от долу по една черна лента, и се получават малко "сплескани" образите.....

# 329

.........лека нощ!
                      До утре......благодаря, Мамче.....не го мисли толкова Сердарчо, Сабиха само малко в началото ще се заблуди. ..в него, но послеееее....като види новия си шеф и всъщност кой е той......ще стане горещо, и не само на нея.......и на нас! Grinning Grinning Grinning Grinning
Лека нощ  Hug Hug Hug Hug И аз ще лягам, че днес денят беше тежък.....
Сердар ми е най-малката грижа - само го отбелязвам като случка...А пък и той хареса Сабиха.......Само, че тя няма да го хареса.....
Лека нощ  newsm46 newsm46 newsm46

Общи условия

Активация на акаунт