Американците! Американците! - Тема 3

• 20 813
  • 701
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
Ста'а.  Mr. Green

# 481
Само да кажа, че за заплют считам някого, когато налице са следните фрази: "мой, мой, мой", "пу, пу, пу", "за мен е" и пр. Като е желателно да има и снимка. Казах. bowuu

# 482
  • Ænima/Albuquerque
Ама ти много директорската го раздаваш...  Crossing Arms
Списъка ми не е ли достатъчно красноречив? К'во не му хареса?  Tired

# 483
  • Пловдив
Сарки,това,че Чарлийз е в червено,значи,че хич не я даваш,а Mr. Green

# 484
  • Ænima/Albuquerque
Муаааа, Мики Рурк! Heart Eyes
Мой, мой, моооооой!  Twisted Evil

Сарки,това,че Чарлийз е в червено,значи,че хич не я даваш,а Mr. Green

Ъхъ, това значи.  Mr. Green

Да ми е честито, качих ниво.  hahaha

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 17:52 от Sarcasm™

# 485
  • Somewhere far away
Бейб.. аз по-натам ще те подсетя пак за моя скромен мъж. Че още има време до новата тема. Grinning

# 486
 Чета, хиля се, чета, хиля се и като стигнах до тва

Само да кажа, че за заплют считам някого, когато налице са следните фрази: "мой, мой, мой", "пу, пу, пу", "за мен е" и пр. Като е желателно да има и снимка. Казах. bowuu

вече изригнАх!  smile3532

# 487
  • София
Бейб.. аз по-натам ще те подсетя пак за моя скромен мъж. Че още има време до новата тема. Grinning

Новата тема може да се окаже мноооого близо. Като гледам как сме го подкарали Simple Smile

Дайте сега да ревизирами всичко, което не е заплюто по този начин  smile3532

# 488
  • Разпиляна във въображението
Аааа, ще ме извинявате. Не че се боря за Джон и Мики, ама те са толкова дърти, че трябва да са извън всякакви листи Crossing Arms Всички ще им се радват.

# 489
  • Ænima/Albuquerque
Джон може, Мики - не!  Mr. Green

# 490
  • Somewhere far away

Новата тема може да се окаже мноооого близо. Като гледам как сме го подкарали Simple Smile
Е може..обаче все пак до 50 има още доста страници да се изпишат Simple Smile

# 491
Ама ти много директорската го раздаваш...  Crossing Arms
Списъка ми не е ли достатъчно красноречив? К'во не му хареса?  Tired

Не бе мило, не за теб. Просто често има случаи, в които някой пита "тоз заплют ле е?'' или споменава колко го харесва, и аз оттам трябва да си правя изводи, че даденият човек е заплюл въпросния американец/ка. Laughing Пък ти си стриктна, винаги разбирам като заплюеш някого. Grinning

# 492
  • Ænima/Albuquerque
Мче, аз съм Свръхнагла, за да стигна до тази длъжност бая съм се тренирала, как ня'а съм стриктна.  hahaha

# 493
  • Somewhere far away
опаа намерих си някой за заплюване!

Matthew Gray Gubler

МОЙ МОЙ МОйЙЙ!!!  Twisted Evil Twisted Evil

# 494
  • КиТ
smile3532 smile3532 smile3532 ох личи си че е четвъртък,големи боеве бре,голямо нещо  Crazy Joy Joy Joy Joy
За заплювките може и чайките да бъдат пуснати за музикално озвучение  Crazy Joy Joy Joy Joy

Гея благодаря,че все пак ще ми го отпускаш от време на време,може така по празниците  Whistling Whistling Whistling,които са в избилие Flutter Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт