СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Aз се връщам от нещо като хижа.
 Crazy
И отивам на сватба  Joy

Имам дежаву  Crazy Внимавай тоя път да не станеш и кума  Laughing А преди няколко месеца ми казваше, че никой не те канел на сватби, I beg your pardon?

# 436
Тоя път бях само фотограф.
Обаче булката каза: "Да знаеш, догодина си разменяме местата, ти ще се омъжваш бременна, аз ще съм гост". Аз  Crazy , букети не съм хващала, нито има кой да ме вземе, та нещо не и вярвам.

# 437
  • о`майна лунна нощ е
Две вечери поред си лягам след 1 часа, но размазващото е, че втората се оказа точно вчерашната, днес на работа, рано зарана .... да се обяснявам ли повече? Имам нужда от кофа с кафе.
Поляхме малък Васко - 3,300 кг., 50 см. Баща му не знаеше къде се намира, но комшиите със сигурност разбраха  Mr. Green
Споделям и че след безуспешните ми опити да се боядисам с ейвънската боя, ставам все по-упорита в успешните да се омажа с латексова такава. Този път с цвят, близък до туигълската ми душа - ароматно зелено в бозав нюанс. Ако се сещате за мента със сметана - ей ти нещо такова се получи.
Честита нова седмица! Добре дошли на отпускарите!

# 438
# 439
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Върнах се от отпуск, добре сте заварили всички тук.  Heart Eyes Това беше най-нетрадиционно прекараната отпуска и най-релаксираща. Под мотото "Родопи, Рила и Пирина, това е моята родина", но в обратен ред, изръшкахме много кътчета, села и градове и се убедихме, че най-добрият лек срещу стреса е разнообразието и промяната, съчетана с природа и хубави хора.

Андже, тоз трактат за шкембето ми идва да си го принтна и закача на таблото със задачите. Даде ми толкова посоки за пътуване, повече от книжката за 100-те национални обекта.  Wink Умирам за шкембе и си имам приятели специално за шкембеджийница, понеже моите домашни любимци не разбират от такива изтънчени ястия.

# 440

Знаех си, че Гюрлата държи класацията на шкембеджийниците, но не знаех това:

"Младо, красиво и още никому неизвестно момиче е сервитьорка там – казва се Петя Баракова. Оттам тя ще отиде в София, ще продължи работа в х-л „Рила”, ще се омъжи за петролния бос Митко Събев, ще се разведе и ще се издигне до днешната знатна дама в банковия сектор Петя Славова."
Дай, Боже, всекиму!

Как сте, банда? Simple Smile

# 441
На свободно съчинение ми прилича, Гюрлата се сдоби със сервитьорки, когато Петя Славова сигурно имаше поне няколко милиона:)
Беше си една барака само с места за сядане отвън, какви сервитьорки му се привиждат на този хроникьор. Че е вкусно- вкусно е. Веднъж дори накарах един ухажващ ме младеж да ме заведе там, а той не ми се обади повторно. Жив и здрав да е, като не разбира от шкембе не е за мен:)

# 442
  • sofia
Ехх, какви спомени ми навя тоя шкембест текст  Mr. Green В указното несебърско място проядох шкембе преди 15- че и повече години...ехеее!!!

# 443
Добре дошли на завърналите се!

"Лозата" в Лозенец - да , гласувам с две ръце - всичко им е на ниво.
А сега в Пловдив и Асеновград кое ще ми препоръчате?
Стягам багаж от кашоните в каретата. Ама този път и аз като Дид съм си направила едно списъче - всичко ок до тук , но прибирайки нещата в кашоните не съм писала на тях за съдържанието им. И става като циганина , дет' си късал гащите  за да ги закърпи.
Днес порчъчах мебели и разни други неща и да смеят като се завърна да не са готови Naughty

# 444
  • Пазете Гор
Ще взема да пусна в някой горещ подфорум дискусионна тема: кое помните по-ярко - първата целувка или първата шкембе-чорба.

Истински доброто шкембе се приготвя от целия стомах - нещо рядко срещано напоследък. Особен деликатес е един от дяловете - нарича се "книга", има и един друг, с релеф на петоъгълници (или шестоъгълници). Ценна и вкусна също е дебелата, но крехка стена на останалите дялове.

За кашоните, Китке Росна - и да ги надпишеш, няма голяма полза, освен ако не си направиш нещо като карта кой кашон под кой е.

Съвсем се оплетох напоследък, трупат се задачи, нещо ми куца в организацията, в мотивацията, в предикцията.
Пийна ли - и в дикцията.

# 445
Първа шкембе-чорба не съм имала, първата ми целувка беше много романтична.
Така че съм в полза на целувката.

# 446
Пловдивското място ми е близо, но все пак нещо не се осмелявам да пробвам шкембе. А може и да губя много....

Пак се натъкнах на метро секшуъл пича, но този път аз го виждах, той мен не, ама не му и се появих уж случайно, вижда ми се безмислено, но явно съдбата ни среща ден през ден...какво ли иска да ми подскаже  Crazy

# 447
  • Пазете Гор
Мъж, който пропуска ден, не ти трябва! - казва Съдбата.

# 448
Ясно, благодаря. Знаех си, че не е тоз.
Ще чакам за онзи дето ще се явява всеки ден и то не по веднъж Joy

# 449
А всеки през уикенд по няколко пъти?
А, за явяване говорихме, извинявам се, скривам се. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт