СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Наздраве банда! Рокс, не бъди толкова сигурна Wink...

# 451
наздраве. не съм стояла будна до толкова късно ( рано???) от години. факт е, че не ми се спи, вероятно трябва да взема мерки. Инсомнията не мисля, че ще ми понесе. аз пък днес със сигурност ще си понося торбичките под очите.

# 452
  • Бу-у-урга-а-ас
А аз се радвам, че нямам оръжие под ръка. Имам зъб на съседката от бая време. Тази жена ме докара до истинска лудост от причинената ми инсомния. Щом се наложи да блъскам по тавана с метален прът и да крещя с пълно гърло в затихналата махала "Р-а-ч-е-в-а-а-а, стига си тропала"
Топурка тя с някакви чехли, а на всичкото отгоре паркета й е стар и скърца на всяка нейна стъпка. Оххх, луда съм и отчаяна. Искам да се наспя. Днес имах изтощителен ден, а утре ми предстоят доста задачи.

# 453
Хубавото, когато леля ти заминава да живее в чужбина е, че ти оставя половин гардероб дрехи.
Лошото е, че е мениджър и ти оставя сака и костюми  Crazy

# 454
  • Paradise
Ео, на харизан кон зъбите не се гледат Wink

Още една седмица лентяйстване и ще трябва да се връщам към истинския работен ритъм.
Това не пречи да ставам рано-рано (а като ви чета, някои сте си легнали преди малко)

# 455
Moже, Катюш, не споря. Струва ми се че няма съвпадение във времето, но знае ли човек. Преди време питах във ФБ кога и къде беше открито първотоо Хепи във Варна и получих поне 5 различни, но категорични отговора  Thinking

Втора нощ абсурдни сънища, втора сутрин се подкрепям щедро с марципан и кафе.

# 456
  • Пазете Гор
Късен август е и утрата са много свежи. Който може - да си вдъхне малко хлад, че до час пускат фурната.
Въздухът тия дни е сух като черен пипер, инак можеше и да има много роса. Когато поизгори тревата, в нея се виждат хиляди паяжинки, хванали капчици роса.

Скоро и това време ще дойде. Ще узреят шипките.

# 457
Напоследък ставам в 6, в събота в 7. Та хлад си взимам достатъчно.
Това с паяжинките ми хареса.

# 458
  Имаше някакво поверие, което мама ми казваше" Паяче да те полази, вест/писмо ще получиш" Та винаги се врях из паяжините с някаква детска надежда за шарено писмо в раздрънкана пощенска кутия Simple Smile
На бандата лепвам мокра, морска целувка и пак отивам да се гмуркам  Hug

# 459
  • Варна
Добро да е утрото!
И друго поверие знам - който сънувал акита, пари му се падали. Това моето не е сън обаче - дребното изфабрикувало пълен памперс, та взело че го събуло и размахало. И като ми се пише да съм милионер в зелено, ви (Ви) черпя с мента с мляко. Този коктейл е специалитет на мъжа ми.

# 460
  • България-Швейцария
Явно толкова съм се изтощила през последните месеци, че и вдън горите тилилейски ми беше невъзможно да се събудя преди 10-11 сутринта. Първия ден откарах до 2 и половина, и още можех, но ми стана неудобно от компанията Blush
Малко по малко си възвръщам силите, сега ако успея да стигна и до морето на мястото, което съм планирала, ще се почувствам съвсем добре Grinning

# 461
  • Paradise
VG, това ми прозвуча като "кой свърши работата на вентилатора"...
Много ли са пораженията?

# 462
  • Варна
Ами, не се налага ремонт, но в първия момент дава повод за лоши мисли. И като цяло си знаем, че колкото по-дребно е създанието, толкова по-мащабни са пораженията. Абе, дивак ни се падна...

# 463
  • Кацнала на едно дърво.
Да, аз също съм забелязала подобна тенденция.  Joy
Много съм заета днес, не ми стига работа и тролска напаст, ами си нямах занимания, та подех национална кампания: "Изкъпи си детето!".  Joy
Пак един родител да се удари по челото и да вземе сапунчето, ще е добре.
Но се съмнявам, че ще стане.
Много ми е мъка за дечицата. 
Растат като бучиниш. Родят ги, погледат го някой друг месец и хайде. Ние, родителите, сме дотук.  Crossing Arms

П.П. Както казва Малкия трол при всякакви неблагоприятни за него обстоятелства:
- Защо, защо сте ме юдили?
 Joy
Още не може да казва "р", маймунякът.

# 464
Като си говорим за малки тролове, братовчедчето ми (5 и половина) е станало абсолютно изродче.  Сестра му не беше такава гад на тая възраст Crazy
Леля ми ме пита снощи как е Светльо и аз се сещам, че тя нещо не е наясно с моите драми и обяснявам, че сме се разделили. И малкото като почна: "Какво значи, че са се разделили" - "Ами не се виждат вече". "Ама никога ли няма да се видят, ама защо няма да се видят, а до сега къде се виждаха" и т.н.  Shocked
13 годишната му сестра, която явно вече я вълнуват любовни драми, едва го накара да млъкне, за да чуе защо сме се разделили  Joy  На мен пък по-скоро ми се похвалваше с новия, дето не съм сигурна дали ми е гадже, де, ама...обаче като си помислих как леля ми ще ме направи на 2 ст. за него и си замълчах. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт