СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Майничка
...Пак един родител да се удари по челото и да вземе сапунчето, ще е добре.
...

Ха, като ни е мрънкала шест години №1 за сестричка, да си я къпе сега, пък!  Crossing Arms

П.П. Куркума, имахме един клиент, дето три години викаше така, после внезапно смени плочата на "Псувай ме, съди ме...", та все някой може да се е възползвал. Wink

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 22:01 от gargamela

# 466
  • Пазете Гор
Баба казваше "Миенье трайе, яденье не трайе". Пък и сапунът поскъпна! Wink

Не обичам да чакам деня за заплати.

Е, имаше времена, в които тоя ден се превръщаше в седмица, после в месец, в два...
Друг път съм случвал на инвеститор, който е казвал, колчем му искам пари  " Ей ме, бий, е*и, вземи колата, ама пари няма".

Има само два случая, дето ме е яд, че не се възползвах от тия опции. Парите тъй или инак никога не видях.

# 467
  • Кацнала на едно дърво.
Гаргамели, че моят Голям трол къпе понякога Малкия. То е в редките случаи, когато решава да прави добри дела. Беше изкъпал и котката веднъж.  Joy
Няколко пъти изми съдовете.  Laughing
Стана ми много приятно, че и двамата обръщат внимание на братовчедките си-близначки-бебета, държаха ги на ръце, даже ги храниха. Laughing Надявам се, че ще са толкова грижовни като татко си и един ден, дай боже, ще са добри бащи като него.  Praynig Е, тогава ще съм много доволна от свършената работа.  Laughing

Ха добър ден.  Grinning

# 468
Василисо, като Биндчнжезъритска вещица насочваш бъдещето в желаната от теб посока.

# 469
П.П. Както казва Малкия трол при всякакви неблагоприятни за него обстоятелства:
- Защо, защо сте ме юдили?
 Joy
Още не може да казва "р", маймунякът.
Може, просто така му е по-лесно Hug И Ния не казва " р ", и ако не я бях чула веднъж случайно да го изрича съвсем ясно нямаше да поярвам, че може.

# 470
Вълк, таз' вещица ми върза езика на фльонги Wink

# 471
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да не споделя това - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1263899197/tab_video
Любима моя песен в уникална интерпретация.

# 472
  • Кацнала на едно дърво.
Вълчо, ама какво да правя, като съм повече пясъчен червей, отколкото Бин... и аз не мога да го кажа, вещица.  Party

О, прекрасен ден, чудесен ден! Разбрах, че е излязла книга, автобиография на най-любимия ми режисьор, Георгий Данелия! bowuu
Спомних си и как, на изпита по драматургия казах на доцента, че Данелия ми е любимият режисьор и той направи една таква физиономия, якс. Трябваше още тогава да се сетя, че не е стока. Ама нали съм глупава (пясъчен червей, вж. горе), живях с него четири години на гаджешки начала, та да го разбера по-добре.  Joy Разбира той от кино, чушки.  Crossing Arms

# 473
Я веднага да хващате да четете Дюн Grinning
Макар че според мен се пише бинджезъритска  Rolling Eyes Нямам спомен как е в книгата.
В уики  е Бин Джезъритска.

# 474
  • sofia
Тралала, тралала, шък аз вече я чета, въпросната автобиография  Wink
"Дюн" няма никакъв начин да започна да чета - подобни фантасмагорични книги, изключвайки трима автора, изобщо не мога и да ги забележа. Повредата сигурно е в моя телевизор, ама наистина не мога.

# 475
Тралала, тралала, шък аз вече я чета, въпросната автобиография  Wink
"Дюн" няма никакъв начин да започна да чета - подобни фантасмагорични книги, изключвайки трима автора, изобщо не мога и да ги забележа. Повредата сигурно е в моя телевизор, ама наистина не мога.

Не е само твоят телевизор, и моят е повреден откак мога да чета значи. И интересно, една приятелка, която не е фен на Пипи, Карлсон и т.н. ме пита ами как ги четеш тях, аз и тях не харесвам, защото и това е фантастика....Така и не можах да и обясня разликата между това да ти работи фантазията и да ти работи фантастиката  Laughing А пък още повече детската.

И за да сме в синхрон съвсем, и аз съм на вълна биографии. След като препрочетох тази на Астрид, определено след като си побродил по оназ земя се чете с друго око, сега съм подготвила биографията на Джейн Остин....ама по нейните родни места кога ще стигна не се знае...

# 476
A, ей на, биографии не обичам.
Обаче за фантастика умирам  Mr. Green

# 477
И аз съм в отбора на недолюбващите фантастиката. Карлсон не се брои, както и книгите за любов.
А след ден като днешния ми идва не просто да си срежа вените, ами да се дематериализирам някакси до последния атом, без следа и остатък.

# 478
  • Майничка
Пък аз чета всичко, даже военна мемоаристика. И повечето ми харесва.

И като си говорим за фантастика, бих искала да имам дистанционно за №2. Може и само с 2 копчета sleep и mute.

# 479
Обичам фантастика и фентъзи до умопомрачение, до лудост, до самоговорене, до сигнали от Космоса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт