СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Споделям жегаааааа. И вода с много Уед.

# 481
А след ден като днешния ми идва не просто да си срежа вените, ами да се дематериализирам някакси до последния атом, без следа и остатък.

Рокс, по този случай биографията на Астрид завършва по следния начин: "През 1980 година попълнила въпросника на Пруст. Нейният девиз? - Между другото: има щастие и нещастие, понасяй и двете спокойно. Всичко преминава, ти също. Представата й за земно щастие? - Няма такова нещо.

# 482
  • Кацнала на едно дърво.
И за да сме в синхрон съвсем, и аз съм на вълна биографии. След като препрочетох тази на Астрид, определено след като си побродил по оназ земя се чете с друго око...
Абе, много е суха! Суха и скучна, и те занимава с глупости - не знам колко страници коя й била домашна помощница и ей такива. Никак не ми хареса! Crossing Arms

И аз трудно чета фантастика и фентъзи, но те са като чиклита - всеки мисли, че може да пише в този жанр, ама малко са добрите, малко-о-о! И ний, читателите, страдаме. Особено аз. Станала съм много капризна напоследък, забелязвам.  Mr. Green
Преди четях всичко, което ми попаднеше пред очите, къде ми харесва, къде не до там, а сега малко да не ми е "както трябва" и ме дразни! Трябва да е от многото четене, кофата е пълна.  Joy

# 483
  • Кацнала на едно дърво.
Не съм съгласна с колегата Линдгрен.  Mr. Green Пълно е със земно щастие!
Днес гледам котката как спи. Иде ми да я убия, мята косми навсякъде, разнася кристалчета от тоалетната, понякога намирисва усмъртително (въпреки всички крути мерки). Направи ми книгите на нищо, умира да ги гризе и да лежи на тях, да скача и да ги събаря.  ooooh! Ръмжи и хапе. Абе, напаст!
И я гледам аз, лежи и спи и сложила лапичката на муцунката, а крачетата вирнала напред. Е, как да я убия?  Joy Милно ми стана и даже щастливо.
Толкова щастливо!
А това е просто една рижа маймуна! Котка, де.

# 484
Василиса, на места можеше да спестят някои неща за сметка на други по-лични, но това си зависи от автора донякъде, не от самата Астрид.

А колкото до колежката и изказването и, на мен дори ми беше много странно и парадоксално точно човекът, който е измислил Пипи и Карлсон да каже това...но на втори прочит си го обясних, защото в книгата много се набляга на отношението и към войната и въобще към жестокостта, все пак тя е преживяла и двете световни войни, макар и Швеция да е останала незасегната, тя е съпреживяла този ужас и наистина адски безсилна се е чувствала да помага на хората от засегнатите страни и най-вече децата...та затова и така се изказва...всичко, което е искала е децата да растат в един мирен, спокоен и щастлив свят, но....

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 21:19 от ester

# 485
Йелето да каже, тя е авторът на тоз бисер относно децата, но явно важи и за животинките - защо са толко-о-ова сладки, когато спят... - именно да се умилиш и да не ги задушиш с възглавницата  Crazy Joy Joy Joy

# 486
  • Пазете Гор
Запуснал съм се като месарски пес! Дрехите ми демоде, поизторбени, оширели, абе с вид на харизани. Обущата - олеле. Щом се завъдят излишъци - обличам се от-до и ставам неустоим!

Имам няколко странни в комбинацията си желания - да приготвя баклава, да затворя домашен пастет, да ходя при едни приятели в Кулско, да завали най-накрая, да си купя микроскоп, да среша кучето. А, и волейбол ми се играе.

# 487
  • София
Безкрайни са часовете, в които чакаш любим човек да се обади, че е пристигнал жив и здрав. Тфю, аман. Докато звънне пустият телефон, ми се съкрати животецът с поне месец.
(Както я карам, сигурно не ми остава много)  bishop

След като си отдъхнах, вече мога да се тревожа по следващия въпрос. В петък чакам скъпи гости, а в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки. Ако дотогава не "изскочи нещо", както казва мистър Микобър, ще се наложи да ги посрещам с принцеси с кайма. А то какво да изскочи - по-вероятно е някоя сврака да запокити на балкона ми откраднат портфейл пълен с пари, отколкото да получа хонорар. Е, поне алкохол има. Ша пийм водка с утеха.

# 488
Гюллфий, ако на гостите не им харесват принцеси с кайма, хеле пък с водка, значи нищо не разбират!  Mr. Green

И при мен се очертават подобни финансови изстъпления, добре, че няма да имам гости, че се опасявам, че ще ги посрещам само на принцеси (от плът и кръв) без кайма и остави другото, ами и без водка. Горките ми гости, които няма да ми гостуват всъщност  Laughing

# 489
  • Варна
Да споменавам ли колко са сладки приказките със съфорумки на чаша каквото и да е? Няма да споменавам.

Гюлфи, кажи им че според Марта Стюърт коктейлната храна е последния моден писък в посрещането на гости и нарежи сандвичите на малки хапки. Като не можеш да го докараш откъм количество, поне го докарай откъм реклама.  Wink

# 490
А след ден като днешния ми идва не просто да си срежа вените, ами да се дематериализирам някакси до последния атом, без следа и остатък.

И това ще мине.... ми казва един мъдър приятел.

По-добре се напий. Утре ше те боли само главата. Тва с вените предполагам, че е по-болезнено.

Hug

п.п. Опитах се да ти пусна ЛС. Ъ... много съм зальохава.

Гюлфи
, само здраве да е. За мен принц с кайма, моля. Арабски. С петролен кладенец.

# 491
  • Кацнала на едно дърво.
А, така е Есте, Астрид хабер си няма за тази биография.
Според мен е била толкова отчаяна и тъжна (и според други биографи), защото за нея най-прекрасно е било детството й и тя цял живот се опитва да се върне там - в Льонеберя, на улица "Тряскаджийска".
Аз извадих късмет детството ми да не е толкова щастливо, та колкото повече раста, толкова по-хубаво и щастливо ми става, дай Боже така да продъжава.  Grinning

П.П. То, моята глупост няма равна. Защо, питам, защо продължавам да обличам Малкия трол в красиви, чисти, блестящи бели дрешки, като още щом подаде носа си от кооперацията, вече се е проснал на тротоара, а бялата шапчица се е търкулила нейде, из кучешките аките и котешки съкровища.
Вчера го изпратих на градина кат' един същи ангел, на обяд го взех от там умерено мърляв, а след като посетихме и площадката, у дома влезе като зомби, което живее в контейнер в Малашевци. А бялата шапчица, ох, бялата шапчица!
П.П.П. Той, мъжът ми му я купи! Crossing Arms
- Виж, вика, каква е готина.
 Tired

# 492
Понякога забравям колко ързо се изнизва времето. Докато се обърна и приятелката ми роди второ. Момиче е. Така се раедвам за нея! Имам нужда да ги гушна.
Преди малко повече от година и аз родих. Честно, липсва ми да съм бременна. Даже се замислям за трето за ужас на мъжа ми.   Не че не иска, но го е страх, че пак ще излезе момче Mr. Green
Нещо съм се разнежила. Извинете...

# 493
Пак ме хващат дупките. Знаех си аз, че щастието ми трае максимум седмица, що ми трябваше въобще да си въобразявам каквото и да е. Оф. Да му се невиди и въображението, и филмите, в които се вкарвам и въобще. Оф.  Crossing Arms

# 494
  • Кацнала на едно дърво.
Що ли ви занимавам с шапчицата на трола?  Embarassed
Извинете и пардоМ.  Blush

П.П. Джей, честито бебе! Иди на гости един-два пъти и ще ти мине.  Laughing Ние така с мъжа ми се разнежваме при вида на бебе, но след като бяхме с племенниците-близначки-бебета, твърдо решихме - нивга веч. Невър мор!
Страшно са сладки, красавици те, че и кротички, абе - бебета от журнал, но като им видиш родителите с ей такива сенки под очите и пр. екстри... Joy

Общи условия

Активация на акаунт