СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Есте, в конкретния случай, с израстъците, добре че и като са будни са сладки, инак не отговарям за действията си. Докато майка им се поти с Изборния кодекс, те си прекарват чудесно на вилата, в това число наводняват къщата, копаят тунел в лехите с ягоди и пускат котките през терасата с парашут.  И това е сводката само от началото на седмицата?

Джей Джей, ще ти мине Grinning

Ео, и на теб  Hug

# 496
  • Казанлък of all places
Както смятах,че се справям с дисбалансите си; както си подреждах приоритетите и се радвах какви свестни деца и мъж са ми са случили ; както отивах на работа и слънцето ми блясваше над очилата; така една съвсем проста сантиментална песен ми отприщи сълзите. После се спънах в стихотворения на Валери Станков, любим от години и вече съвсем не мога да се справя... Извинявайте. Излизам.

# 497
  • Майничка
Анджи, Hug!

Вчера подстригахме №2, сладките бебешки къдрички отдолу не са си проличали още и истинската й същност излезе наяве. От сутринта трети съсед ми казва, че приличала на Денис Белята.
Ние това си го знаем от 2 години, ама я го обясни на хора, дето виждат едно прелестно русокъдравко и синеочещо създание! Mr. Green

# 498
  • Пазете Гор
Имам нещо като почивен ден днеска, а пък съботата ще ми е почти понеделник. Отиде ми шабатът.

В един от шкафовете се завъдили гъгрици. Трябва да сваря сума нападнати ориз и  макарони за кучето.

Остарявам. Не помня откъде съм минал снощи на прибиране към дома. Пък са 18 километра де, не е като да скочиш до комшийката. И VH1 ми идва в повече.

# 499
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не смея да споделя, че ми е позитивно, напук на куп несвършени задачи и календар, който безмилостно ми напомня за крайния срок.  Mr. Green Или хомеопатията действа, или съм станала перде. А може би снощната кръчма е повлияла?
Не е хубаво да пиеш бира с приятели по средата на седмицата, всъщност хубаво е, но на следващия ден ти е тежко и гузно. Не заради количествата бира, а заради количествата мезета към нея. Стомахът ми тежи повече от главата.  Confused

# 500
  • Кацнала на едно дърво.
Още Удхаус е забелязал и описал какво се крие зад невиния русокъдрав, синеок вид!
Този велик философ.
Прекланям се пред него... и отивам да накажа най-сурово един тип от горепосочения  вид.

# 501
  • sofia
Още два дни и излизам в заветната отпуска!!! Два, два, два - повтарям си като мантра. Имам нечовешка нужда да избягам.

# 502
  • Страната на чудесата
И аз имам още ден и половина до заветната отпуска, но това лято всички отпускари ни дебне някакво проклятие в нашата фирма. На единия майката счупи ръка, на другия колата се повреди. На мен мъжа ми отлита за Швеция Cry Дано поне за РД на детето (30.08.) се върне, че разочарованието и така е голямо. Ако успее, току-виж съм успяла да се осоля това лято.

# 503
  • о`майна лунна нощ е
Моята отпуска мина и замина, почти съм я забравила вече.
Днес се сдобих с нова глава, но това хич не ме радва. Получи се странен тиквен цвят, с който няма начин да свикна и който е на светлинни години от желания от мен нюанс на светлото кафяво.

# 504
  • Страната на чудесата
`ТуиГ , погледни по-ведро-поне си тематично-есенна  Wink

# 505
Аз излизам в отпуска другия петък, ама не знам дали да се радвам.
Май по-скоро не се радвам. Rolling Eyes

# 506
  • о`майна лунна нощ е
`ТуиГ , погледни по-ведро-поне си тематично-есенна  Wink

Хмх, това ми дава един доста интересен прочит на косата ми. Благодаря за настроението  Hug

# 507
  • Пазете Гор
Жега, ей!

Отпуските са хубаво нещо, особено когато са платени.
Имах един период, дето отпуската първо си я изработвах (да наваксам за дните, докато ме няма), а после си я отгладуввах.

На тиквата вътрешното или външното докара на цвят, Туиб?

Тая нощ няма да спя.

# 508
  • Москва
Защо ли не си седях на Върховръх,ами се върнах тук на топлото?!
Здравейте, Споделете   bouquet

Споделям,че на 2-и летя за Москва. Тресе ме. Толкова страх не ме беше дори първия път, когато не знаех изобщо къде отивам

# 509
  • о`майна лунна нощ е
То цветове на тикви много, Ел Би.
Точно такъв, който като се гледаш външно, получаваш вътрешен дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт