СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Майничка
Добре дошъл на Александър и да му е светъл пътят!

Около мен май в последните години зачестиха разделите след дългогодишни връзки, ама наистина дълги - 8-10-16г., последвани от бързи връзки/бракове и плодене, на принципа "дръж последния влак за опашката!". Лошото е, че и от последните доста взеха да се разпадат, а още по лошо е, че драстично се увеличи броят на познатите ни, чиято предпочитана тема за разговор стана плюенето на противоположния пол.

# 421
  • София
По спомен имаше имаше много от темата, които празнуват през август годишнини с половинките.
Празнувам и аз, точно днес.
Наздраве!

Наздраве и за Александър!

# 422
  • Пазете Гор
Винаги съм се питал датата на кое събитие се отбелязва с половинката, в моя случай поне.
Че то, като поизмине време, събития се натрупват. Или се разреждат, според кой каквото има предвид.

В този смисъл, Рокси ще разбере какво значи дипломатичност, когато разведените приятели се пообвържат тук там изпомежду си.  Laughing

Хубав цирк гледах. Домашен,но як.

Въпреки вдъхновеното конферансие и дресьор (по съвместителство), гледахме почти провал. Дресурата на кучета, поради сценична треска на кучето, се обърна на изрядко припикаване на колата на комшията, а по идея май трябваше да донесе нещо и да брои поне до 20.
Тигърът се оттегли да спи в мазето час преди представлението. Най-дребната част от публиката се напика на стола, макар че почти не седя в него.

# 423
  Все ви чета в часовете, когато Пепеляшка се е озъртала втрещено за изгубената кристална пантофка. Нещо като балсамчето преди лягане сте ми. Честито рождение на Александър!  Wine Glass Със сигурност знам, че нашия брак и връзка е пример и успокоение поне за няколко приятели и познати, че съществува такова нещо като дълго и щастливо съжителство. Бих разбила и последната им надежда, ако нещата се провалят. Имах годишнина преди няколко дни за първата ни целувка  Laughing

# 424
Добре дошъл на Александър! Да е жив и здрав!

Аз не знам дали мога да дам определение щастлив. Но сигурно , сигурно - на зима ще направим 25 години тогедър. И по- малко откакто се врекохме. Кое да празнувам? Shocked Кога мина това време , ей?
Ели, пък как помниш и кога сте целунали за първи път... Аз само помня през колко премеждия минахме, защото се наложи да си зарежа дипломирането в МГУ .
Ти си среднощна Пепеляшка а аз утринна роса тук.
Не върви ремонта и това е! Като слагаха дограмата в едната стая пукнаха стъклопакета. Сега един Бог знае кога ще дойдат да си оправят грешката. Едно правим - друго се руши. Нощес се спука главен водопровод на топлата вода. Цяла нощ сменям кофи да не стигне водата до паркета. Мъъъъка ви казвам. Мъкаааа. Идва ми да зарежа всичко , да взема една баданарка и да белосам. И да се свърши.
Споделих, олеква..
Добро ви утро , споделете.

# 425
  • Майничка
Китчице росна,  Hug!

Снощи, баш по времето когато се разхлажда и блоконаселението излиза на терасите да поеме глътка въздух и да се наслади на залеза, кварталът се усмърдя наситено на л.йна. Срам не срам, на болният ми мозък изначално изобщо не му хрумна да потърси източника извън домашното огнище. Първосигнално повдигнах №2 до нивото на носа си, което люто я обиди, после минах като куче следотърсач през всички помещения. Звъннах и на съседката отдолу - възрастна жена е, живее сама, знае ли човек...Попитах я нещо, колкото да не обяснявам какво съм си помислила, откарахме 10-на минути моабет, а като се качих горе, заварих благоверният да затваря трескаво всички врати и прозорци и да мърмори: "Абе, никой ли не усеща как смърди отвън!".

# 426
  • Москва
Споделям,че казвам "Довиждане" на морето за тази година. Пожелавам си да се върна тук, но този път с пълно щастие Simple Smile
Аександър да е жив и здрав и само радости да носи   bouquet

# 427
  • о`майна лунна нощ е
Приятно ми е да ви чета.
Честито рождество на Александър! Орисвам го на много щастие и здраве!
Опитвам се да направя двойна изненада днес. Една за мъжа ми /ако не ме хване в движение/ и втората за бъдещата ми снаха - моминско парти за без пари. Приемам идеи всякакви.

ПП - само предложения за голи, лъскави, кълчещите се странно мъже, може да ми спестите. Подобна гледна ми е меко казано противна.

# 428
  • русе
Има сватба в съседният вход и така като чувам такава жива музика настръхвам и ми става едно хубаво-мило,сълзливо Laughing Sad

# 429
  Туиг, не съм сигурна дали морето ти е наблизо, ама там стават чудни купони вечер за без пари. Днес като ходихме на плаж видяхме, че снощи явно пак е имало лагерен огън - само няколко остатъци от въглени, всичко друго бяха почистили. Еееех, луди-млади  Grinning

# 430
  • о`майна лунна нощ е
За съжаление морето ми е ужасно далеч. Делят ни около 260 км.,ако се вярва на табелите по пътищата.
Ще излезем по женски - коктейчета, клюки, тръпки около сватбата ... ще се отчетем.

# 431
  • Майничка
Белот , домашни коктейлчета и филмов маратон бих спретнала аз.
Сигурно затова никоя не напира да й организирам моминското парти. Камо ли тези, дето помнят нашите моминско/ергенско - среднощно почистване на квартирата, окачване на завеси, миене на взета назаем посуда и печене на соленки и сладкиши за следбрачния купон. Mr. Green

# 432
  • Москва
Вкъщи..ТОлкова е топло.ДОбре,че утре отивам на хижа Wink .

# 433
Aз се връщам от нещо като хижа.
 Crazy
И отивам на сватба  Joy

# 434
  • тъгата в мен
какво си прайкате?
п.п.
Отивам на предишната страница да разбера кой е Александър.Да е живо и здраво малкото човече!

Общи условия

Активация на акаунт