СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
то се е видяло, че ще вечерям втори път. айде на салатата!!!

# 406
  • Пазете Гор
Тъй е изтънчено, че една биричка трябва да капне някой (аз ще я пийна). А и водо-солевия ми баланс е като баланса на предните гуми на колата ми.

Първото ново сирене е синьо, мухливо, мирише и от съседната стая. Вкусът има намек за гъби и аромат на леко препържено масло. Солта му е в повече. Идеално за по-сладки домати и босилек.

Или имам лош късмет. или не върви на добре тоя свят. През последната седмица видях на три пъти възрастни хора да се бият, без жал, яростно.

# 407
Късмет 'глуха акула или свирка без топче' пак е в действие.
Не стига, че като тръгнах за Швеция, всички ми заръчваха без да съм омаяла някой швед да се не връщам, а то какво - случих баш гей парада им  Crazy

Ами ей на, вече на родна земя, седя си одеве на сприката и си чакам автобуса. Доближава се готин млад мъж, абе направо пич та дрънка и в момента, в който си помислям, че е убавец, той пък ме заговаря - с какво се стигало не докъде да е, ами баш до моя квартал. Викам си на акъла - е ся ти излезе късмета, принцесо   Mr. Green Да, ама в момента, в който все пак започвам да му обяснявам, пък и той един любознателен, пита още, казва ми на кое кафе отивал, ала бала, забелязах тъъъънката особеност, че то лицето му изписано като с молив, то вежди оскубани, то чудо, абе метро мен, ама даже не знам метро ли беше или направо си беше от тия в Стокхолм, на които случих....цък цък, язък....няма лошо, много възпитан човек, благодари, всичко, но ей на.  Rolling Eyes

# 408
  • София
Споделям, че вчера ядох най- страхотните домати, които съм виждала някога. Сега не знам как да се отплатя на човека, който ми ги набра. Наистина невероятни, а да не говорим за идеята, че някой ги е гледал, помислил е за нас и се е сетил да донесе. Дано да измисля нещо да мога да се реванширам.

Споделям и 10 дни с четири великолепни деца. Растат си в Трънско и са изключителни, хем със свободен дух, хем добри и мили, хем възпитани, че и забавни. Питам се дали в големите ни градски кочини също бихме могли да ги запазим такива?

# 409
  • Paradise
Отговорът, Бояна е "не".

По спешност се наложи да грабна раницата и да хукна пак.
Как пък един вирус не ни подмина, да му се не види.
Не знам вече лош късмет ли е, наказание ли е, що ли е...

Купих си виски от денонощния, за дезинфекция.
Наздраве!

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 23:27 от Пипинс

# 410
  • Бу-у-урга-а-ас
Яж, моли се и обичай - отива ни на споделетето, макар че за сега преобладават яденето и пиенето.
Ужасен филм - не харесала аз него. Само Бали харесала, ама атраверсиамо друг път. Отивам да срещна още някой "учител" по пътя, докато свърша едно друго полезно действие. После ме търсете на плажа - ши мидитиръм похърквайки върху хавлията, че напоследък ме гони среднощно безсъние.

# 411
Еми като няма либоффни страсти, които да ви описваме с Естер, тъй е.
Някои дори и не ядем  Crazy

# 412
  • Бу-у-урга-а-ас
Не ядете, не обичате, ама поне пътувате, значи Simple Smile Избива ме на голяма простотия и лигавене. Напускам нета Simple Smile

# 413
Има ама не са за описване, че ще стане страшнУ  Mr. Green

# 414
Не пътуваме, размина ми се Хелзинки  Sad
Но поне леля ми отива да живее в Прага и ще и ходя на гости.

# 415
  • Казанлък of all places
Аз пък искам да споделя появата на бял свят на Александър,тринадесет години чакан от родителите си и появил се в града-герой Русе (предпочетен пред Москва ,бай дъ уей). Ако заописвам колко се радвам за него и родителите му,ще изпадна в сантименталност,затова Наздраве!

# 416
Има ама не са за описване, че ще стане страшнУ  Mr. Green
Тук подозирам какво имаш предвид  Joy Mr. Green

# 417
Не знам как е около вас, но около мен всичко живо се развежда  Confused Не че се притеснявам за себе си, каквото има да става- да става, ама един приятелски развод винаги ме притеснява, защото изисква пълна мобилизация на дипломатичността.

Освен това, продължавам да се храня с ограничения, а ми се правят сладкиши. Много е гадно да се въртиш два часа в кухнята, и накрая да имаш право само на едно малко парче.

Да е жив и здрав Александър!

# 418
А около мен се женят и забременяват.
Което си е гадничко, когато ти дори нямаш стабилна връзка, пък какво остава за планове за сватби и бебета  Rolling Eyes

# 419
Правилно предположение, Ео! И двете сме за бой.

Съни бой, ти си само за бой!  Laughing

Забравих, да е жив и здрав Александър дъ грейт и неговите родители!

Общи условия

Активация на акаунт