СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Рокси, къде е Тигърската майка, на бг ли е?

# 526
Не, тити, на английски.

# 527
  • Кацнала на едно дърво.
Дъ бест ъф моите лакове... До вчера си гризеше ноктите, а днес спокойно ако можех да лакирам и чужди нокти щях да отворя малко, непретенциозно козметично студио Crazy
Брей! Пък аз имам сал' един син (ама много красив цвят, тъмен) за краците и един безцветен за ръцЕте. И з не съм веща лакировачка, може би защото все бързам.  Laughing Затова по-правилно е да казвам "мажа се" с лак.  Joy

Вчера вечерта Малкия трол цъфва на работното ми място (използвах факта, че бяха потънали в нещо важно и занимателно, та викам - я да поработя още някоя минутка).
Той:
- Още ли яботиш!
Аз:
- Ъхъ.
Той (с един такъв, доверителен тон):
- Тиабват ти пайи ли?
 Joy Joy Joy
Брат му едно време ми ровеше в кутията на компютъра, за да види откъде точно излизали парите.

# 528
  • о`майна лунна нощ е
.... а моят синковец ни е посрещал вечер след работа с репликата "Ама защо се прибирате толкова рано? Трябва да работите повече, за да има пари за изненади!"  ooooh! Той е малък, но вече знае  Confused
Както и да е. Последен работен ден за тази седмица. После ме чакат 10 кг. праскови, слива за бране и поне един казан компоти за правене.

Обичам планината и ако трябва да избирам да се пържа на някой плаж през деня или разходка из баирите, ще предпочета второто. Като се замисля почти минаха 5 години от прехода ми през Харамийската пещера. Май е време да се затътрим отново натам. Този път ще прекарам и съпружеското тяло.
Мераклийка съм и за връх Ботев, но това ще е по-нататък.

# 529
Въобще не виждам кое ще е това нещо, което може да ме убеди да катеря баири  Crossing Arms
Друго си е лежането на плажа и пърженето в собствен морски сос. Blush

# 530
  • Казанлък of all places
Рокси, подкрепям това за заетия ум.

Нашият диалог от снощи:
-Може ли като порасна и като си подредим стаята (!) да си вземем змия?
-Не!
-Защо? ( аз мълча) Защото те е страх ли? Ама тя ще е добра!
-*хмгхрмн*@($#@)
...след около половин час:
-Мамо, има ли някакъв шанс да харесаш някоя змия?
Тук вече се намеси татко му с приказки за свекърви и снахи и в смях и закачки темата беше затворена. Познавайки малкото си дете - за сега.

# 531
Като изключим това, че се хранят с дребни гризачи, харесвам змии.

# 532
Мда, и ние вкъщи сме на вълна "Моля, оставете мама да работи, че да изкара пари". Баткото разбира и се опитва да помага като занимава Мира, ама тя първа се настанява като седна на компютъра и в резултат на това мама е заприличала на сомнамбул от стоене всяка нощ до 3 ч. Изгледи за почивка няма, уви  Sad

Нямам нищо против змиите, на картинка обаче.

# 533
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Събудих се от сън със змии, много змии на пътя, още ми трепери под лъжичката. Влизам във форума - пак змии се дискутират. Според съновника, "ако жена сънува змия, може скоро да зачене". Но, тенкс.  stopuu Ужасявам се от всякакви влечуги, даже на картинка.
Мъж ми още го е срам от едно мое пищене в природонаучния музей, беше неволно, но доста звучно и продължително.  Blush

# 534
Сега ще дойде Вълкът да чете  Joy

# 535
Да ви се похваля, че оцелях на въжената градина на витоша. Както всички колеги забелязаха бях особено мълчалива от страх и зор, но я пребродих. От адреналина ми трепереше дори лявата сливица  Laughing

# 536
  • Кацнала на едно дърво.
Ау, Окоча! Joy
Има ли опънато въже за по-малки люде, например тролове във възраст 4 и 9 г.?

Божкей, змия!  Shocked И моите са имали най-разнообразни идеи за осиновяване на таралежче, патка, хипопотам и сума ти още създания божии. От змията ги отказах, като ми обясних, че се храни с живи мишки.  Mr. Green Хе-хе.

Айде, да си ходя. Че ми трябват "пайи".  Laughing

# 537
От сутринта се мъча над рутера и най-сетне в 14:15 успях да му сложа парола и да го настроя да излъчва. Голямо съм магаре (теле т. е.), хвана ли не пускам, докато не стане на моята  Simple Smile
Сега няма да има повече "стани да седна" и 3/4 от нас ще са доволни и с комп.

Змия срещнах миналата седмица в центъра на Търговище.

# 538
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Де я тази въжена градина, Джей Джей?
Живея почти на средата на Витоша, пък не си познавам гората.

В нашия двор се появи любопитно таралежче, много фотогенично и голям позьор. Фотнах няколко снимки и един клип с любопитна муцунка и ококорени очички, сега чакам да ми дойде музата да ги покажа на света. След фотосесията, бодливия модел се завря зад един бидон в ъгъла на двора и изчезна яко дим. Надявам се да живее в градината ни и да ни пази от змийска напаст.

Ох, и мен ми трябват пайи, ама и да си ходя, и да седя, все тая.  Laughing

# 539
Говорете си. Аз работя сред змии- буквално, не се шегувам. Гледам да не мисля над това, че във всеки момент може да се срещнем очи в очи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт