СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
джей джей вероатно говори за Коколандия, те нали имат въжета в Борисовата градина и на Витоша. И ние станахме фенове това лято.

сутринта Деян направи специално за мен анаконда от пластелин, лилава.

# 541
Качването ми на планина е с кола до полянката, катурване от седалката, натъпкване с мръвка, храносмилане час-два, изкачване на седалката и се прибирам като пребита вкъщи.

За пусти кеф на децата ставам за резил в Борисовата градина. Ели(отскоро на 8 години) има две колела. Аз карам едното 22'' (приличам на Ну,погоди(как се казва всъщност вълкът?)), Ели е единствената изглеждаща нормално, а Георги кара някакво недоразумение - задника ми се вози, краката ми търчат.

Змия ще влезе вкъщи само под формата на снаха! Пу да не се заричам!

# 542
Ау, Окоча! Joy
Има ли опънато въже за по-малки люде, например тролове във възраст 4 и 9 г.?

Ето го. Невероятно беше! Има и за малки, ама много малки хора. На четири могат да го минат, но деветгодишния трябва на голямото да се пусне Simple Smile Скоро щели да правят още по-висок кръг, съвсем в короните на дърветата.

# 543
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Де я тази въжена градина, Джей Джей?

На Алеко  Simple Smile

# 544
Тук имаме подобно - "Тарзан". Беше в Морската градина, но незнайно защо сега е в мола.

# 545
Тук имаме подобно - "Тарзан". Беше в Морската градина, но незнайно защо сега е в мола.
[/b]Тези са луди , ужас .Как им е хрумнало да го забият в мола. Shocked ooooh!

# 546
Както има терапии за anger management, има ли такива, които да те учат как да вдигаш скандали?

# 547
  • sofia
Аз ще те науча бе, Ео, нямаш грижи!!!
Престанете с тия змии, отново ще ми се обади нечовешката фобия. Разказвала съм ви как се разхождам из природата като истински диверсант, оглеждайки се на всички посоки в очкаване на змия - нямам по-голямо наказание от това - държи ме от невръстна детска възраст, когато нашите ме тътрузеха по планините нон стоп. Та, тогава някога почти настъпих една чудна пепелянка - тийнейджър навярно, но съвсем истинска....така че за змии, моля не ми говорете. И детето Савел искаше змия, сега май се отказа, но ме води на всички змийски изложби!

# 548
  • Майничка
Споделям химна на ГЕРБ, ако случайно не сте го чували.

# 549
Хопала тропала, дребосъчета!

Гаргамел, както съм на лирична вълна, тоз химн ми дойде като леден душ след топла вана  Crazy

На Василиса да кажа, че и аз понеже се мажа и повече мажа по пръстите отколкото по ноктите, та затова и аз се лакирам на ръцете с безцветен, а цветният е за краката. Но откъде намирам толкова търпение и а-мързел да сменям лака през няколко дни...не знам...остава си научна тайна засега.

Говорите си за пари, змии, колела и приключения разни. По първите две нямам какво да кажа, защото и двете са кът наоколо  Laughing Парите, за съжаление. Змиите, за щастие. А и аз достатъчно добре мога да съскам, та змии не са ми нужни.

Усещането на Джей Джей на по въжените пътеки го изпитах на уж безобидната въртележка в шведско. Разтрепераха ми се мартинките дето се вика, а аз дори не съм убедена, че имам мартинки  Joy

А пък тези колелца детските без педали са ми толкова сладки, че не знам, Ел как ти даде сърце да го наречеш недоразумение  Crossing Arms Laughing

# 550
  • Майничка
№2 получи такова колело за баланс за рождения си ден и на всички, които питат къде са му педалите, отговаря: "Мама и тате ще ми купят, като спечелят парички". Laughing

# 551
  • Пазете Гор
gargamela , винаги съм бил мил с тебе, защо ми причиняваш това.

Четири почивни дни, и то предстоящи, с планове му и традиционно стартово пийване споделям.
Ще правя домашен пастет. Ще идем до специални места.

Ще върва нагоре и на запад, при земята, дето ме е родила, да я докосна като Антей, че вече капка сила не ми остана.

# 552
  • Paradise
"Лифтът на Тарзан" или нещо подобно има и на Ягодинската пещера, и на Дяволското гърло.
При Дяволското гърло май е по-вдигаща адреналина, защото една дама така пищеше, че моят мъж от уплаха изтърси "Пази се, иде влакът" Laughing

Гаргамеле, записвайте бисерите на чавето, уникално е!

# 553
  • Майничка
Открийте приликите с:
1. Това
2. Това

Има и още един твърде познат мотив, който още не сме идентифицирали. Laughing

# 554
  • София
Добър вечер!
Повечето не ме познавате, но тази тема се дъвче през ден из форума и маймунското ми любопитство надделя. Просто не можах да се сдържа да не надникна кой при вас аджеба яде хора  Thinking Прочетох последните няколко страници, но някак не ми се сторихте толкова страховити, даже темичката ми се струва доста приятна и лежерна

Общи условия

Активация на акаунт