СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Пазете Гор
Колкото щеш кантари с навес. Имат достатъчно площ, може да се изпълняват и всякакви фигури, стига и ако се случи секс върху му.
Дай Боже всекиму.

Препръска като дъжд нещо. Прахът се слепка. Въздухът изтъня като роклята на възлюбена, свеж като жадувана целувка.

# 676
тгфгуви8ъсе9иаицжьуукхуо86ргхйърс

Това е за вас от Любака Simple Smile
Нино Тино, много е харесал аватара ти.

# 677
Вънка ми е като майско време. Септември ще ли бъде май?

А така, от ония селскостопанските кантари, дето ги има в полето и мерят на тях дините, примерно. Големички са, просторни, ако се падне и някоя хубава вечер в полето....
Ъ.... Blush Колко дини могат да се измерят... Не си е работа.

Анджелина, нали не ни чете детето  Blush

Кажи му, че се зарадвах.

# 678
  • Paradise
След последното пътуване изхвърлих куфара, но, улисана в разните му там ангажименти, съм забравила да си купя нов.
Сетих се преди малко, а утре е последният ден преди заминаването.
Стройната ми организация отиде та се не видя...

# 679
  • Пазете Гор
Йе ово йе стАндарт. Носиш и Фърляш, ако перефразирам популярния виц.

Вземи сак назаем от съседа, Пипинс. Дай му шанс. На пътуването, не на съседа.
Но пък ти си решаваш, де.

# 680
  • Paradise
На пътуването съм му дала шанс.
Споделих идеята ти, Куркума, с благоверния; рипна и каза, че утре ще ми купи куфар! Sunglasses
Наздраве за добрите идеи!

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 22:29 от Пипинс

# 681
  • Казанлък of all places
Eo, не би искала да те наричат лека жена , нали?  Grinning С кантар или без кантар.
Едни праскови ми е закупило мъжкото човечество у дома, страаашно фотогенични и много Фкусни , по половин килце едната... А за себе си прасковена ракийка закупило. Уф. Наздраве!

# 682
  • тъгата в мен
Посетих музикалния отдел на Голямата градска библиотека.Попитах за 5 заглавия-след търсене в компютъра ми казаха,че ги нямат.Успях ,с молба да се пъхна в хранилището.Намерих си ги и петте......Отдавна съм знаела,че библиотекарството си е рахат работа,ама чак пък толкова ....

# 683
  • Paradise
Йе ово йе стАндарт. Носиш и Фърляш, ако перефразирам популярния виц.

100% вина имат служителите по летищата;
единствено и само те унищожиха куфара ми; последния път пристигна без дръжка и едно колелце, а не можем да се излагаме пред чужденците, нал' тъй? Simple Smile

# 684
  • Москва
Споделям,че след всички главоболия и нерви единственото което се оказа,че ми има е най-обикновен и прозаичен астигматизам... Идва ми да убия някого. Ни петна по нерви откриха ни нищо. Сега се чудя дали моята очна не си догледа работата,дали тази, която ми прави първото изследване или някой друг.
Куфарът е събран,раницата тоже. Остана само да пъхна утре лаптопа в чантата и отпрашвам за Варна.А други ден сутринта- за Москва.. Направо се чудя искам или не .

# 685
  • Пазете Гор
Ама и твоята не е лесна, *Lorelei*. Искаш ли, не искаш ли...Ще ти мине.
С астигматизъм се живее. Най-добрият багерист, с който съм работил , го имаше, и постигаше отличен изкоп, без геодезист. Почти без.

Утре имам цял ден за пилеене. Ще го посветя на щуротии: ще ида на обущар и на точилар. Не знам дали ще ми свършат работа, то не че имат и кой знае колко, ама ми се пъха в дюкян.

Ще бъда крайно разочарован, ако в обущарницата не мирише на туткал. И ще бъда изключително доволен, ако видя буркан с туткал, с натопени клечки в него.
Костен туткал искам, никаква синтетика.

# 686
Анджелина, нали не ни чете детето  Blush

Кажи му, че се зарадвах.

Това още не. Познава думата М А М А само Simple Smile

# 687
  • о`майна лунна нощ е
Е, и аз съм астигматичка, първо поколение, придобит. До нищо добро не ни докарва това целодневно взиране в монитора.
Пак съм редовен клиент на Мак Доналдс. Още не ми е минала полунепоносимостта на пържените им картофи от есента на 2010 г. Пусти чашки - харесват ми.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 14:33 от `ТуиГ

# 688
  • Москва
Прехвърлям едни снимки, прибирам шише ракия в куфара, лаптопа в чантата и към Варна. Раздвоено ми е адски много дали ми се пътува или не,ама преди година сама си направих избора.Обаче,ако някой може да ме скрие от бабите ми докато тръгне ще му благодаря вечно

# 689
  • Казанлък of all places
Сега  като отмина август, мога ли да споделя,че не го обичам? Не, направо си го мразя! Няма по -злокобен месец за мен, толкова хора си отидоха през август и толкова неща...
Преди години , по повод на едно мое падане, при което поех силата на удара и малкият ми син остана невредим ,един приятел каза: Ако беше паднал синът ти , щеше да те боли повече. Вчера се чувствах така...

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 14:48 от angelina.bgk

Общи условия

Активация на акаунт