СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 323
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Бу-у-урга-а-ас
Това със страничните дейности е голяма заигравка. Дори след като излязох изцяло на частна практика пак имам странични дейности. Само че октомври започва голямото тичане и строгия график. Ставам напълно зависима от тефтера си и една среща не мога да си направя без да съм погледнала в него.

# 706
  • София
Мисля, че само заради частпрома баща ми си позволи някога да напсува двама от най-противните си началници.
Понякога само заради това си струва.

И в такива случаи човек наистина се изненадва колко много  носят на псувни шефовете в действителност  Mr. Green

Довечера съм на сватба... от сега се опитвам да се подготвя психически, че ще трябва да изтърпя надиграване с пилета, менчета и гюбеци, но нещо не ми се получава...  Tired

# 707
 Mr. Green
Много обичам да ходя на сватби, ама менчетата и танците с храна и мен ме дразнят.

# 708
Какво им е на менчетата и пилето? Танци, смях, водица. Най дразнещата ме 'традиция' е онова със свалянето на жартиера със зъби.  Мразя вулгарния подтекст.

# 709
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз пък обичам сватбената ритуалност, стига да е българска традиция, а не привнесена от холивудски филм. Ама няма кой да ме покани на сватба.  Confused

Росе, ако си се замислила сериозно за Аполония, виж каква оферта изскочи вчера: http://www.deals.bg/deal/id/3651/62245d/10 . Хайде, търся си компания. Нощес купих ваучер, сутринта веднага резервирах, даже уговорих 1-2 допълнителни нощувки по ниската тарифа. Хотелът е на залива срещу стария град и от сутринта се фукам из офиса, че ще ходя на море в средата на септември и то в любимия Созопол.

# 710
Какъв в вулгарният подтекст? Моето разбиране за това е, че младоеженецът може се мушне между краката на жена си, ама това е наистина добре известно на всички и аз не разбирам кому е нужен тоя цирк, ама ....но да не би да има нещо, което ми убягва...

# 711
Тва с менчето ме дразни с предричането дали ще е момче или момиче. Както и с чупенето на чашите и "колкото парченца толкова момченца". Жартиерът също ми е в класацията на непоносимост, да.  Crazy Предпочитам завирането на главата му между краката ми да става само в спалнята, без свидетели.  Crazy

# 712
Е, туй де. Ама цялото това завиране и мърдане под роклята, съпроводено с хилеж и свирене  Confused гадно си е. Предричането не го бях чувала, знам само че се рита, та да ти върви на вода, а чупенето на питата - в който е по голямото парче той ще командва/носи парите у дома.
Да знаете от мен, марципана много върви с кола. Едно нещо, за което  мога да благодаря на Австрия.

# 713
Мда, яснУ...ама въобще аз не съм сватбен kind of type...макар, че таз година направо си е типичен случай на сватботреска...и още очаквам изненади до края на годината...

# 714
  • о`майна лунна нощ е
Ех, хванахте ме в коловоза. На 10-ти брат ми се жени. Та салтанати, та ритуали ...., ама шампанското да е в тон с украсата на чашите, ама китки и джуфки за закичване, ама подаръци за гостите /ей това винаги ми е било мега излишно като разход/  Връщам се назад във времето и честно, ако можех, щях да спестя голяма част от цялата тази мешана скара.

# 715
Аз бих хвърлила много пари. Но пък няма от къде да ги взема. Mr. Green Подаръци за гостите могат да бъдат много яко нещо, стига да не са глупости като снимка на младоженците  Crazy Харесвам неща от типа на разделители за книги, мънички свещи, мънички бурканчета със сладко...зависи от типа на сватбата...И примерно - 3 рокли. Едната за церемонията, снимки след церемонията, прехвърлям се в по-коктейлна за партито, снимки, на другия ден за арт сесията - трета, по-шашава.  Crazy И за траш дъ дрес - четвърта, по-грозничка, хахахаах.

# 716
  • Казанлък of all places
Измами ме август. Проклетията му продължи.

Абе , Ео, ти като по-запозната с околосватбените прАстАтии, от де се взе това с trash the dress?

# 717
  • България-Швейцария
Оу, сватби Stop
Аз си спестих прАстАтията (много обичам да се лигавя така, имитирайки съпругата-украинка на един мой бивш шеф, прощавай Анджи), но сестра ми и брат ми ме принудиха да издържа стоически точно 2 сватби с всичките му салтанати (вкл. и привнесени) + венчавки.
Ами Crazy, щях да съм се гътнала, ако бях на мястото на булката, чак такъв стрес трудно бих понесла.

# 718
  • София
Не ме разбирайте погрешно, много обичам сватби. Но не понасям безброй многото ритуали. Особено като се смесят българските ритане на менче и захранване с погача с еврейското чупене на чаша, американското сваляне на жартиера и още 100 чуждоземни ритуала и всичко това гарнирано с кръшни гюбеци върху масата, при които може да се видят и доста други неща освен жартиера на булката...

# 719
  • Казанлък of all places
Tramelче, моля, всичките една пАрода имитираме ,де... Simple Smile
Точно тази криворазбрана еклектика ме дразни и мен, Клише. Или -или. Варненци да кажа дали го има още, но едно време имаха обред с български народни танци . На две такива сватби съм присъствала, невероятно хубави!

Общи условия

Активация на акаунт