СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Има го, да. Ритуалът в ритуалната зала има два варианта- извинете ми повторението- с народни танци и без, като народните са си баш народни, с носии, както си му е реда.
Обаче има някаква матрица за цените в зависимост от това и от деня, и сега трендът е да се подписва самостоятелно в делничен ден, а самият ритуал да се 'изнася' ( разбирай американски брачни клетви с лице от сватбена агенция).

# 721
  • о`майна лунна нощ е
angelina.bgk - между другото сватбата ще е в Казанлък. И тук заедно с чуждоземските обичаи, които сме си присвоили като цяло, се смесват и традициите в различните краища.

# 722
Eто ви за thrash the dress - http://en.wikipedia.org/wiki/Trash_the_dress , тук го правят като че ли отскоро.

# 723
  • София
Миналата седмица пак бях на сватба и младоженците правиха такава фотосесия. Много безстрашно се опитаха да "трашнат" и роклята, и костюма на младоженеца още преди тържеството. То не беше затваряне на булката в багажника, прекопаване на лехите, бой с лопати... голямо шоу за гостите Laughing
 След това и първият им танц беше истинска атракция. Направиха нещо подобно - http://www.youtube.com/watch?v=8o9lOCh_XvI&feature=related , но след "повредата" при DJ продължиха под звуците на "I like to move it"  Laughing

# 724
Хаха, това повече ме кефи от стандартните нагласени сватбени фотографии. Ео, аз мойта рокля си я пазя, освен като си дойдеш в Пловдив да ми спретнеш една фотосесия и да я трашнем 8 години по-късно  Mr. Green
Миналата неделя бях на сватба, младоженецът предвидливо отказа да се излага под полата на булката и само хвърли предварително сваления жартиер на събраните ергени. Пак не ме кефи този "ритуал", но поне нямаше неудобни моменти.

Цял ден самолети летят и бучат страховито. Май няма нужда да ходим утре на авиошоуто, то ще дойде при нас.

# 725
  • Казанлък of all places
Ех, хванахте ме в коловоза. На 10-ти брат ми се жени.

Tуизъле, на 10-ти съм тук . Ако иска да облекча очакването/последствията от сватбата с мента и лимонада, свирнИ!  Hug

# 726
  • Варна
Като казахте самолети, някоя варненка дали видя онзи ден над града да прелита изтребител, или аз нещо не съм у ред?

# 727
E, аз да съм в тон с темата - в събота съм на сватба, в Пловдив. Иху. Ше му друсна някое и друго хорце.

# 728
Ще я трашнем бе, Мяу  Crazy Аз ей сега съм в Пловдив за 1 седмица  Laughing

# 729
И аз ще дойда на трашването! Така най-сетне и с Миал ще се видим, а и тя ще види две принцеси..с кайма  Grinning

Гюлфий, харесаха ли гостите принцесите с кайма и водка?  Laughing

# 730
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Претенции - само към моята сватба, и то минимални.
Народните танци и музиката ме кефят.
Жартиерите - не, но ако не са моите - ако щат - и гащите да си скъсат  Joy

Ох, жените от малки сме си хитруши  Joy
От онзи ден една четиригодишна Диди върти нашия Марти на малкото си пръстче.
Ама нямало да идва утре на плажа, ако той не направел така или онака, ама вече му била сърдита и никога нямало да му бъде приятелка, щото не се бил сетил, че трябва само на нея да й помога да варят супа от спанак (водорасли)
И нашия току ми идва нажален, докато не го привикат отново  Grinning
Пък и ме муфти да взема от баба й телефона, та да не загубят връзка после  Heart Eyes

# 731
  • Варна
Тъй вярно за изтребителя над Варна - и аз го гледах как завива вирнал крило към небето.

Сватбите стават все по-индивидуализирани в някои отношения и това ме радва. Имаме още обаче да гоним братята американци в това отношение - ненадминати са!

# 732
  • Варна
Аз пък обичам сватбената ритуалност, стига да е българска традиция, а не привнесена от холивудски филм. Ама няма кой да ме покани на сватба.  Confused

Аз също.Харсват ми сватби с хора, ръченици и всичките му там трдиции.
Много ми ходи на сватба.

# 733
  • тъгата в мен
Няма ли някоя съфорумска двойка да се вземе,та да се напием едно хубаво виртуално...

# 734
  • Варна
Като казахте самолети, някоя варненка дали видя онзи ден над града да прелита изтребител, или аз нещо не съм у ред?
Мъжът ми го е видял, осмици даже е правил.

Общи условия

Активация на акаунт