Отговори
# 150
Илка, ако е много нисичка приятелката ти, ще й е удобно да се вози на тези повдигащи подложки, иначе за столчето е добра идеята Joy

Бобче, той щом мъжа ти така или иначе си е вкъщи, защо да давате допълнително пари за детска. По-добре да си се гледат, че много имат да наваксват Mr. GreenHug

Мама-2, не мога да ти помогна с конкретно място, на в Силвър центъра има доста магазинчета.

# 151
Честити месечинки! Hug  bouquet
Тани, честито зъбче! Hug
Не съм, стискам палци всичко да е ОК!! Praynig Praynig Hug
Orchids Flower, да се оправяте и вие! Praynig

# 152
Хайде на почерпкатаааа

Разхладете се в тази жега в чест на десетата ни месечинка. Нямам време за четене и много писане, че Гого се скъсва от рев днес - за всичко.Тези зъбииии #Cussing out

# 153
  • Sofia
Ние се върнахме от пикник.

Нашето столче е 0-18 кг. Нали Ники бързо наддаде и бебешкото отесня и трябваше да го сменим когато не беше много стабилен. Има възможност за поставяне в обратна посока, но в облегалката на седалката на колата няма място за крачетата, а те излизат извън седалката вече. Така, че седалката е обърната по посока на движението. И по тази причина няма как 2-3 годишно дете да се вози обратно на движението. Поне аз такъв вариант не откривам.
А сантиметрите са 140. Ако си под 140 си със седалка, ако си над си с колан. Така е по закон. Затова и нашата кака е само със седалка и с колана отгоре.

Тани честито ви зъбче!!!

Не съм изчакай още 2-3 седмици и пак отиди на лекар. Моя приятелка по същия начин си загуби 2 бебета. Не ги виждали и явно било извънматочно и като започнат да я бъркат и олеле то си било нормална бременност ама от бъркането и предизвикват спонтанен аборт. Та на 3-тия път и тя се вразуми и изчака да минат 2 месеца и го видяха младежа, че си е на мястото.

# 154
А сантиметрите са 140. Ако си под 140 си със седалка, ако си над си с колан. Така е по закон.

Приемам поправката Peace

Тани, честито зъбче! Party Party Party Много се радвам! Hug

Орхи,  Hug добре е детето, само дето го мъча с това забелване... И то не става ooooh!

# 155
  • Русе
Зъбчето ни беше подаръка послучай 10 месечинка  Mr. Green ама уж изби пък горкото през ноща голям рев му удари и разтроиство има  Sad поне температурата падна

# 156
  Здравейте и от нас. Вече сме по-добре. За пръв път от много време насам днес за сега не ме е и боляла главата зверски, не мога да повярвам направо  Crazy
  Честито на всички месечинковци, и спецялно на Гого, с пожелание да се укротва и да не го мъчи нищо  Hug Честито и на всички озъбили се, както и на рожденничката Нани  Hug  bouquet
  Не съм всичко ще е наред, предполагам, че още е рано. Ето за това харесвам английската практика, че първия преглед е в 12 седмица чак, спестява доста стрес. А тук са и забранени вагиналните прегледи и се правят само в крайни случай доколкото знам.

# 157
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се включа и аз.

Завърших тортата за рд на Йована и отлежава скрита в хладилника до вторник. Мъжо през това време изчисти къщата, голям ми е кеф, една година се малтретирах аз да чистя  Crazy

Утре пак на работа, че и втора смяна, толков ами липсва Мила като работя втора смяна, ужас.
Мила още се вози в кошницата за кола, понеже е дребна и доста време ще мине за да я запълни. Йована се вози в столче по посока на двожението.

Сега мисля да сваля някой филм и като легнат децата ще гледаме с мъжо на по питиенце.

# 158
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Мерси момичета за палците, дано докторът да е бил калпав и всичко да е наред, че само операция ми липсва в момента!  ooooh!
 Иначе, за моя радост, Георги днес е ОК, нищо му няма, див и непослушен както обикновено!  Mr. Green

И най-важното, днес изневиделица и съвсем неочаквано, Стоян направи първите 2 самостоятелни крачки!  Sunglasses Изобщо не очаквах защото той стои сам прав по няколко секунди от дъжд на вятър, а сега изведнъж се застоя повече време и взе, че тръгна и дори направи 2 крачки преди да загуби равновесие. И всичко това понеже аз бях на няколко крачки за да може един приятел да го снима как стои прав под масата.  Mr. Green  Да ми е жив и здрав, и да изчака още някой и друг месец с прохождането!  Mr. Green

Бобче, друго си е с мъж в къщата, а?  Hug
Честити месечинки и други поводи!   bouquet

За седалките и аз съм много стриктна, Стоян още се вози обратно на движението и още доста се надявам да е така!  Grinning

Еми, напада ме един малък терорист и спирам до тук, че като не успя да ми докопа мишката ми захапа чехъла! Crazy

# 159
Благодаря на всички за поздравите.Мис Файн,  Hug, радвам се че и при вас нещата са по-добре.
Не съм, стискам палци за добро развитие на нещата Praynig Браво на адаша, че е добре, както и на Стоян за самостоятелните крачки. ПО-ъсното прохождане май няма да те огрее(както и мен) Mr. Green
Ние оборудвахме бебе с кошара за игра. Носи гръмкото наименование Плей Стейшън. LaughingКолко ще плей и колко ще му се стои в стейшъна ще видим, важното е, че вече мога да ходя до  smile3550 без да се  страхувам че през това време Гого ще си счупи врата/главата или ще се самоизпържи на някой контакт. Засега стои прав в нея - това му е заниманието напоследък - да се изправя, като тренира падане по дупе от време на време. Хайде, спирам дотук, че мисля да се мушна в банята , докато спинка Гоги. С тези зъби този път направо ми стапя лагерите...
Лека, мека и безаварийна. Цунки

# 160
Добра вечер, момичетааа!!!

Направо ми отрязаха ръцете като се развали 3G джвъчката за и-нет.... Днес, след като се оплаках на Краси, тя пък взе, че проработи и бързам да драсна някой ред, че да не ме забравите.  Mr. Green

Честити месечинки на всички, които пропуснах и пропускам! Да са здрави и много късмет да имат дечицата!  Hug Честити рождени дни също така!!!!

Ние сме в Шумен още и да видим до кога. Не вярвах,, че ще го кажа, но шумната София взе да ми липсва.  Flutter (или по-скоро другарчетата ми там)...  Hug

При нас нищо ново. Гърнето го зарязахме в СОфия, Ники все още е със скромните 2 зъба, вече се изправя много стабилно и ходи, хванат за леглата. Играе си с братовчедките-каки и им се радва, а те си крият играчките от него...  hahaha Много са забавни и на него сякаш му харесва. Като види по-големи деца и само им подвиква и се мъчи да отиде при тях, а като не може, се ядосва. Simple Smile

За столчетата и аз съм обърнала нашето с гръб към движението (нашето е 0-18) и има такава опция. На Ники му е удобно и за сега си седи в него, но за съжаление материята, от която е направена притурката, го спарва доста...  Confused

Ами, хайде да не ви затормозяявам повече. Много се редвам, че успях да метна едно очо сега.

Не съм, дано следващият път да ви покажат малкото петънце, където му е мястото!!!!  Hug

За общата среща, само да допълня, и аз предпочитам да е след нова година, че сега ни се събраха прекалено много разходи и няма да можем да отидем, а мнооооооооого ми се иска. Много добра е идеята да се предложат няколко дати (влк. и за на пролет).  Peace

# 161
Пиша в отделен пост специално да поздравя прекрасната (в последно време малко кисела) Йони бонбони!!! Честита месечинка и нека бъде жива и здрава, зъбетата бързо и по-леко да излизат! Нека носи радост и много усмивки на мама и тати!  Hug  bouquet

П.П. Пиша така от гузна съвест за предишните ми два пропуска на поздравите.  Embarassed

Честити месечинки и на другите сладки дечица!!!! Нека и те са здрави и весели и да растат безгрижно и щастливо!!!  Hug

# 162
Ан, теб сън те не лови. Сигурно си в екстаз, че имаш нет  Grinning

# 163
  • Сливен
честити месечинки на ЙОАНА на смехи,МАЯ  на диданка,ГЕРГАНА на кат88,на РАДОСТ,ФИЛИП И НА ДАНИЕЛ на дианчето

# 164
Ан, теб сън те не лови. Сигурно си в екстаз, че имаш нет  Grinning

Laughing Оле, и питаш! Направо ми се върна живеца. То даже не мога и да си почина като белите хора, като все се чудя и мисля от къде да "докарам" нет до лаптопа. Много съм се бъгнала явно... Ама, айде, ще рискувам да си легна и да го изключа, пък да видим утре как ще е.

Лека нощ на всичкиии!!! (Ако не се появя, да знаете, че пак са ми спрели кранчето и пак бродя като лунатик без нет  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт