Отговори
# 195
Илка, моля те, пусни снимка да видя за какво говориш или линк в някой магазин. Много весело ми звучи.

# 196
Добро утро HugЧестити месечинки,рожденни дни и всякакви поводи.  bouquet
Бобче,тортата е уникална,дори се зарибих да правя и аз,ама въпреки голямото ми желание и старание,никога не ми се получават тортите Tired
Вече си имаме още 2 зъбчета отгоре и сега са 6 Heart EyesМного е сладък като се усмихне.
Ники все по-често иска от нашата храна,снощи примерно отказа супата от кухнята и яде салата и пълнена чушка Laughing.
Вече се изправяме на леглото,ходи по него като се придържа.Хващаме го с майка ми за ръчичките и си ходи.После като го взема,защото кръста ми става лом и рев и чудо,иска постоянно да е в движение.
Най-новото е,че намига Mr. Green,като му намигна и той намига Mr. Green,казваме бръмммм,бръммм.Питам го: ""Ники,как прави колата,мамо? "" и той ""бръммм"" Миналата вечер бяхме легнали на спалнята,той седнал и аз съм си сложила главата до краченцата му и като започна да ме гали,да ме гушка,умирам от кеф.В такива моменти си казвам,че няма по-щастлив човек от мен.
За националната среща,много ми се иска да дойда,да видим,ако всичко е ок там съм.Аз също предпочитам да е на пролет Peace
Обувчици купих на Колев и Колев и съм много доволна Peace
Айде,ако се сетя нещо ще пиша Heart Eyes

# 197
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бобче, ЧРД на Йована, да ви е жива, здрава и щастлива!  newsm59
Бърди, честито ти пораснало момче!  Heart Eyes

За уолкърите и аз ги намирам за безумно скъпи, затова съм си поръчала от продавалника такъв на чико за 30лв. Много ми хареса този дето Бобчето е показала, ама тук не съм виждала такива, а и да има ще са много скъпи, иначе нещо такова търсех. Grinning

Честити зъбчета на имащите нови попълнения!  Heart Eyes

Обувчици взехме на капчица, много са сладички, но му ги обувам само навън, в къщи си ходи босичък.
За прохождането, рано е да ни честитите още, той случайно направи 2 крачки онзи ден и това е, надявам се да поизчака с истинското прохождане.

Аримче, до 12 седмица има мнооогооо времеее, а и още нищо не се знае.  Peace

А пък, Георги вчера счупи едната стъклена вратичка на барчето и малко се поряза, добре, че не се нарани повече, а и бебето беше там, играеха си двамата.
 Ние пък с моя се изпокарахме и сега съм му сърдита, понеже каза, че съм безотговорна, пък съм искала 3то дете. Достатъчно съм шашната от цялата ситуация за да ме разстройва допълнително и той.  Crossing Arms
 И тъй, тия дни трябва да отида на доктор да видим какво е положението и вижда ли се нещо въобще.

# 198
добро утроооо Heart Eyes

Благодаря ви момичета за отговорите
и аз искам 2ро дтенце скоро но ми се иска да продам или раздам на близки бебешките неща които вече не ползваме защото все излизат нови и нови и по хубави модели... така си мисля аз..../та като имам 2ро да си му купим новички/

Бобче Честита ти рожденичка!!!  bouquet Много да ви радва!

Илка - уолкъри има и по за 30 лв на чиполино чисто нови в хиполенд но незнам като качество как са...

Мойта мома незнам от къде го е научила но прави едно движение с езика и се чува един звук "нъък' като щракане  и ме гледа като го прави и аз като я имитирам и тя се превива да се хилииии......

Хубав ден мамииии

# 199
  • Sofia
Бобче честита ти рожденичка!!! Да е жива и здрава Йована и много хубави моменти да имате с нея!!!

За уолкър все още се чудя да купуваме или не.

Хейли - тези слончета преди години ги имаше на Илиенци. По описанието на Илка и ние си имаме същото от Тея. Но са си височки за сега и поне на моя Ники крачетата все още не му достигат пода. Тогава струваха 36 лв.  Тея не слезна от него до към 3 годишна възраст. И сега на вилата се опитва да го язди, но е вече доста голяма  Laughing

Мирче - това дете от мен го е страх защото веднъж се оплаках на родителите му, че чупи умишлено играчките на Тея /ама то не е виновно - неговото наказание било ако не слуша бащата да му счупи любимата играчка. То това вижда и така прави с играчките на дъщеря ми. Аз не знаех тази подробност и взех та им се оплаках/. Явно тогава пак е заминала някоя играчка. Сега обаче никой никакво внимание не му обръща за нищо. И двамата са прехласнати по бебето и големия е оставен сам да си се гледа и възпитава. И двамата родители чакат с нетърпение да започне училище за да им се махнел от къщи. Та да не влошавам картинката предпочетох да си се приберем. А днес ще си направим пикника на вилата...

Не съм - аз ходих в медицински център Фемина. Там ми видяха много добре точицата и сърчицето и когато имах силни контракции пак там отидох и ме прегледаха с предимство заради проблема ми и съветите и лекарствата които ми дадоха ме оправиха.

А излишните неща - подарявам или продавам. Нищо не пазя вече.

# 200
Честит РД на Мила! Да е здраво и усмихнато дете и да има весело детство!   bouquet

Нашия уокър е от играта на памперс. Не, че те ми го пратиха, ама си го купих накрая от продавалника, че много се бях зарибила по него, И жирафа исках, ама не ме огря. И много добре влиза в употреба още от както Радо беше на 4-5 месеца. Както си лежеше, го слагах отгоре му, хем той затоснат да не шава и пада, хем той си играеше с музиките и копчетата и много му се радваше. Според мен не е по-скъпо от проходилки и бънджите, които се ползват доста по-малко време.

Илка, виж всичко колко е относително. Наши приятели купиха за дъщеря си такова конче на колелца/люлка и казаха, че по-глупаво нещо не са купували. Дъщеря им един път не се качила на него. Така си седи. Та аз от тях се отказах въобще да купувам такова нещо, че и бая обемисто беше за нашите скромни размери на апартамента.

Явно проба/грешка му е майката, защото за едни съкровище е за други бреме  Laughing

# 201
  • София
Бобче, честит рожден ден на красавицата ти и тук  newsm59  party002  ura  bigdance2  Party Time  costumed034 Tada Тя е прекрасна и ще ви носи много  радост  Heart Eyes

Бърди, честит рожден ден на момчето ти  nbirthday Голямо дете си отгледала  Hug

Орхидейке, зъбче ли ви расте? Ама твоята Евичка подтичва вече с уолкъра - браво на голямото момиче  smile3501

Не съм, а защо не изчакаш 12 г.с.? Едвали помниш, но на мен в 7 г.с. ми бяха казали, че се виждало нещо второ, но било „смачкано“ и т.н. И във Фемина не видяха... Видя се ясно чак в 12 гс. Мъжът ти е за бой - изобщо не е избрал подходящия момент за критика  #Cussing out

Ели, дожаля ми за детето  Cry На такива родители е дадено не едно, а две деца, а мои приятели, чудесни хора, вече 17 години се мъчат с инвитро и не става и не може и не бива... А вече са по на 44 г.

Уолкър ще ми дадат, но на нас ни е мнооооого рано за ходене.

Боян замина с приятел и родител на Арда и сега ми липсва... Чудя се като се върне къде да го заведа, че с Ева е трудничко като не иска столче за кола. Хем да му е готино, хем и ние с бебка да се впишем. Мислих, мислих и само Витоша измислих. Ако имате идеи - давайте  Hug

# 202
Бобче,честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава,и много послушна!

раздам на близки бебешките неща които вече не ползваме защото все излизат нови и нови и по хубави модели... така си мисля аз..../та като имам 2ро да си му купим новички/
Сега започнах да продавам в продавалника и възвръщаемостта на инвестициите се оказа доста добра.Днес продадох проходилката на Чико ,при нас не влезе никак в употреба .Харесвам всички глезотийки на пазара.. Blush

# 203
  • София
Момичета, благодаря за поздравите за Ивака  Hug

Не съм, при мен също точицата се видя във Фемина, във Вита например го бяха обявили за кухо яйце човечето  ooooh!

Мирче, аз съм намислила в началото на септември да водя Иво на зорбинг в Горна баня. Ако е преди това, има хубава колективна оферта http://eha.bg/d0Ig  Peace

# 204
  • Сливен
здравейте
честит рожден ден на сладката Йованка ,бобче да ти е здрава и послушна,да расте умна и талантлива [/color]   nbirthday  bigdance2  ura
бърди честит рожденик и на теб,много да те слуша и да помага
честита месечинка на ВЛАДКО на мама хипо,да расте умно и лъчезарно дете[/i][/b][/size][/color]
честити месечинки и на НИЯ И МАРТИН
Orchids Flower за разстройството аз давах чай от листа къпина вместо вода,много банани,пюре от сварени моркови и ориз,може и компот от дренки ,чай от шипка,попара със сирене,но не обезсолено (така ми бяха казали лекарите),дано се оправя бързо  Hug
уокър и аз няма да взимам,не виждам смисъл
за кухня взех да се двоумя,при условие,че яде всичко,даже онзи ден си хапна една пържолка  Crazy
старите дрешки,които са по-запазени или ги пускам в продавалника или ги давам на приятелки,коритото със стойката и шезлонга ги продадох отдавна ,а тези които са по износени ги слагам в торби и мъжо ги носи на едни циганчета,ако харесват нещо да го взимат,ако не-до казаните
злати кога ще пътувате
bobinka 85 честити горни зъбчета
тани честито зъбче и на вас,хайде бързичко и безболезнено да избият всички

# 205
Виждам,че две мами са си продали коритцата -ами в какво си къпете бебетата? newsm78

# 206
  • Русе
И аз това се питах

# 207
Ние сменихме три корита, а в момента къпем Тони прав. Първото корито му умаля много бързо. Второто ни направи проблем с маркуча за отвеждане на водата и спряхме да го ползваме, а третото също вече не ползваме, защото малкия не иска да стои седнал.
Засега не съм продавала нищо от неговите неща, защото мисля да ги пазя за следващото дете, живот и здраве като се появи някой ден Simple Smile

# 208
Привет и от нас
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И РОЖДЕННИЦИ  Hug ДА А ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИвиждам че много поводи има , но немога да ви изчета всички
Зарат аз исках да го кръстим на Богородица, но тъй като се пада в понеделник, решихме да е в неделя на 14-ти . Ама и ти си се родила на хубава дата
Веси  Hug честито второ зъбче на Чочко и вече е пълзящо малко сладурче.
и ние скоро чакаме второ зъбче, то се вижда всеки момент ще пробие. Няма индикации за проходане още само крачи като го държим за ръце.
Утре става Габо на 10месеца , ще вляза да ви почерпя виртуално.
Варненки много мис е иска да се видим, домъчняло ми е за всички  Hug Тини завърна ли се от Търговище ? Тая седмица ми е доста натоварено заради това кръщене , че след ритуала ще има и почерпка , но от другата съм free. Когато кажете съм на линия  Wink

# 209
Здравейте, момичета.

Бобче, да ви е здрава, все така лъчезарна, щастлива и разумна порасналата принцеса   bouquet
Честити месечинки  Hug

По новите обсъждани теми  Grinning:
Всичко, което е извън употреба се прибира за някакъв период от време. Не само, защото имаме намерение да повторим, но и защото с всичко са свързани толкова много емоции, приятни трепети, че на този етап не бих могла да се разделя с тях.
Уокър имаме, но е само за домашно ползване, тъй като е дървен - този. Движи се по-бавно от останалите, а каква игра пада с всички джаджи  Laughing Много сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт