True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 963
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
Дискриминация  Thinking

# 511
# 512

Е тва, че само притежателите получавали спешна помощ  Joy Аз сериозно се притесних за здравето си

# 513
Споко, Мока, ще последваме примера на Ваня и ще се вържем към частници. Я Торакс или пък 9-1-1 - Т-И-Т-А-Н  bowuu

# 514
Споко, Мока, ще последваме примера на Ваня и ще се вържем към частници. Я Торакс или пък 9-1-1 - Т-И-Т-А-Н  bowuu

smile3532

Не е дискриминация, пазят се интересите на клиентите, няма справедливост в тая тема.  Mr. Green

# 515
  • Ænima/Albuquerque
А за Суки,споко ще й свикнеш.И нас ни дразнеше в началото,но сега всички сме й фенки. Mr. Green

Т'ва не е верно! У мен още предизвиква рефлукс!

# 516
А за Суки,споко ще й свикнеш.И нас ни дразнеше в началото,но сега всички сме й фенки. Mr. Green

Т'ва не е верно! У мен още предизвиква рефлукс!

Теб те приемам като изключение,което потвърждава правилото.

# 517
  • Ænima/Albuquerque
Ех, колко съм специална.  hahaha

# 518
Едва ли и аз ще се отърва от позивите.

# 519
  • КиТ
Йо,Йо мола те,недей така,ще се грижа за теб като трябва,няма да допускам моята любов да умира Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes АААа....като трябва ще ти затварям очите при такива гледки Mr. Green,ще взема уроци по спешна помощ,спокойно няма да се гътнеш,не се чувствай дискриминирана  Wink Peace

Джой в отпуска, Зиса в отпуска, Командира вечер се не вясва ... направо много тъ мисла, шъ знайш  Laughing

Е как винаги има някоя военна част на пост,тъй без контрол не може Mr. Green

Честит на Сам за близнаците,живи  и здрави да му са Hug Hug Hug

# 520
Потвърдиха официално 5ти сезон  newsm44

# 521
Уха, трябва спешно да наваксвам.

# 522
  • EU
Еви, като стана дума за тениски, все се каня да те питам ... ти ли си на аватара?  Mr. Green

Много хубав гръден кош нали  Mr. Green
Аз съм разбира се, ориджинал от HBO  Grinning вече взе да избелява и се оглеждам за друга  smile3508
 Не смогвам да ви изчета, като се подкарате с тез уискита и мартинита от сутрината с повод и без повод  Drunk и ей го изписали сте темата до половината ...
Ми да са му живи и здрави бебетата и да не реват често  едновременно  Mr. Green
Добре дошли на новите гугеткен  или добре сте кацнали е по-точно да се каже  Laughing
И на нас с половинката ни действаше "зареждащо", особено втори сезон, но сега само мърморим Twisted Evil
Така, че не знам как да коментирам новината за 5-ти сезон, като 4ти само ме дразни #2gunfire
 Дейзи Марина си защото си морска или защото така пише в акта ти за раждане  Laughing

# 523
Гръдният кош е без грешка ... много приятни възвишения  Mr. Green

Уф, аре да си идва badass Ерик, че ми писнА от лиготии. В първите няколко серии поне имаше смешки, а сега все едно гледам канал Романтика.

# 524
"Дейзи Марина си защото си морска или защото така пише в акта ти за раждане  Laughing "

И двете, Evi, и двете  Mr. Green
Присъединявам се към възхвалата на "възвишенията" ти, добре изпъват тениската  Laughing

Радвам се за 5-ти сезон, но честно казано, за мен нивото пада с всеки следващ, правилото за количествените натрупвания...

Общи условия

Активация на акаунт