True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 004
  • 719
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фи, другата седмица може да направиш pink pumps appreciation week  hahaha  Flutter

Къде да се запиша и аз за участие  Crazy?

# 346
Джой, направо тургай розови буйки на аватар и си готова  Joy  Hug

Сетих се, че в тази серия нямаше мощнояки лафове, тя не беше и замислена да има много смешки, де Wink Но не мога да пропусна да пусна нещо с Титана  hahaha

# 347
  • КиТ
Пък, да ви кажа, аз пак намерих жалост в себе си за тъпото парче Томи. не знам и аз откъде, ма той е толкова тъп и така си рита късмета, че... За Тара, обаче, вече отдавна спря да ми е жал, то бива, то може, ма айде стягай се, ебаси! Или си тегли куршума, аман!

Ох и аз се мъча да го оправдая....нали уж е мой,ма кога ще му дойде акъла,яко ме дразни ooooh! Дано Сам нещо направи по въпроса,че не се трае.... Tired

Като каза за гората - аз още предната серия ми беше изумително как в една гора се срещнаха n-на брой народ. То не беше Джесика и Джейсън, не бяха Суки, Алсид и Деби, не беше президента на Америка... Ще речеш си на концерт на Металика, толкоз народ щъкаше из гората  Wink Мен не можеш ме накара по тъмно до контейнера за боклук да отида...Те по горищата ще ми вървАт  Crossing Arms

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Баш,баш голямо събиране,голямо нещо  Crazy Joy Joy

Дано Титана успее да спаси Джес,не искам да се спържи CryДоста добра двойка ще се получи между тях,само Хойт не знам как ще го приеме Thinking

Алсидчо според мен се справи добри,просто Деби не беше не ниво.... Mr. Green И като ви чета,явно това е лампичката да ни покаже,че другия сезон може да очакваме сексене между него и Снуки...дано там по-добре се получат нещата,че сега си  е  жива мъкаааа Rolling Eyes

# 348
Джой, направо тургай розови буйки на аватар и си готова  Joy  Hug
Розови не, ама лилавки много ще ми отиват Crazy

# 349
Джой, направо тургай розови буйки на аватар и си готова  Joy  Hug
Розови не, ама лилавки много ще ми отиват Crazy

Особено,ако са в комбинация със зелено. Whistling Mr. Green

# 350
Мдааа, ще съм хем елегантна, хем забележителна Flutter Crazy Flutter

Хайде, изоставям ви, отивам на прощален запой Mr. Green

# 351
Айде,приятно изкарване.  Drunk

П.С Въх Цеци,к'ви са тез езици в подписа ти? smile3544 Изчервих се само като ги гледам.  Blush

# 352
ДубрутЪр!

Злате, пораснал ти е носа    Wink

Предвид написаното от Плами, че през следващия сезон бихме могли да се наслаждаваме на интимности м/у Алсид и Молеца, мислейки така петминутно ми светна идея Просто ми е втръснало да гледам Снуки. Били-Снуки, Ерик-Снуки, Алсид-Снуки, Снуки-Снуки-Снуки.....аман. Време е за чейндж  Mr. Green

# 353
  • Ænima/Albuquerque
Просто ми е втръснало да гледам Снуки. Били-Снуки, Ерик-Снуки, Алсид-Снуки, Снуки-Снуки-Снуки.....аман. Време е за чейндж  Mr. Green

Първа съм в инициативата!
Аз предлагам да я затрием. Форевър! Mr. Green

# 354
Навита! С мухозол  Mr. Green

# 355
 hahaha Да, ма тва значи сериала да свърши, щот няма да ма кого да пазят и обгрижват мъжовете, ше земат да си посегнат, извинете ме за богохулството.  Mr. Green

Джой, снощи те сънувах, помагаше ми да си напазарувам ядене в няква бакалия в Германия.  Shocked

# 356
  • Ænima/Albuquerque
Шсе обгржижват един друг!  Mr. Green
Ох, Пуц, с твойте сънища!   hahaha

# 357
Знаех си аз - мъжка любов без женски дразнители! Перверзници!  hahaha

Да бе, поне да бях сънувала, че чета изстраданата й статия, пък то кво - манджа.

# 358
Знаех си аз - мъжка любов без женски дразнители! Перверзници!  hahaha

Стига бе. Една Талбът-сцена едва не ми докара инфаркт.Не мога да го преживея отново. Tired

# 359
Да, ма им се получи много по-добре, отколкото съсм Снуки.  Mr. Green

Влизам ти в положението, де.  Hug hahaha

Общи условия

Активация на акаунт