True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 881
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
  • срещу двата комина :)))
хахаххаха, къв е симпатяга  Joy

# 646
smile3532

Поне сега повече му се получава да е фенче Joy

# 647
Аааааа, каква косаааааа! Ааааа!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Край, к-р-а-й! Това бие и Мечо по бельо и чорапи, честно!  Joy

# 648
  • София
О, Фи!!!!!!!  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Аааааа, каква косаааааа! Ааааа!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Край, к-р-а-й! Това бие и Мечо по бельо и чорапи, честно!  Joy

даааааа!!!  hahaha hahaha hahaha

# 649
О, да, Мечо поне беше акуратно постриган. Това тук е перфектен пример на бруталните прически от моите тийн години през 90-те - хърбави момчурляци със зализани дълги косици  Laughing

# 650
  • София
Мани ти, и мъжа ми е бил със същата прическа  hahaha Добре, че го срещнах през 2005  Joy Joy Joy

# 651
Викаш ъпгрейднат си го получила  Joy

# 652
Мани ти, и мъжа ми е бил със същата прическа  hahaha Добре, че го срещнах през 2005  Joy Joy Joy

И моят беше на "паница" като се запознахме.  Blush Ма си ми харесваше, па и не му стоеше така на клечки.

# 653
 hahaha

Стига бе,оставете ми милото на мира - гащите му,дънките му,прическата му.... еееее,аман от вас!  Mr. Green Ами детенце си е бил тогава,каква да му е прическата? #Silly

П.С Всичко е умишлено,с цел драстично намаляване на фенките,ама.....тц,не се получава. Crazy Трябва да се постараем повече. Mr. Green

# 654
Ма ний с най-добри чувства, знаеш.  hahaha Това им е хубаво на наште мъже, можеш искрено, от сърце да им се хилиш, дават поводи.

# 655
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Никъв шанс нямате за намаляване на фенките! Добре, че поне сме благоприлични да не припадаме след всяка мъжка снимка тука! Ама никой не ни пита какво ни е  smile3516

# 656
Не знам, не знам, няма ли да вземе да погрознее тоя Александър, да спра да го мисля  Laughing

Освен това смятам, че е редно да обмисли носенето на бурка като ходи по улиците, че то си е опасно за женското население да ходи в настоящия си вид. Аз си мисля, ако ми се случи на мен да ми се зададе така по тротоара, ами аз няма да издържа и ще се нахиля като зелка насреща му  newsm47

# 657
Ауууу как може да не харесвате Сам Naughty Той е Игаси пичагата, особено в серията с крокодилерите Mr. Green и маршмелула Joy
На бас,че 99 на 100 от женската аудитория на чиста Mr. Greenкръв ще се ухили като зелка hahahaВ това число и аз Whistling

# 658
Ама, много ми е интересно дали алигаторите наистина обичат маршмелоус?!  Mr. Green
Ако някой има инфо по този въпрос, да ме светне, че ми е важно.

# 659
  • София
Наща тука аудитория е постоянно ухилена! Няма  се притесняяш!  hahaha hahaha hahaha

(Нищо против фенките на Сам разбира се  Hug )

Общи условия

Активация на акаунт