Отговори
# 315
  • София
Привет момичета!

Благодаря за стиснатите палчета.
Гледам големи бебета имате. Ние сигурно сме най-елегантните. За 10 дни сме качили завидните 500 г и вече сме 4,500 кг и 60 см. Разрешиха ни да пътуваме, така че ЖЗ в четвъртък се отправяме към Бургас. Ако някой се разхожда в градската да се обади.

П.С. И да ви се оплача: взимаха кръв на бебка в Бодимед. В началото не плачеше, но докато й изцеждаха кръвчицата се разплака. Викам си: "Чак пък такива бавни реакции?!?!", а то лаборантката и свалила кожата от стискане и натискане в пластмасовата капсула. Сега стои сълзяща раничка. Потресена съм! Видях го чак вкъщи, след като и махнах памучето. Мисля да подам оплакване...

# 316
здравейте момичета!

за спането - вече спим от 21,30 ч. до 05,30 ч. сутринта. А снощи Жорката направо изби рибата,заспа в 18,00 ч., в 21,00 ч. му дадох докато спи да хапне испа непробудно до 05,00 ч. сутринта.
за памперсите - започнахме с пуфис, сега сме на молфикс, и отдвете марки съм доволна.

# 317
Уж се роди последно,сега е на 2м. ,а пие по 180 мл с 6 лъжички мляко  Laughing
Shocked
Че то това е доста бе. Реално готовата смес ти е 207 грама !!!
Ако сипваш 180 вода и 6 л. по 4.5 грама = 27 това прави общо 207.
И то на два месеца ! Не те ли е страх че го прехранваш, тя не го ли връща ?

Ние днес бяхме на лекар имаме стрептокок в носа.  Confused Изписаха ни някакви антибиотични капки, та сега ще се лекуваме 10 дни, после правим почивка, нов секрет и на всеки 20 дни повтаряме тая процедура докато минат 3 месеца  Tired Тогава вече се предполага че ще сме се излекували. Според док било вътреболнична инфекция още от раждането, при едно 90% от бебета било от това.
Питах и за АМ-то. Каза повече от 120 (готова е 130) да не и правя за момента. 150 идва много, тъй като готовата смес става близо 170.

На нас май ни мъчат зъби  Rolling Eyes

Ами това е от нас, стискайте палци да помогне тоя гел за носа, че да се отървем по-бързо Simple Smile

# 318

Гери, защо ни издаваш  Crazy Аз откога крия теЗ килца на Максито Simple Smile На мама шошито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes Много си е сладък Максито  Heart Eyes Hug

# 319
Аз съм вече с нова косааа, ама не е каре, не е и къса... че и фризьорката и ММ са на мнение, че ще ми трябва поддръжка, а с малкия Еди, няма да имам много време. Та в крайна сметка резнахме я малко, направихме стъпълцата по плавни, направиха ми прическа тип ала фолкаджийка, както казва ММ, с една сладка плитка от едната страна, ще се снимам и ще се покажа  Mr. Green Blush

# 320
Здравейте мамчета,
бихте ли могли да ми препоръчате добър педиатър за Пловдив. Предпочитам да е в района на кв.Каменица. Ако някоя от вас знае може и в ДКЦ 1.
Поздрави!

# 321
.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:57 от БУБА

# 322
  • Стара Загора

Момичета, много важно питане, ще се радвам на колкото се може повече отговори. Въпросът ми е следният: Като изправите бебетата, как стъпват на крачетата си- на стъпалото (равно) или си кривят стъпалцето нанякъде?

Предварително благодаря!  Praynig
На цяло стъпало...изпъва ги крачетата и стои така...след малко обаче огъва коловоза...слаб му ангела още Mr. Green ама това не му пречи да пробва и да пробва..и да скача в майка си...на бънджи ме е превърнал Crossing Arms

# 323
  • при палмите и алигаторите,FL
Ей ме на в цялата ми красота Hug

Добър ден от нашата група

Бубе, не мога да ти отговоря, опитното зайче спи, но кат се събуди ще го тествам и ще докладвам Peace

Да честитя на всички празнуващи, да са здрави ищастливи  bouquet

За дебели и Моника е от тая дебелата категория, ама то като майка си милото, грозно и дебело, а и ушичките и стърчат hahaha, амам наше си е ще си го обичаме Heart Eyes

Ние с гостите се разделихме, те си заминаха, децата им започват училище тая седмица, тук започват по различно време/Соник започва на 22 Август/, но и свършват по различно време.

Иначе нищо интерсно, седим си у дома, защото навън е много топло и чакаме да мине лятото, за да тръгнем по разходки.

Моника прави опити да се надига, вири и кракка, цялата се зачервява от пънене.Вече като и подам ръце от легнало полжение се набира и си държи главата

Събуди сеее

# 324
А ние днес цял ден ревем и не спим #Crazy и иска на гърда, направо ми иде да си изгриза ноктите на краката, капнала съм от обиколки, друсане и пеене #Crazy #Crazy #Crazy
Бубе - на цяло стъпало стъпва  Peace
Обици - на мен са ми страст -  имам около 40 чифта всякакви - но на малката ушите не смятам да пробивам, като пожелае сама - тогава. Иначе смятам да и лепя обички за еднократна употреба Peace

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 17:51 от princess SHENY

# 325
БУБА равно и направо. и стои доста стабилно  Simple Smile 

ето едно видео от днес. доста съм досадна с моето повтаряне  Crazy  ама иначе няма как да го заснема усмихнат и говорещ :

# 326

Момичета, много важно питане, ще се радвам на колкото се може повече отговори. Въпросът ми е следният: Като изправите бебетата, как стъпват на крачетата си- на стъпалото (равно) или си кривят стъпалцето нанякъде?

Предварително благодаря!  Praynig

Не винаги е на цяло стъпало,понякога е като балетист Mr. Green

# 327
  • До морето :)
Ние днес се учихме да сядаме, като се набираше на ръцете ми. Поне се поумаря преди сън.  Laughing А за стъпалцата - ние седим на пръсти, ама ние още сме малки в сравнение с вас  Grinning
От тази диета малката виси по половин час на цица и на 2 часа и половина е гладна. Дали може поне биричка да пийвам?  newsm78
Рая, астралното ни близначе е страхотен. Simple Smile

# 328
Бубе-на цяло стъпало,или на пръсти.
Нелка-как така да сядате?
Мойто диване неиска да яде сега.Върти се като мушичева,хили се,рита и си чеше зъбите с биберона.Облякла съм и рокля за излизане и умира от кеф като си я вдига.

# 329
  • До морето :)
Просто малката ме хваща за пръстите и малко с моя помощ се изправя до седнало положение.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт