Отговори
# 435
Miss Monk не знам какво се прави в подобна ситуация, но мисля че съветът на jenajena е много добър. Стискам палци бързо да се оправиш, а малката Деа да се размине с вируса  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 436
.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:19 от БУБА

# 437
Честито (на патерици) на всички празнуващи последните няколко дни!

Ние също имахме месечинка вчера (3м, големи станаха тез юнаци) и съответно аз се опитах да се повихря в кухнята и да правя мъфини… но нещо се изложих и не се получиха. Затуй няма да ви черпя с тях Simple Smile

nandi, след онази снимка с носа, твоето съкровище ми е едно от любимите фотомоделчета - умирам за муцунките и Simple Smile

Рая, клипчетата с Давид са страхотни. Покрай теб и аз престанах да го преследвам телето за снимки и правя клипче след клипче. Тенкю.

marietta_g - недей да тъжиш, миличка, скоро и това ще мине и ще имате игриво и щъкащо навсякъде човече.

spasdidi - я по-бодро Simple Smile организирайте си една почивчица и остави депресията там Wink

Аз пък да ви кажа, момичета с 3 деца, покрай вас и аз искам три Simple Smile Преди време много исках да имаме и едно осиновено, но засега още ми е рано за окончателно решение по тази тема. А мъж ми като чу за бройката и Shocked Shocked Shocked: "ама ние с едно едвам се оправяме, къде ще ги слагаме"  Joy

hope - какви са тези паники за снахи, нали вече то сватоса твоя юнак… пък ако се разсъхнат нещата, може чужденка да му потърсиш Simple Smile

За стъпването - аз нашичкия не го бях вдигала да стъпва, но пробвах след като повдигнахте въпроса и той стъпва на пръсти… може би защото му беше за пръв път. Но мисля засега да не го държа изправен, поне докато не каже педи, че може и трябва… Но като се замисля, аз не правя и упражнението за сядане (това със захващане и повдигане). Това, което навремето ми каза ортопедът бе да не прибързвам със сядането на детето и да не пришпорвам прохождането му - да се оправя сам Simple Smile

За яденето - и ние си държим режим по 7-8 кърмения на ден по малко Wink (рядко го храним от шише и тогава не изяжда повече от 100 - 110 мл). Имаме поне 2 нощни хранения (само понякога пропуска 0:00 ч). Не се наспивам добре, но пък аз много обичам нощните кърмения, да дремем гушнати един до друг (иначе през деня са ритници, юмруци, пускаме, дърпаме, мрънкаме, ръмжим…)

Бисквитка, ти аватара смени, ника смени… ще бъдеш абсолютно инкогнито за таквиз по-разсеяни като spasdidi Simple Smile

Стууууд… ама излязохме за 2 часа, че вчера не можахме и щяхме да се побъркаме вкъщи...

# 438
Бубе, не се притеснявай да споделяш, ама никак. Ние затова сме тук, за да се изслушваме. Аз с предната бременност преминах през нещо такова - но нямаше на кой да споделя и кой да ме разбере - много тежко изживях всичко. Сега като се замисля, ако имах на кой да разкажа (освен на мъжа ми) -  много по - бързо щях да се възстановя психически. И да, права си, че само който го е изживял може да те разбере, но понякога и едно "Всичко ще е наред" много помага. Поне на мен много ми помогна, когато писах тук, че ме грози преждевременно раждане и всички много ме подкрепихте.
Прегръщам те! Hug
Я да ви попитам и тук - от сега се опитвам да избера хубаво термо чувалче за количката за зимата. Някой може ли да препоръча марка? Количката е Куини Спиди.

# 439
 newsm10

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:31 от Lussy

# 440
Едно записче и от мен  Simple Smile
Чета ви постоянно и все не пиша,ама тя работата край няма,така че почвам активно да се включвам и аз!!!
Моята малка принцеска е много послушна и спокойна,единствения ни проблем е,че ми спря кърмата  Sad а каката я кърмих почти 10 месеца .... но ще се справяме и така
Моля ви да ме включите в групата във фейсбук - Kristina Georgieva, email  kristina.rd@abv.bg
Благодаря предварително  newsm51

# 441
Бубе, не се притеснявай да споделяш, ама никак. Ние затова сме тук, за да се изслушваме. Аз с предната бременност преминах през нещо такова - но нямаше на кой да споделя и кой да ме разбере - много тежко изживях всичко. Сега като се замисля, ако имах на кой да разкажа (освен на мъжа ми) -  много по - бързо щях да се възстановя психически. И да, права си, че само който го е изживял може да те разбере, но понякога и едно "Всичко ще е наред" много помага. Поне на мен много ми помогна, когато писах тук, че ме грози преждевременно раждане и всички много ме подкрепихте.
Прегръщам те! Hug

Шени  Hug
Знам, че помага, затова и споделях.
Благодаря за разбирането   bouquet

# 442

П.П.Искам само да те попитам,смяташ ли че има нужда от цитираните изречения?

Да, няма. Изтрих всичко, ако прецениш, може да затриеш моя цитат и ти  Peace
Предварително благодаря

# 443
  • Варна
Аз пък вярвам в силата на нагласата, факт е, че когато ми се е случвало нещо лошо и съм изпадала в мрачни мисли, след това се е зареждала серия от неприятности. Затова се опитвам, доколкото мога, да гледам на нещата откъм светлата им страна. И сега имаме известни неприятности и притеснения в къщи, но вярвам, че нещата ще тръгнат в положителна посока.

Преди време не бях сигурна дали ще искам второ дете, но сега съм сигурна и причината не е само, че Валентин не е от най-трудните деца /крив е, реве почти цял ден, но през нощта спи, затова казвам, че ми е добро зверчето Laughing/. Просто вече се улавям как си мисля, че много ще ми липсват точно сегашните моменти, когато е малко бебе Heart Eyes. Отделно, че се надявам и на момиченце, но и да не стане така, пак ще съм щастлива. То и аз съм малко дърта за второ, на 29 съм, а планирам децата ми да имат поне 3-4 години разлика, но смятам, че още не съм изпуснала влака. Честно казано, на моменти ме е яд, че не се решихме на дете по-рано /или че не "сгафихме" да забременея по-рано/, ние с мъжа ми сме заедно от ученици и можеше да имаме вече 2 големи деца, примерно Laughing. От друга страна, ако бях родила много млада, сигурно щях да позволя на бабите да се месят, тъй че може би не е толкова зле, че чак сега се случи, когато съм твърде чепата вече като характер  Mr. Green. Много се отплеснах в разсъждения....

Днес съм недоспала и крива, и причината не е Валентин, а че не мога да казвам "НЕ", когато ме търсят по работа... Пък нали съм се захванала със сто неща и понякога затъвам до гушата. Снощи писах едни неща до 3.30, а Валентин за беда днес реши да яде в 5 вместо в 6 Tired. Дано някой ден ми дойде акъла в главата и орежа част от ангажиментите ooooh!.

# 444
ljufis страхотно  Peace качи някое клипче, да гледаме !  съвсем друго си е като мърдат Simple Smile на мен ми е много интересно да гледам клипчета. чудя се защо не са много популярни във форума. по-лесно ми е да ги качвам и правя, отколкото да дебна момента за снимка, когато давид прави нещо ново. така чч се надявам да видя повече клипчета тук  Hug   

за позитивното мислене действа ! няма нещо ,което да съм си пожелала в живота, да съм си казала,че ще стане и да не е станало  Sunglasses  разбира се не съм искала световен мир,6тица от тотото или никога да нямам проблеми  Joy  но когато мечтата се превърне в цел и вярваш,че ще стане и всичко е ок, то неминуемо 1 ден става Simple Smile  - когато много силно искаш нещо ,цялала вселена ти съдейства да го постигнеш  bowuu 

# 445
Днес ще се  #2gunfire !!!!! От сутринта детето ме е побъркало, приспивам го за 5 или 6 път, не помня вече. Спи 15-30мин и айде пак окорил очите за още 15 и после мрънкане яко!!!!

Може ли да е такова отвратително времето?!!?!??! Както каза Емо Чолаков сутринта "Днес август си е направо ноември!!!" #Crazy

Не знам кой ще се вижда с Херича, но колкото и да ми е голямо желанието, не излизам аз днес в тоЗ дъжд и вятър, дето може да отнесе и мен и детето!!!!

# 446
Привет и от нас !
Честити месечинки на всички бебчовци, които са родени на днешната дата.
Момичета, помагайте !!! От сутринта повръщам и май ме е хванал летния вирус. Толкова се страхувам да не разболея и Деа, а тя милата днес само нервничи и иска да е все на ръце. Сега едва я приспах, но като я гледам колко е неспокойна сигурно всеки момент ще се ококори. Само на кърма е и се чудя дали да не размразя кърма и днес да и давам. Вие какво мислите ? Приемам всякакви съвети.

Наистина, кърменето е най-доброто предпазване в момента. И мен ме беше треснал летният вирус - почти де, защото още при първите симптоми бях при лекарката ми (която е и педиатър на малкия) и го пресякох. Тя е страшно про-кърмене по принцип и прави всичко възможно да нямаме проблеми в това отношение. Дори не ми дава да го храня с изцедена кърма, за да не го отбия. Както и да е, за въпросния вирус ми предписа коластра, както и пробиотици за мен и бебето, Панадол за температурата. Нямам предвид да си самопредписваш нещо, но пробиотиците не са лоша идея, че тоя вирус удря в чревната флора и стомаха. Звънни и на джи пи-то за всеки случай  Peace

Във Варна ще се удавим днес, за първи път няма да излизаме на разходка  Sad

# 447
  • на североизток
Бубе, разбирам те напълно! Hug Ти знаеш нашата история. Понякога позитивното мислене не е достатъчно. Аз например никога не си бях и помисляла дори, че ще премина през този ад с малката - реалната опасност да я загубя, животът й да е на косъм, операция... Сега и проблемът с ъбречето, който хич не е маловажен и е съпроводен с толкова много изследвания и неизвестни за мен Cry Пак казвам - през цялата ми бременност съм си представяла как ще родя едно здраво малко момиченце, но съдбата бе друга и жестока към мен и семейството ми. Но въпреки всичко съм стиснала зъби и вече почти успявам да се преборя със страховете си и болката си. Правя го заради децата и най-вече заради малката Ния, която е моят герой Heart Eyes

Спасдиди, Hug. Аз също се спрявам сама с трите деца вкъщи.

Мис Монк - Марта ти е обяснила перфектно какво да правиш.

Честито на всички празнуващи месечинки днес!

И накрая - благодаря ви на всички за прекрасните пожелания за нашето пораснало момче Heart Eyes

# 448
когато много силно искаш нещо ,цялала вселена ти съдейства да го постигнеш  bowuu 

rotfImao

Ох, извинявай, не се стърпях
 Joy

# 449
Днес ще се  #2gunfire !!!!! От сутринта детето ме е побъркало, приспивам го за 5 или 6 път, не помня вече. Спи 15-30мин и айде пак окорил очите за още 15 и после мрънкане яко!!!!

Може ли да е такова отвратително времето?!!?!??! Както каза Емо Чолаков сутринта "Днес август си е направо ноември!!!" #Crazy

Не знам кой ще се вижда с Херича, но колкото и да ми е голямо желанието, не излизам аз днес в тоЗ дъжд и вятър, дето може да отнесе и мен и детето!!!!

И мойто се не трае от вече три дена.  #Cussing out   Tired

Да не е нещо смяна на налягането, някакви слънчеви (или по-скоро облачни  Laughing ) изригвания, егати..Но и при нас е същото. Приспивам го по-дълго отколкото изобщо спи (да речем 40 минути приспиване за 30 минути сън Shocked )

Вероятно срещата ще отпадне. Така или иначе и аз не мога да отида, защото няма кой да ми гледа децата за да отида без тях, а да изведа бебето в това време (пък и Габ) е равносилно да ги разболея. Тук освен всичко друго носим и предимно летни дрехи   hahaha

nandi, след онази снимка с носа, твоето съкровище ми е едно от любимите фотомоделчета - умирам за муцунките и Simple Smile

И аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт