организирайте си една почивчица и остави депресията там 
Преди време много исках да имаме и едно осиновено, но засега още ми е рано за окончателно решение по тази тема. А мъж ми като чу за бройката и 

(рядко го храним от шише и тогава не изяжда повече от 100 - 110 мл). Имаме поне 2 нощни хранения (само понякога пропуска 0:00 ч). Не се наспивам добре, но пък аз много обичам нощните кърмения, да дремем гушнати един до друг (иначе през деня са ритници, юмруци, пускаме, дърпаме, мрънкаме, ръмжим…)

а каката я кърмих почти 10 месеца .... но ще се справяме и така

. Отделно, че се надявам и на момиченце, но и да не стане така, пак ще съм щастлива. То и аз съм малко дърта за второ, на 29 съм, а планирам децата ми да имат поне 3-4 години разлика, но смятам, че още не съм изпуснала влака. Честно казано, на моменти ме е яд, че не се решихме на дете по-рано /или че не "сгафихме" да забременея по-рано/, ние с мъжа ми сме заедно от ученици и можеше да имаме вече 2 големи деца, примерно
. Дано някой ден ми дойде акъла в главата и орежа част от ангажиментите
.
качи някое клипче, да гледаме ! съвсем друго си е като мърдат
на мен ми е много интересно да гледам клипчета. чудя се защо не са много популярни във форума. по-лесно ми е да ги качвам и правя, отколкото да дебна момента за снимка, когато давид прави нещо ново. така чч се надявам да видя повече клипчета тук
разбира се не съм искала световен мир,6тица от тотото или никога да нямам проблеми
но когато мечтата се превърне в цел и вярваш,че ще стане и всичко е ок, то неминуемо 1 ден става
- когато много силно искаш нещо ,цялала вселена ти съдейства да го постигнеш
!!!!! От сутринта детето ме е побъркало, приспивам го за 5 или 6 път, не помня вече. Спи 15-30мин и айде пак окорил очите за още 15 и после мрънкане яко!!!! 

Ти знаеш нашата история. Понякога позитивното мислене не е достатъчно. Аз например никога не си бях и помисляла дори, че ще премина през този ад с малката - реалната опасност да я загубя, животът й да е на косъм, операция... Сега и проблемът с ъбречето, който хич не е маловажен и е съпроводен с толкова много изследвания и неизвестни за мен
Пак казвам - през цялата ми бременност съм си представяла как ще родя едно здраво малко момиченце, но съдбата бе друга и жестока към мен и семейството ми. Но въпреки всичко съм стиснала зъби и вече почти успявам да се преборя със страховете си и болката си. Правя го заради децата и най-вече заради малката Ния, която е моят герой 
. Аз също се спрявам сама с трите деца вкъщи.

!!!!! От сутринта детето ме е побъркало, приспивам го за 5 или 6 път, не помня вече. Спи 15-30мин и айде пак окорил очите за още 15 и после мрънкане яко!!!! 

Препоръчани теми