Отговори
# 165
И мамите с по-пухкави бебета имате ли зачервяване под гушката и с какво мажете. От постоянното потене ни се зачерви вратлето. Докторката изписа Джинджира Алба, но стана по зле. Сега я мажа с Емолиент Крем (не знам дали така се казва точно) и май има подобрения. Мястото седи едно по-влажно и се чудя дали да не взема някаква пудричка, да го подсушавам  newsm78
Нелка,Ангел също се зачервяваше в гънките на вратлето,там се събираха кърма и мъхчета и миришеше неприятно.Сега като го измия и подсуша,мажа с крем против подсичане-първо Судокрем,а сега с Бочко.Зачервяванията се махнаха веднага. Peace

# 166
  • До морето :)
Marietta„ чакаме ви с нетърпение  Hug
nikita, и аз пробвах със Судокрема, но някакси не можех да го размажа хубаво (то гънки като гънки ли са, 5 часа ровя докато стигна вратлето й  hahaha ) и ставаше на едни топченца. С Бочко не съм пробвала, може да опитам. Вкъщи имам само 8 вида мазила за бебешка кожа и против подсичане  hahaha - Мустела, Судокрем, Пинатен Крем, Бочко, Здраве, Джинджира Алба, Емолиент Крем и на Бюбхен  Mr. Green
Моята дъщеря яде в 18ч., в 19:30 заспа и още кърти  Shocked Сега само се събужда да си търси бибата, проблема е, че и аз я търся  Whistling НИКОГА не си купувайте прозрачни биберони-залъгалки. Ще трябва да й взема една закачалка, от тези които се закачат за дрехите  Crazy

# 167
Нелка,аз Ангел го държа в тази поза,в която е Ели на аватара ти,за да стигна до гънките. Laughing
Иначе е невъзможно,а и той се дърпа много.

# 168
И мамите с по-пухкави бебета имате ли зачервяване под гушката и с какво мажете. От постоянното потене ни се зачерви вратлето. Докторката изписа Джинджира Алба, но стана по зле. Сега я мажа с Емолиент Крем (не знам дали така се казва точно) и май има подобрения. Мястото седи едно по-влажно и се чудя дали да не взема някаква пудричка, да го подсушавам

nelka_bg и ние го имахме зачервяването под гушката и от потене, от млякото и лигите беше се раздразнило бързо мястото. Мажех го със Судокрем, защото държи сухо, по няколко пъти на ден, когато се сетя. Така правих 2 дни и нещата се оправиха.  Peace

# 169
А кой беше писал че кончето свири много високо и бебето не може да заспи? Отзад на главата има копче за намаляне.
Аз бях писала. Ами добре че ми каза. Ще го намаля...Знаех си аз, че ФП не може да са измислили такова силно приспивно конче..

Нелка, и нашто вратле беше до скоро така. И аз като Никита го слагам по корем и тогава го мажа - или Судокрем или олио, за да седи мазно и да не се изпотява.

Джей, прочетох, че слагаш Тобрадекс в нослето (те между другото и Тобрекса са за очи, пък се изписват много често и за нос). Аз днес си го купих, защото малкият така ме ритна в окото и ме одра с нокът (!), че не можех да гледам цял ден - боли, пари, боде... още ме боли. Та бяхме на консултация за малкия и педито ми каза да си взема Тобрадекс и да капвам 2 пъти по 1 капка. Аз си сложих на обяд, но после прочетох листовката и видях, че капките са кортикостероидни, което хич не ми хареса и се чудя дали да продължа да ги слагам. И сега като прочетох, че ги слажаш на бебо исках да те предупредя.
А за травмата на окото мъжът ми още ми се подиграва (щото по принцип ме смята за мотка), че кракът на 3-месечно бебе е по-бърз от моя рефлекс на затваряне на окото... Joy

Хоуп, Честит рожден ден и от мен! Да си много много здрава и щастлива!

# 170

Нелииии страхотен макет на бебчетата приказни са ни майчетата  Heart Eyes

Макет си ти  Mr. Green
Това е колаж  bowuu

Joy

newsm65

# 171
Значи и аз ще подновя мазането със Судокрема  Hug Благодаря ви!

# 172
ДУ

ЕЕЕ първа за деня Laughing Спите още,а? Mr. Green Ами така е като си имате спокойни бебета Mr. Green

Вчера за пореден път седнахме на кафе и станахме след 30 минути,защото се събуди и прецени,че майка му и баща му не трябва да се отпускат току така и наддаде вой и недоволство Twisted Evil
Днес пак имаме среща за излизане и ако ми извърти пак някой номер,просто повече няма да го извеждам,ще си стоим вкъщи и ще си предаваме магариите Naughty

Мария,1000 пъти съм писала,че и на моя вниманието не се задържа от нищо и никой,така че не само вие сте дефектните,споко Mr. Green

П.П.След малко ще убия циганина,който крещи отвън:"Изкупувам стари печки,перални,бойлериииии!"

# 173
Ние сме на "ПРОДАВАМ РИБААААААААААААААААААА!" Всеки понеделник и четвъртък  hahaha

# 174
П.П.След малко ще убия циганина,който крещи отвън:"Изкупувам стари печки,перални,бойлериииии!"
Оооо, тоя същия, петък, събота и неделя минава и през Кичука  Mr. Green
Значи да очаквам включване скоро  Joy

# 175
Ние сме на "ПРОДАВАМ РИБААААААААААААААААААА!" Всеки понеделник и четвъртък  hahaha
Оооо, тоя същия, петък, събота и неделя минава и през Кичука  Mr. Green
Значи да очаквам включване скоро  Joy

Joy Joy Joy
Ама вие и по дни ги знаете  Mr. Green

# 176
ДУ и от нас  Laughing

Аз пък от два дена съм доста щастлива,защото Рая от 00:00 часа ме буди чак в 10:00 сутринта  Crazy Аз естествено си спя като пън през това време.Зачудих се как е възможно и открих източника на тов аблаженство.Вече си е уцелила съвсем показалеца и средния и прави хеви метъл в устата по 2 часа сутрин  Mr. Green Миии,нека.Ако това е начинът да спя по 10 часа ,няма да му се меся на детето Joy Дано не е било само за 2 дена де  Whistling

Луси и ние си имаме такъв екземпляр,но не съм му следила досега графика на минаване и викане  hahaha

# 177
  • Варна
При нас пък има един млекар, който дрънчи с някакво звънче в 6 сутринта. А от време на време /не съм следила кой ден от седмицата/ минава един дядка, който продава риба и се провиква "Рибе-рибре-рибе-еее" Laughing.

# 178

Нелииии страхотен макет на бебчетата приказни са ни майчетата  Heart Eyes

Макет си ти  Mr. Green
Това е колаж  bowuu

Joy

smile3532 smile3534
да бееее хахахахаха  hahaha hahaha hahaha

# 179
ДУ и от нас  Laughing

Аз пък от два дена съм доста щастлива,защото Рая от 00:00 часа ме буди чак в 10:00 сутринта  Crazy Аз естествено си спя като пън през това време.З

ООООООООООООО ЗАВИД, Завид!  Hug Hug Hug Hug

И ние сме на "Рибаааа, продавам рибааа" хахахаха ама не ги знам по дни.....  hahaha
и също така на крясъците на една майка: "Кристянеееее ела тукааа, Кристиянеее махни се оттам, Кристянеее ща прибера в къщиии...."  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нашата почивка мина... добре беше. Масажчета, джакузита, макузета. Имаше още какво да се желае от хотелчето, в което бяхме, но за 5 дни ставаше. Амаа добре че се размрънкахме та ни преместиха и в друга стая.. че то хем жега, хем не работеше климатичната им инсталация, предлагали вентилатори, ама и те свършили, а иначе си плащаш и за екстрата климатик. Освен това очаквах топла вода във външния басейн, но ЙОК... , Очаквахме да има нет в стаята, а то само във фойето, така и не стигнах до нета, та хич не съм чела какво сте писали и от миналата темичка и сега 12те странички. Имаше и други кусури хотела, но изкарахме добре в крайна сметка.

Сега малко при нашите, те немогат да се нарадват на внука си, голямааа радост ей  Heart Eyes
Сега гости тук, гости там  lalalala
Връщам да прочета малко..

Общи условия

Активация на акаунт