Сега сме на 2 месеца и половина, а сигурно сме ударили 7 кила вече
(а се родихме 3,500)

За напишканите памперси - всичките са пълни, и то ако ударя някой с тях по главата - може и цицина да излезе. Виж нааканите... ми по-вероятно е 1 на 2-3 дни, отколкото 2-3 на ден
И си мисля, че не се е наяла, а просто е злагала глада, нещо в този момент я разсейва и забравя, че яде. След 5-10 минути пак давам цица, но не винаги я иска 

Ще видим на 17-ти на консултацията

А мислех да си дремна малко, ама леглото е мокро!

Пък това, че главата ми ще се пръсне, а пък исках да понауча нещичко - на нея пука ли й?

Определено това няма да е последното ни пътуване щом така добре се справят децата. Единствено, след като се върнахме имахме проблем с Нико - вчера ми разказа играта.
Явно страшно го морят болките във венците, защото спи спокойно 20 мин и скача с рев и го разнасям до откат. Не иска да се забавлява на гимнастиката, а много се заглежда по нея - не иска дори кака му да го забавлява....та си се носихме с него. През нощта също спа неспокойно и от месец и малко за първи рпът се събуди след като се насука посред нощ и пак го носих час и половина докато успее да заспи.
На Рая зъбките почти не ги усетихме като никнеха, но неговите май ще ни сътворят проблеми...щом от сега милия плаче толкоз. 

Сега сме на 2 месеца и половина, а сигурно сме ударили 7 кила вече
(а се родихме 3,500)
Аз откога крия теЗ килца на Максито
На мама шошито
Ама така е... и аз и татито сме били голееми бебоци, та кръвта вода не става 
а зимните са за 9мес 

Препоръчани теми