Отговори
# 390
 Момичета, днес не ходих до Терапията, защото нямах сили  Tired

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:52 от БУБА

# 391
  • София
БУБА , Hug Hug Hug

# 392
  • София
Къщичке: newsm59 GiftДа си жива и здрава( бързо оправяне), да се усмихваш и радваш на детенцето си и да се сбъднат мечтите ти!  bouquet
Зазка: ЧРД на порасналото ти момченце- много да те радва, от време на време и да слуша и да бъде страхотен ученик( ако още не ходи на училище)!
Бубе:Забелязала съм, че има връзка между фаталистичното мислене и това, което ти се случва! Аз бях така с Вики и едва не полудях, а той не оздравяваше- болницата ни беше станала дом! Sad
Но..със следващите деца си наложих да мисля позитивно, дори, когато ми се плаче и имаше ефект! Peace Сега Магито го гледам като цигане и не му се вглеждам много много!Пожелавам ти с дечицата всичко да е наред, а ти да се успокоиш и да повярваш, че Господ има прекрасни замисли за теб и твоето семейство! Peace
 Аз днес стартирах подготовката за моренцето и wash 1ironing newsm79 hang, а между тях: newsm71-така се боря със следродилната депресия-тя ме напада, а аз се правя, че не забелязвам! Mr. GreenВсеки си има криви моменти- важното е да не им се даваме! Peace
Хоупи:Искрено ти съчувствам, но щом нямаш избор-свиквай по-бързо с положението!

# 393
Еййй, женска му работа - по едно време какво бяхте млъкнали, сама седях във форума и си бръщолевих, сега като сте се засилили, не може човек да вземе думата от вас и хиляда теми отворили да разисквате!  Crossing Arms

Бубе Hug Hug Hug
Луси,както и Хера ти беше казала - ще ти вземем Венци, ти ходи и полудявай сама в гората! Не знам от къф зор ще го влачиш по невролози, ама щом те влече...  Whistling
За говоренето - Филип има репертоар - има малка мечка, която ръмжи, но нежно и съответно се усмихва; има и голяма мечка - тя ръмжи сериозно, подвиква Ауууууу и погледа е сбръчкан и мнооогооо сериозен; има и една лигава мечка - която се хили, ръмжи, лигави, пищи и т.н. Аз лично най-много харесвам сериозната мечка, много е смешна и съответно аз му се смея, а това явно много го ядосва, тъй като не предизвиква шок и ужас и ръмженето и сбръчкването се усилват и стават заплашителни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
За обръщането - от гръб по корем се обръща, но като стигне на рамо трябва лееко да го подбутна  Mr. Green
Честито на всииички празнуващи,!!!
Моята кафе-пауза свърши, та се връщам на тръстиката!

# 394
  • при палмите и алигаторите,FL
Бубе Hug Hug Hug

Да поздравим и празнуващите, да сте здрави и много щастливи Hug  bouquet

За уменията на порасналите ни бебенца, май е грешно да ги сравняваме постоянно, та между първото и последното родени в темата ни бебоци има два месеца разлика, изключвам късметчето/много ди го харесвам Тони, слабост ми е защото се роди на моята дата Hug/, а на тази възраст това е тооооолкова много.

За заглавието на следващата темичка, много ми хареса 5

За говоренето, рядко а АГУ, по скоро аууууу, еййй, оууууууу и разни такива.Напоследък вечер крещи, за да бъде носена и разхождана.

И накрая две снимки от вчерашната фото сесия

# 395
Бубе, дай да те гушна  Hug Моля те, знам че е трудно, но старай се да бъдеш спокойна. Заради Рафи. След споделеното за Габ, мисля, че просто си адски наплашена оттогава. Медицинското ти образование е от страхотна полза, но в страховете си понякога се вглеждаме и откриваме какви ли не поводи за притеснение. Казвам го, макар да знам, че самата аз се вкарвам в страшни филми. Всичко е наред с бебчо  Hug. Милото премина през толкова изпитания съвсем, съвсем мъничко. И за него е стрес и то какъв...предполагам, че някои неща може и да са реакция от този стрес. Цункай мъничето по петичката.
И Рая тази нощ не спа спокойно- явно жегите много ги мъчат малчовците. Аз поне на това го отдавам. Вече започвам да си мисля, че и зъбите ще ни подхващат, защото има моменти, в които както си стои спокойна и изведнъж писва и започва да плаче като за болка (добре че и различавам видовете плач). Случва се и през деня, и през нощта.
За гукането- ами по-скоро вика: йееееееееее, геееееееее, ааааааа, кхаааааа (това май си е от плюнченето  Laughing) "Агу" не съм я чула да казва. Обаче ние не сме от най-разговорливите де. Има дни, в които не говори много. Друг път като започна да и пея и тя започва "е-е-е-е-е"  Laughing
за хващането на играчки- ами посяга, но не бих казала, че хваща добре и здраво. По-скоро "дере" с нокти. Снощи баща и я държи пред огледалото, а тя драска по него и се хили и цвили  Joy Голям смях беше.

Честит рожден ден на къщичка   bouquet
Здраве и много усмивки!
Честито и на месечинките ни!

Хоупи, много гадно това с работата... Няма ли начин да отложиш и още малко да си си при Филип...Ей т'ва американците големи експлоататори начи-и-и  Crossing Arms
За песничките и ШарШафите ще ти пиша на лични (може и у фейсо), че да не разводнявам тука.

Рая, голям сладур е Давид. Браво на вас  Hug

За заглавията- второто и на Марта най-ми харесват. Е, ние няма да печем дупе на морето, ама пък заглавието си е сладурско.

Херич, то аз с едно не мога да сколасам, че да пиша по-често тук, пък представям си на мамите с близнаци какво им е  #Crazy

Айде, викат ме  Mr. Green

# 396
Споделям упражненията  Wink

1. За пълзене: по коремче и се придържат крачетата
2. За сядане: по гръб подпират се крачетата неподвижно ихващаш ръчичките и го повдигаш
3. Хващаш бебето под мишниците и го "друскаш", да стъпи с крачетата, като ги подгъне повдигаш отново

smile3501 newsm10 coolcool kyllmg

# 397
Честит Рожден Ден, къщичка, жива и здрава и много обичана от любимите ти хора!

newsm59  party023  bigdance2

Ние се завърнахме от гостито в Пловдив, малеее къф дъжд ни пра, луда работа, пътя не се виждаше от вода... Wear Umbrella  sport027

# 398

За говоренето - Филип има репертоар - има малка мечка, която ръмжи, но нежно и съответно се усмихва; има и голяма мечка - тя ръмжи сериозно, подвиква Ауууууу и погледа е сбръчкан и мнооогооо сериозен; има и една лигава мечка - която се хили, ръмжи, лигави, пищи и т.н. Аз лично най-много харесвам сериозната мечка, много е смешна и съответно аз му се смея, а това явно много го ядосва, тъй като не предизвиква шок и ужас и ръмженето и сбръчкването се усилват и стават заплашителни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green

201uu newsm57 smile3538  Не се сдържах. Паднах с това обяснително описание!!!!

# 399
ДВ и от мен!
МАЙЧЕ, БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯШ!  Hug
Ч.Р.Д., Къщичке! Да си жива и здрава, и много да те слушка малката сладурана! newsm59  party023
Zazka, ЧРД и на твоето момченце! Да е живо и здраво, и да ви радва и слуша много! nbirthday newsm67  Gift
БубеHug
За заглавията- най много ми харесва на Марта.
ЛусиHug! Разбирам те напълно. И аз в момента ходя по институции и се ядосвам от бюрократщина и тъпи закони! #Cussing out
Отивам да полегна, че диването ме измори ужасно и днес! ooooh!

# 400
Момичета, много ви благодаря!  Hug Това за сока от праскови не го знаех, ще пробвам. Май наистина допуснах грешка като спрях сутрешните мюсли с кисело мляко! А и сурови ядки слагах в тях, които сега не консумирам. Пак ще минавам на предишния режим. Иначе биричка и аз си пийвам, ама явно само тя не върши работа  Wink
За обръщането - много ми стана мъчно като ви четох - моето мишленце, милото, няма как да го прави - нали носим ортопедични гащички, а те не му дават шанс да мърда толкова! Много се радва като й сменям памперса, защото тогава е без тях - веднага започва да надига дупе, да се пъчи и да се криви на една страна...
За гукането - аз си мислих, че моето дете не гука, ами само си мънка, но днес като пихме кафенце с Хера (и похапвахме де  smile3506) разбрах, че си гука, ами на мен толкова ми разбира главата - все съм си мислила, че само агууу-то се брои за гукане  smile3555 smile3555 smile3555
Играчките много ги гледаме, говорим им, удря ги, но не посяга да ги хваща. Но за сметка на това, оооооооо само да докопа косата на майка си, веднага гепи два кичура и не пуска  smile3516
Белега докторката ми каза да го мажа с контратубекс, ама още не съм започнала. На нея са й оперирали яйчниците и нейния така го била заличила  Wink
Кищичке, честит Рожден Ден!!! Много любов и щастие ти пожелавам!!! Зазка и вашия батко да е жив и здрав, да има прекрасно детство!!!
Златка, нашето ако стана зелено от едното мляко с което пробвахме, но сега като минах на Лактана Био се коригира, както и акането - вече не се напъва и мъчи така, ака си всеки ден съвсем спокойно.
От заглавията 5 ми се струва много актуално за развитието на нашите бебоци, иначе всички много ми харесват!!!
И накрая да ви питам, някой използва ли студена стерилизация?! Аз от няколко дни така стерилизирам, но не съм сигурна до колко е удачно  newsm78

# 401

Момичета- Марте, Зазка,Къщичке, може и друг да изпускам, извинете ме, че не се включих с честитки навреме  Confused Повярвайте ми, много съм бъзната от всичко, на което съм подложена и ужасно съжалявам, че пропуснах вашите поводи! Бъдете живи и здрави, а дечицата да са ви най-голямото богатство!  Hug

П.С. Нанди, снимките, които постваш са невероятни! А ти винаги си толкова оптимистично заредена, чета те с удоволствие!

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:51 от БУБА

# 402
Бубе, като те чета наистина изглеждаш изключително шашната. Прави каквото ти казва майчиния ти инстинкт, но не се притеснявай толкова много. Ти и децата ти сте здрави, понякога от много вглеждане могат да се объркат повече нещата. Сигурна съм, че при вас всичко ще е наред. Рефлексът на Моро честно казано е рано да изчезва напълно. В моите книги пише между 4-8 месец отшумява.  Heart Eyes И ние се изпъваме на мост, когато сме нервни, пищим на сън, не ядем като хората....

Не знам, момичета, на моменти ми се струва, че всички много бързат бебчетата да порастнат. Говорите за обръщане, за сядане, за захранване, а това са бебета на два-три месеца. Да са ни живи и здрави има време за всичко, нека се наслаждаваме на всяка минута, защото бързо минава и след една година всяко ще прави всичко, без значение кога точно е бил "първият път".   Wink Hug

Мариета понеже видях, че си на изцеждане като мен, за увеличаване на кърмата е важно и колко често се цедиш. На мен ми намалява значително когато цедя 4 пъти по 200мл, вместо 8 пъти по 100. Малко е хамалогия ама какво да се прави.  ooooh!

Честито на празнуващите, да не пропусна някого!   bouquet

За белезите от секцио (а и стриите #2gunfire) опитвам с контрактубекс...не съм доволна, но засега няма друга оферта.

За яденето- при родители гастрономи бебо ще е злояд. Поне по 9-10пъти яде и то защото аз го преследвам с шишето. На по 20 мин по 20-30 мл. Трудно си достига полагащото му се за деня и това никак не ми харесва. Далече сме от гривничките, но не ще насила да яде.  Crossing Arms
Не знам кой беше споменал за разсейването по време на хранене- е лудница е, то е едно въртене извиване...почнах да му слагам пелена на главата, за да не се върти и да разглежда толкова...

За заглавието- за "хайде майче обърни се" съм. Peace

Многословна станах...лека вечер майчета!  baby_neutral

# 403
  • София
Добър вечер !
Бубе  Hug
Честит рожден ден Къщичке ! Всичко най-най- хубаво ти желая и много здраве   bouquet Hug
Зазке да ти е жив и здрав рожденика , нека расте щастливо и умно момче   bouquet
За заглавията най-вероятно ще бъдат използвани всички в следващите теми . Анкета мога да пускам само по една и няма смисъл тя да бъде свързана със заглавието  Peace
Хоупи много тъпо , че толкова рано се върна на работа Weary
За контратубекс-а не си давайте излишно парите, ефект няма от него.
Още щях да пиша, но пуста му памет ....  newsm78

# 404
И аз да се обадя момичета!  Embarassed този емотикон за изчервяване някак е малък за мойта несериозност!
Но както и да е - често мисля за вас и си обещавам да вляза, но не ми се получава!  Cry Sad Confused
Не, не - въобще причината не е в трите ми деца! Нямам желание да върша в нас нищо /каквото и да правя, го правя без желание и насила/, подтиснато ми е че кърмя съвсем малко и повечето е АМ, чувствам се дебела и стара, крещя по децата и каквото и да правя някак е измъчено!
Просто не очаквах толкова силна депресия - хормоните жестоко са се рабъркали явно, защото на ден имам по 4-5 поревавания. Понякога си плача направо с глас! Последно ревах, че Ирка някога ще стане абитуриентка и за мен ще е свършила цялата сладост на живота - децата ми ще са големи, а аз ще съм дърта! Други случки да не разказвам, че да не се излагам повече.
И много ми е мъчно, че това бебе ми е последно и аз повече никога няма да гушкам малко, сладко, безпомощно съвършенство!!!  Embarassed Cry

Искам да поздравя всички, които са имали добри поводи за празнуване. Къщичка
е имала РД - само хубави емоции и желая!

Хоупче, видях клипчето с Филип - браво на моето момче. Много силен расте - как се върти само! Снаха ти само лежи, крака си не мръдва, камо ли да се пробва да се обърне!
По някакви теми четох, че си оградила Филип с 3 мечки!  ooooh! Е, сложи там, до мечките и снимка на Ирката, та да не мисли Филип за глупости!

Бубе, искам силно да те прегърна!  Hug Тооооолкова много си изтърпяла! А това го може само една майка! Господ дава изпитания за силните!!! Аз знам, че всичко с Ралфи ще е наред и че третото ти дете ще е момиченце!!! Много  Hug

Нелли, ей страхотна си - как намираш време за всичко - оправното си е оправно!!!

Общи условия

Активация на акаунт