Да си жива и здрава( бързо оправяне), да се усмихваш и радваш на детенцето си и да се сбъднат мечтите ти! 

Сега Магито го гледам като цигане и не му се вглеждам много много!Пожелавам ти с дечицата всичко да е наред, а ти да се успокоиш и да повярваш, че Господ има прекрасни замисли за теб и твоето семейство! 
, а между тях:
-така се боря със следродилната депресия-тя ме напада, а аз се правя, че не забелязвам! 

/, а на тази възраст това е тооооолкова много.
Моля те, знам че е трудно, но старай се да бъдеш спокойна. Заради Рафи. След споделеното за Габ, мисля, че просто си адски наплашена оттогава. Медицинското ти образование е от страхотна полза, но в страховете си понякога се вглеждаме и откриваме какви ли не поводи за притеснение. Казвам го, макар да знам, че самата аз се вкарвам в страшни филми. Всичко е наред с бебчо
. Милото премина през толкова изпитания съвсем, съвсем мъничко. И за него е стрес и то какъв...предполагам, че някои неща може и да са реакция от този стрес. Цункай мъничето по петичката.
Голям смях беше. 

Не се сдържах. Паднах с това обяснително описание!!!! 

! Разбирам те напълно. И аз в момента ходя по институции и се ядосвам от бюрократщина и тъпи закони! 
Това за сока от праскови не го знаех, ще пробвам. Май наистина допуснах грешка като спрях сутрешните мюсли с кисело мляко! А и сурови ядки слагах в тях, които сега не консумирам. Пак ще минавам на предишния режим. Иначе биричка и аз си пийвам, ама явно само тя не върши работа 
) разбрах, че си гука, ами на мен толкова ми разбира главата - все съм си мислила, че само агууу-то се брои за гукане

И ние се изпъваме на мост, когато сме нервни, пищим на сън, не ядем като хората....

) опитвам с контрактубекс...не съм доволна, но засега няма друга оферта.

Е, сложи там, до мечките и снимка на Ирката, та да не мисли Филип за глупости!
Тооооолкова много си изтърпяла! А това го може само една майка! Господ дава изпитания за силните!!! Аз знам, че всичко с Ралфи ще е наред и че третото ти дете ще е момиченце!!! Много 
Препоръчани теми