Е, сложи там, до мечките и снимка на Ирката, та да не мисли Филип за глупости!
приемам нещата буквално! Ма преди не бях така, сЯ се сбърках!!! Въпросът е дали ще се завърна някога в стария си вид - и външно и вътрешно, говориме!???!
то при тоя недоимък на жени....
Много ми стана мъчно, като четох поста ти, съжалявам искрено, че нещата при теб са така!!! Вярвам обаче, че всичко ще мине и ще има по-хубави дни и на твоята улица! Голямо гуш и извинявай още веднъж!

И самия му плач, когато реве изглежда също така, както когато му слагаха мускулните инжекции..тоест свързвам го пак с болка..Боже, какво става?! Но явно не е само при нас?!
А Рая е такава любопитка...Вечно иска да е изправена и се оглежда като дърта клюкарка
А и те, миличките, като не могат да се оплачат 

, не го мисли толкова, наслаждавай им се и ги гушкай 

И изобщо не създаваш впечатление на песимист
Много ти завиждам аз за климата, особено зимата! Тук ако и тази зима стане минус 40 ще си взема пингвин за домашен любимец!

Споделяла съм не веднъж, че бях убедена, че щом толкова много искам момиченце, ще го имам и, че като решим да имаме второ дете, то ще бъде момиче. Е, резултата го виждате 
Занислям се дали да не извадя зимния гащеризон на детето!!! 
,защото ще пораснат и няма да са до мен, защото съм сама и се чувствам нежелана и грозна, дори защото ми е трудно събирането на багаж за море! 
- Знам колко е трудно в такива ситуации да се мисли положително, но се опитай. Права си като казваш, че децата ти имат нужда от спокойна майка. Сигурна съм, че всичко с вас ще е наред. 

вяра и късмет за Буба!

Само че ако си от сладките бисквитки пак ще си захаросана
Хормоните не са шега работа...то и аз на моменти изтрещявам, но трябва да сме силни,нема начин
А за позитивното и фаталистично мислене и аз не съм съгласна....вярвам единствено в съдбата 
Ще ми липсваш тук,дано успяваш да се включваш колкото и рядко да е,пак ще е нещо 

)
Препоръчани теми