Отговори
# 405
Последно ревах, че Ирка някога ще стане абитуриентка и за мен ще е свършила цялата сладост на живота - децата ми ще са големи, а аз ще съм дърта!
Хоупче, видях клипчето с Филип - браво на моето момче. Много силен расте - как се върти само! Снаха ти само лежи, крака си не мръдва, камо ли да се пробва да се обърне!
По някакви теми четох, че си оградила Филип с 3 мечки!  ooooh! Е, сложи там, до мечките и снимка на Ирката, та да не мисли Филип за глупости!
СПасдидиии, спокойноо, не си самоо тии - аз днес изпаднах  в паника заради една статия в 24 часа, според която жените в БГ намаляват, а мъжете се увеличават - почти се разплаках от страх, че Филип няма да си намери жена ... честно, не си измислям. Embarassed
За клипчето на Филип - той верно има такова, но не съм го качвала тук, та най-вероятно го бъркаш с това на Давид на Рая  Mr. Green
И за мечките не е баш така - не съм го обградила, това са виртуални мечки, само в моето въображение  Mr. Green

# 406
Баси, не е истина!!!  Embarassed  Embarassed  Embarassed Ми така е, като четеш и гледаш по диагонал!!! Казвам ви, че направо си лудвам - явно само си мисля, че е депресия!  Confused По-сериозно било!
Хоупче, извинявай, мила!
Сега ходих пак да го гледам клипчето - Давид, понеже е сниман откъм главичката и като върти очичките нагоре, много ми прилича на Филип - и той е с пухче, без кичара и по очите някак си приличат!
Дано ми простиш обърквацията и сега да не дадеш зетА на друга, а!?!

А за мечките набързо го четох по стари теми и явно съм полуразбрала, че има играчки-мечки! Аз обаче и друг път знаеш,  Wink приемам нещата буквално! Ма преди не бях така, сЯ се сбърках!!! Въпросът е дали ще се завърна някога в стария си вид - и външно и вътрешно, говориме!???!

# 407
Въпросът е дали ще се завърна някога в стария си вид - и външно и вътрешно, говориме!???!
Нищоо ти нямааа, много си сладка и така!  Hug
ЗетА не го давам, няма страшнооо !  Hug то при тоя недоимък на жени....  Crazy Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 03:30 от Норе

# 408
Бубе, връщам се специално, за да ти се извиня!!! Не знам защо, но пропуснах да те отразя  Banghead Много ми стана мъчно, като четох поста ти, съжалявам искрено, че нещата при теб са така!!! Вярвам обаче, че всичко ще мине и ще има по-хубави дни и на твоята улица! Голямо гуш и извинявай още веднъж!  Hug Hug Hug

spasdidi, дано и на теб ти се поразмине хормоналната обърквация! Мисли повече за това колко си благословена с дечицата си, колко е прекрасно това, че сега гушкаш своето сладко съвършенство и не позволявай на лошите емоции да ти крадат тези прекрасни моменти!!!  Hug

# 409
Spasdidi,  Hug
Не се тревожи, и всичко ще дойде на мястото си!
Понякога и аз като тебе си поревавам,ама то е,че на "дърти"години се навих да имаме бебе, и като си помисля, че като гледам внучета, ще съм стара...ужас. ooooh! Mr. Green Но като ми се усмихне съкровището със беззъбата си сладка усмивка ,и забравям всякакви притеснения, и депресии, и т.н.Важното е децата да са здрави, и да ни радват много, много!

# 410
Дуденце, Относно писването докато спи- и при нас го има това от два дена! И изглежда точно така- все едн е от болка!  #Crazy И самия му плач, когато реве изглежда също така, както когато му слагаха мускулните инжекции..тоест свързвам го пак с болка..Боже, какво става?! Но явно не е само при нас?!

Бубе, аз имам няколко предположения за тези внезапни писъци:
-  зъбките - то вярно, че е рано още, но на голямата Шушулка и се показа първото зъбче на 4 месеца (без да я усетя дори)  newsm78
- колики или някакъв коремен спазъм- не плаче по същия начин, както при коликите, а и уж вече минахме през тях, ама знае ли човек  Rolling Eyes
- сънува нещо, което я стряска- много е вероятно, защото през деня трупат много емоции- разходки, срещи с разни "великани", дето им се радват, плезят, приказват на странен език...  Crazy А Рая е такава любопитка...Вечно иска да е изправена и се оглежда като дърта клюкарка  Laughing Наблюдава всичко с голям интерес. После кой знае какво сънува милото и се стряска...

Може и друго да е- знам ли  ooooh! А и те, миличките, като не могат да се оплачат  baby_neutral

Ние чак сега заспахме...Това дете такъв "режим" си изпраска, че нямам думи  Tired

# 411
  • при палмите и алигаторите,FL
Добра вечер от нас,

тука днеска ни отнесе, такъв дъжд се изля, то верно дъждовен сезон, ама все пак, трябваше с лодки и канута да се придвижваме Wear Umbrella help Wear Umbrella  smile3549

Бубе, тенкю, но грешно мнение за мен си изградила, аз съм върл песимист, то не е за хвалене, ама си е истина Rolling Eyes .

Хоупче, погал за теб , ти как си на работа, всеки ден ли?

spasdidi  и за теб голямо гуш, ще се оправиш , ако не децат ще те оправят Hug, не го мисли толкова, наслаждавай им се и ги гушкай Heart Eyes

Та тук е мястото да споделя какво ми каза мъжо, а именно че ако се погледна отстрани ще се видя, как само се карам и съскам на Соник, а гушкам и агукам на Моник.Стреснах се и се опитвам да гуша и Соничка, то милото 5 години не се делило от мен и сега го детронира едно бебе.

Къде се изгуби сватята, Елфи де?

Ей като сложа човечета от допълнителните и ми се разменят местата на З и Ъ, що така newsm78

сега лека нощ от нас 

# 412
Нандии, мнооого сладки тези дребчовциии, които показваш, значии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И изобщо не създаваш впечатление на песимист  Naughty Много ти завиждам аз за климата, особено зимата! Тук ако и тази зима стане минус 40 ще си взема пингвин за домашен любимец!  
Филип е заспал в 3 на обяд, в момента е 10 без 20 вечерта....усещам, че ще се събуди и цяла нощ ще има пачангааа  newsm68
Да гушнеш Соник и от нас, ама и Моникс също!  lovekiss
А, тук също да благодаря на Дуденце за това, че се занимава с моите чаршафи и песни  kiss
Елфеееел,къдее сиии ??? newsm78
И Хера напоследък дава мижави отчети... Crossing Arms

# 413
Добро утро,

изкарахме тежка нощ, събуждаше се на всеки час с рев... егати гадните ваксини. Гледах го как спинка ами постоянно се стряска и пак ръчичките са на юмруче.

Спасидиди, и аз бях така, но си дадох сметка, че наранявам всички около мен с постоянното крещене, реване и оплакване. Колкото и да съм уморена и изнервена, стискам зъби и се усмихвам ..... е не винаги успявам:)

Нанди, не забравяй голямото дете. Аз направих грешката с големия ми син , той се затвори в себе , отне ми доста време докато променя това.

Хубав ден:)

# 414
  • София

Също не вярвам в силата на позитивното мислене. И, че ако много силно искаш нещо...ала-бала  hahaha  Споделяла съм не веднъж, че бях убедена, че щом толкова много искам момиченце, ще го имам и, че като решим да имаме второ дете, то ще бъде момиче. Е, резултата го виждате  Laughing Да ми е живо и здраво момченцето  Heart Eyes

БУБЕЕЕ- аз съм живото доказателство,че не си права!!!Вярата не е само за малко, а е постоянна величина!Както казах и преди-Господ има чудесни планове за теб и семейството ти-никога не се съмнявай в това!!!Аз поне го вярвам и съм сигурна, че след време ще те видя да се подвизаваш в някоя отчетна темичка с малко ,здраво и послучно момиченце на ръце, а батковците (порастнали и здрави) ще и се радват като на принцеса!

# 415
  • София
А ДД и от нас! Laughing Laughing
Ние днес сме на ваксина , а в София е 13 гр.!!! #Cussing outЗанислям се дали да не извадя зимния гащеризон на детето!!! Mr. Green
Спасиди и всички мами с по 3 деца: Момичета-разбирам ви напълно-много е трудно с 3 деца, особено ако нямаш помощ от вън и то не само домакинстването, а това, че не можеш да им обърнеш адекватно внимание.Това, в комбинация с хормоните и липсата на мъжа ми се опитва да ме довърши, но аз не се давам лесно! #2gunfire
Когато ми се плаче-си поплаквам тайно за всичко-защото децата не слушат, ЗАЩОТО СЛУШАТ??? #Crazy,защото ще пораснат и няма да са до мен, защото съм сама и се чувствам нежелана и грозна, дори защото ми е трудно събирането на багаж за море! Embarassed
Така че -споко- не сте сами!!Това са нормални периоди, които ще отминат и всичко ще влезе в ритъм!И аз нямам сили за нищо извънредно-дори филми не ми се гледат, само тук съм редовна,поради факта, че ви имам вече за много близки приятелки и си споделям всичко с вас-благодавя ви момичета!!!
За заглавията-наистина е добре да се почне от морското,че ще му мине времето, а после може и другите да се изредят!

# 416
  • Айтос/Бургас
 Hug
Момичета,вие ще правите ли домашни пюренца за зимата за бебчовците и как ги правите? Чувала съм,че не се слага захар на плодовите,но как тогава се запазват? Rolling Eyes

# 417
Привет-мривет!
Момичета, смених ника, че принцес малко захаросано стои. Сега съм Бисквитка  Mr. Green Нелили - може да ме смениш и на първа страничка  Hug
Бубе  Hug - Знам колко е трудно в такива ситуации да се мисли положително, но се опитай. Права си като казваш, че децата ти имат нужда от спокойна майка. Сигурна съм, че всичко с вас ще е наред.  Hug
Алекс - недей да се предаваш на сълзите и депресията. Я виж каква хубава Ирка си имаш, пък и другите две дечица са като слънца. Радвай им се, наслаждавай им се  Hug
Златка - аз мисля да ги правя на пара (и плодовете и зеленчуците), после размачквам - и във формички за лед във фризера. Така ще ми е по-удобно и да ги размесвам после. Peace
Усмихнат ден!!!

# 418
Здравейте майчета  Simple Smile
Бегло прегледах темата, че пак сме на мама в ръцете  Sad
Честито на всички за отминалите празници,  Praynig вяра и късмет за Буба!
Честити месечинки на всички астрални близнаци, Едуард на Гери С, Ирина на СПАСДИДИ, Анна на А-вал, Тияна на Полита, Елина на бейбикейс и Данаил но Наннии! Честитооооо smile3525 newsm51 newsm44

Джей, мисля че ти беше писала, че имате стафилокок и ние имахме, сегавече е др бактерията, общо взето няма отърване, много е гадно ooooh!

# 419
Шени  newsm10 Само че ако си от сладките бисквитки пак ще си захаросана hahaha

Спасдиди  Hug Хормоните не са шега работа...то и аз на моменти изтрещявам, но трябва да сме силни,нема начин Peace
Буба,като те чета,още повече се убеждавам,че никога няма да се навия на второ дете(то не че имам време за това Mr. Green) Какво да ти кажа,знам че в момента нищо и никой не може да те успокои,защото се знам аз как съм като изпадна в такива самосъжаляващи се фази,надявам се нещата скоро да се оправят и аз обикновено вярвам в максимата,че "след всяко зло идва по нещо добро" Peace А за позитивното и фаталистично мислене и аз не съм съгласна....вярвам единствено в съдбата Mr. Green

Може да ми честитите новия съдружник Mr. Green На моменти така я мразя тази държава Twisted Evil

Сега 2 думи за Венци-мъж с характер,с малко по-големи овенски рога,отколкото е необходимо,но го обичам повече от всичко на света,така че ще търпя,пък ако ще и тези рога всеки ден да ми се забиват У гъзо Heart Eyes

Хоупи,вие с Херудута да не сте почнали към социалните Joy  Ще ми липсваш тук,дано успяваш да се включваш колкото и рядко да е,пак ще е нещо Peace

Варненки,направо ви завиждам,че днес ще се видите с Херудута,ако не ви е залял потоп и там де Mr. Green  Айде ще чакаме снимки от събитието Peace

Зазка,честит рожден ден на малкия юнак!Да ти е жив и здрав!Ако знаеш колко се смях като видях почерпката(това си ни е запазена марка с Хера-Бен Тен,каквато и сила да се водеше там hahaha)

Честити месечинки на всички слънчица родени с днешна дата Hug

Общи условия

Активация на акаунт