Отговори
# 420
Ето ни почти на 3 месеца :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2217900291502.2132833.1367486235#!/photo.php?fbid=2392989148614&set=o.108133882586908&type=1&theater

# 421

Момичета, да ви почерпя за нашата месечинка. Ура, минахме първите три месеца!
Ние от два дни упорито будуваме през деня, което е много лошо за мен, защото съм като изцедена.
Луси, не ни завиждай много, много, защото тук се излива порой.

# 422
ДУоооо  Laughing

Елфи,хич не я търсете,защото ще си купува плазмен телевизор и нали се сещате как е потънала дълбоко в сайтовете за техника  ooooh!

Вече не мога да спя,само затова мисля,прехвърлям плюсове,минуси,картини,резолюции,време на реакции,формати на екрана,,херцове,инчове..... и т.н.....таа,работата е по-болна и от тигана  Whistling

Хайде сега кажете има ли някоя от вас с 42 инчов телевизор,който да го гледа от 3 метра   Thinking  Знам,че е твърде голям за нашето разстояние,но нали знаете колко лакомо  е окото Елфи и винаги иска "най-големия"  Mr. Green

# 423
Ние сме с 40'' LED TV и го гледаме от няма и 3 метра, но на подходящата височина е ОК

# 424
  • София
Честито на всички месечинковци днес!Знам, че сте много! Peace  bouquet
Ние сме 6100 кг. 60 (61) см!Качили сме 800 гр. и сме пораснали 1или 2 см., че много се дърпахме и трудно ни измериха! Сложиха ни 5 валентната ваксина и сега чакам реакциии- за сега сме спокойни-дано да продължи така! Peace
Катрина:Нищо не можах да видя-съдържанието е недостъпно!
Елфи:Ти, вместо за море да гледаш-плазми разглеждаш! :lol:42 инча не е ли много? newsm78Аз в момента гледам 37 инчовите-дано да направиш най-хубавия избор! Peace

# 425
Марта снимката е публикувана в групата ни във фейсбук  Simple Smile

# 426
 ДД от нас  bouquet
 Честити месечинки на порасналите бебоци Едуард на Гери С, Ирина на СПАСДИДИ, Анна на А-вал, Тияна на Полита, Елина на бейбикейс и Данаил на Наннии!
 Раличка ми е мирничка тия дни-пу пу,но имахме помощ и от баба за ден,което си е нещо все пак Wink
 В депресии съм изпадала с първата ми принцеса,но остоятелствата там бях съвсем други.Помага само подкрепа от близки и приятели и най-вече ММ.С Ралица досега не съм изпадала в подобни състояния и дано не се случва.Много прегръдки от мен на всички Hug
 Днес времето е супер скофтено-дъждове ветрове.Отидоха ми на кино плановете за разходка из Варна Sad

# 427
Луси, не ни завиждай много, много, защото тук се излива порой.
На вън е 17градуса, а в къщи 23 и на мен ми е студено, а пък малчо се поти. Нали е мъж и вече прилича на татко си - капки пот обливат цялата глава и се нерви ако е облечен с повече от 1 дреха Joy
Чакам с нетърпение да спре да вали и ведага ще излезем, че вътре ще полудеем и двамата. Дори и вятъра не може да ме спре, ще сложа дъждобрана и Дани ще е на завет. Дъжда е единственото нещо което ме надвива, сякаш ще се разтопя ако ме намокри малко Laughing
А-вал честито на теб и на Анна newsm51! Попреглъщах си малко на тортата.
Честито още и на Еди и Гери С smile3525, на Иринка и Спасиди newsm51, на Тияна и Полита newsm51, на Елина и бейбикейс newsm51 и на Данаил и Наннии smile3525!

# 428
 Здравейте,
голям студ и дъжд ни тресе тук днес...   cold

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:50 от БУБА

# 429
# 430
  • гр. София
Здравейте мами,

Имам въпрос към консултантите по кърмене - Бебо е само на кърма, но последните 2, 3 дена започна да ми прави много голяма пауза сутрин т.с. като нахраня сутрин в 7 заспива и се буди чак в 1 часа. Така храненията му стават 5 на ден, защото отдавна сме се отказали и от нощното. Исках да ви питам нормално ли е това и дали да не го будя. Иначе наддаваме добре на последната консултация сме наддали 900 грама и вече сме 6 кила.

# 431
Привет и от нас !
Честити месечинки на всички бебчовци, които са родени на днешната дата.
Момичета, помагайте !!! От сутринта повръщам и май ме е хванал летния вирус. Толкова се страхувам да не разболея и Деа, а тя милата днес само нервничи и иска да е все на ръце. Сега едва я приспах, но като я гледам колко е неспокойна сигурно всеки момент ще се ококори. Само на кърма е и се чудя дали да не размразя кърма и днес да и давам. Вие какво мислите ? Приемам всякакви съвети.

# 432
  • София
Привет и от нас !
Честити месечинки на всички бебчовци, които са родени на днешната дата.
Момичета, помагайте !!! От сутринта повръщам и май ме е хванал летния вирус. Толкова се страхувам да не разболея и Деа, а тя милата днес само нервничи и иска да е все на ръце. Сега едва я приспах, но като я гледам колко е неспокойна сигурно всеки момент ще се ококори. Само на кърма е и се чудя дали да не размразя кърма и днес да и давам. Вие какво мислите ? Приемам всякакви съвети.
Сложи маска и кърми 2 пъти по-често-в кърмата ти се отделят антитела ,които защитават малкото човече от болестта! Peace Бързо оправяне и пий много течности да не се обезводниш, но по малко- на всеки 2-3 мин по глътка две!Чай от мента помага, както и малко разгазирана кола!

# 433
 Peace

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:30 от Lussy

# 434
  • Сливен
Simple Smile Най-после и аз да успея да се включа в темичката Simple Smile Колко много сте изписали, незнам дали ще успея да ви изчета Simple Smile

ooooh! Голям зор е този интернет в дома на моите родители... Днес вече се обадих да идват техници и да проверят къде е проблема... Мислех, че от моя лаптоп ще успея да влизам, но не се получава или ако се свържа и напиша нещо, когато го публикувам се прекъсва връзката Sad
Единствено във фейсбук успявам да влизам и да следя какво се случва Wink

Nellyli страхотна е темичката както винаги Simple Smile Имаш едно огромно благодаря и от мен   bouquet

За памперсите - Ние сме на Pampers Premium Care от самото начало, доволни сме много... Опитахме и Pampers New Baby, но нещо не ми харесаха и продължихме да ползваме Premium Care. Simple Smile

Честито на всички месечинковци днес!

Общи условия

Активация на акаунт