Отговори
# 480

Пууууууу, останаха ми очите в таЗ Моника!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes nandi, ти за кой момък си я подредила?

За моя,за моя  smile3521  Party

Луси,скъпа....ами хайде оползотворявайте ги,то иначе ще си е направо загуба  Mr. Green Аз си прокарах идеята,докато ММ не ги е нагласил някъде другаде и гледам да действам бързо  Laughing

# 481
  • София
Спасиди: Да си смениш лентичката на Иринчето, че някой ще помисли ,че преносваш 88 дни! #Crazy Laughing Peace
А аз съм нагла- искам и почивка и нова плазма...но май няма да ме огрее!? newsm78

# 482

А аз съм нагла- искам и почивка и нова плазма...но май няма да ме огрее!? newsm78

Миии....ти искаш нова плазма,а мен питаш ли ме като това ще ни е първата  ooooh!

И досега гледахме на 14 инчово кинескопно телевизорче,което е с бяла лента отгоре и се превъща в 12 инчово /5 години/  #Cussing out То нашето направо е рекорд  Mr. Green

Тооо,аз затова вися все на компа,че поне монитора ми е LCD 23 инча  Flutter

# 483
буба  просто пропусни снисходителните тон и подхилкване  Peace  безпочвени са. мерси !

сниЗходителен, мерси  bowuu

# 484
  • София
Буба, не се чепкайте с raia07. В някои случаи споделям нейното мнение, в други твоето, в трети си имам друго мнение - ама не се заяждам с никой.  Laughing Wink Просто може да си изразявате мнението без да оценявате мнението на някой друг.   bouquet

# 485
Здравейте момичета,
тези дни тук си е направо есен. Предишната вечер беше такъв студ, че пускахме парното и май Рая е понастинала леко, че има секрет от носа днес. ooooh! Днес, обаче имаше и слънце, та поне бяхме навън половин ден и съм доволна. Нико спа целия ден почти с 2 пробуждания за манджене и това беше. Laughing Та успях и да изгладя, да сготвя и да измия банята без да реве от зъби. Mr. Green

Отдавна се каня да питам нещо консултантките по кърмене: Всички казват, че бюстът ужасно се прецаква след кърменето. Има ли някакъв начин да се предотврати това, можем ли да полагаме някакви специални грижи и мазила за бюста, за да намалим пораженията newsm78.

Мария, много хубав въпрос - сигурно много майки се питат как ли биха изглеждали гърдите им след кърменето. Факт е, че гърдите се уголемяват през време на бременността, подготвяйки се за предстоящото кърмене, както и в първите месеци след раждането, до регулиране на кърмата. Още през бременността гърдите увеличават размера си като мастната тъкан частично се заменя с жлезиста, подготвяйки се за образуването на кърмата. Обичайно, ако кърменето продължава повече от половин година, то размера на млечната жлеза постепенно намалява, но това не пречи изобщо на изработването на млякото. С прекъсването на кърменето започва постепенно да се възстановява мастната тъкан, която отново заменя жлезистата и след определено време гърдите могат да възвърнат формата си от преди бременността. Ето една статия, която би могла да ти е интересна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=16061. Много дълго кърмещи майки споделят, че почти не намират разлика в гърдите си след плавното и постепенно отбиване на бебето. С порасването на бебето, то приема по-малки количества кърма, защото се храни и с твърди храни и суче порядък, а гърдите в следствие на по-малкото "търсене" произвеждат по-малко мляко. Това става бавно и постепенно, и има време гръдните мускули да реагират и да успяват да поддържат бюста, което би било предпоставка за хубав бюст и след кърмене.

Имам въпрос към консултантите по кърмене - Бебо е само на кърма, но последните 2, 3 дена започна да ми прави много голяма пауза сутрин т.с. като нахраня сутрин в 7 заспива и се буди чак в 1 часа. Така храненията му стават 5 на ден, защото отдавна сме се отказали и от нощното. Исках да ви питам нормално ли е това и дали да не го будя. Иначе наддаваме добре на последната консултация сме наддали 900 грама и вече сме 6 кила.

genisi, привет!
от написаното от теб изглежда, че Митко наддава добре. Би ли споделила как е организирано кърменето ви? Разбирам, че сутрин той прави една 6 часова пауза и няма нощно кърмене? На тази възраст изключително кърмените бебета е добре да имат не повече от една 4 часова пауза за денонощие, като интервалите се гледат от началото на едното до началото на другото кърмене. Може би е добре да има поне 6 кърмения на денонощие с една по-голяма пауза от обичайните паузи, които прави. Може да опиташ да го кърмиш когато той е в леката фаза на съня си, т.е. помръдва с ръчички, върти главичка, или има леки признаци на будене като помръдване на клепачите и т.н., но успява да се успи отново - тогава може просто да го гушнеш и да му дадеш да суче, или да полегнеш до него, ако е на по-голямо легло и да му предложиш гърда.

# 486
Ха,Добър вечер!
3 дни нещо нямахме интернет,та голямо четене падна!И признавам си не изчетох всичко,че кривогледа станах.
За гукането-Марти вече е много общителен.Много "бърбори" Simple Smile
За телевизора-бяхме в голяма дилема.Накрая взехме 40 инча и е екстра.Въобще не ми е голем.
А телефон тати е решил да ми подари и само чакаме да ни го доставят  smile3508 Не,че съм фенка на телефони,ама като е решил,че иска да ми подари няма да отказвам,я!
За стъпването утре ще го пробвам,че вече спи.
За обръщането казах - не се и опитва още.Мързеланко ми е той  Laughing На кой ли се е метнал  Thinking
За кърмата останових,че биричката много добре ми действа Peace вече задължително си пийвам всеки ден
Ох,много имаше за писане,ама блокирах-честно!Като изпуснеш няколко дни да четеш и става чудо!
Надявам се,че не съм пропуснала някоя срещичка...
Лека за сега от мен!

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 22:47 от Tedy

# 487
  • Стара Загора
Добър вечер кайсии Mr. Green
АЗ съм както се знае на варнеска земя...или по-скоро на серевния полюс...нещо немога да различа...все е тая Mr. Green
Не съм звъняла на Буба защото в тоя дъжд освен по МОЛовете и детските дътове от колата и вътре просто нямаше смисъл Crazy
Боримече е с двете баби в компект..оцелял е...и бабите също Mr. Green Към 20ч. ми пееше по телефона.
Хоупче липсваш Hug
Почти на един крак ви прочетох...сигурно просускам нещо Crazy ама вятъра ми издуха и малкото останал мозък Mr. Green

# 488
Добър вечер!

Тъкмо се връщам от биричка с колегите и много исках да ви препоръчам заведението, особено на семейства с деца - бирария River Side в Драгалевци. Имат ОГРОМНА дървена детска площадка 1swing и лятната градина на заведението е в гората. А живата бира е уникална (не харесвам нормална бира, но за жива - умирам Simple Smile)

Айде, че детегледачката-тати ме гледа нещо накриво и трябва да му обърна внимание    loveuuu

юхуууу...

# 489
бирария River Side в Драгалевци.
Любима кръчма, обаче ми казаха, че са я подпалили и изгоряла до основи. Няма я вече.

Добър вечер кайсии Mr. Green
.. в тоя дъжд освен по МОЛовете и детските дътове от колата и вътре просто нямаше смисъл Crazy
Кайсийкова, и ти липсваш  Hug Иначе от седене на дъто в тая Варна, явно само на дътове си станала  Crazy

Бубе, Нанди - не искам да чувам за сняг!  Crossing Arms Организирайте се, затрупвайте се, заснежавайте се и като свършите ми се обадете да отидем до Флорида. sun Колкото и да е горещо, влажно и задушно лятото не може да се сравни с гнуууууууусната зима - мразяяя зиматаааааа!!! #Cussing out

Луси, щом към социалните ?  newsm78

Филип се е научил да се крие зад чаршафа - вдига го пред лицето и го държи така, явно е много забавна тази работа  Laughing

Някой беше питал - работя по цял ден, всеки ден, не ме питайте дали и колко ми е мъчно за детето , че се разнежвам и почвам да рева... с две думи - добре ми е, никой не ме кара на сила, ако не ме кефи мога да се прибера в БГ и да си седя вкъщи за да си гледам детето, а ще ядем камъни.  Close

# 490
Любима кръчма, обаче ми казаха, че са я подпалили и изгоряла до основи. Няма я вече.

Значи съм била в ресторант (трудно ми е да го нарека кръчма) фантом и съм пила бира менте Simple Smile

# 491
  • Добрич
Буба, Гери благодарско момичета за отговорите.   Hug На мен ми се иска нещо като бебешките фотосесии на Калина, но предполагам, че снима в София. Та студиото, което Буба е препоръчала се доближава до това, което искам и с нетърпение очаквам да се включи със снимков материал.  Peace
Колкото до нашата фотосесия си мисля дали да не изчакам докато започне да сяда малкото, че новородените моменти ги поизтървахме за жалост. Flutter

# 492
    smile3532
Честито на милите ни месечинковцииии: Едуард, Кирил, Ирина, Анна, Тияна,Елина и Данаилnewsm51
Мами, много сте писали днес - то при това лошо време... Ние въпреки всичко излязохме следобед, добре облечени и увити. Е, майка ми и баща ми не пропуснаха да ми кажат, че съм ненормална, ама аз си го знам, защо ли го повтарят изобщо  newsm781
Днес пробвах за стъпването и тя стъпи на цели стъпалца - поне това е наред с краченцата ни  Praynig
ljufis, много ти благодаря за милите думи - веднага си представих как зимата, живот и здраве, ще щъка малката ни бебка, вече свободна ( Praynig) и веднага ми стана по-леко!!!  Hug
Miss Monk, аз кърмех докато бях с летния вирус (така де - цедях се и давах с шише), точно защото знаех, че така й давам готови антитела срещу него. И аз те съветвам да си кърмиш детенцето. Скорошно оздравяване!!!  Hug
Kristina G, радвай се, че си й дала началния имунитет - всъщност това е най-важната част от кърменето!!! И моята кърма вече хич я няма; дано поне да изкарам до навършване на третия месец, но и да не - здраве да е  Wink
Maria I, давай си повече почивка от ангажиментите, все пак и ти си човек  Wink  Hug
Zazka, Марте  Hug Hug Hug
Херич, ама ти страшно време уцели с тая Варна! Поне си си припомнила лудите студентски години  Wink
Два часа ви четох, един час писах - 100 пъти трябваше да ставам - я за мляко, за памперс, я за биричка  smile3506 Най-после щруделчето ми заспа и мисля да я последвам...  newsm46

# 493

Значи съм била в ресторант (трудно ми е да го нарека кръчма) фантом и съм пила бира менте Simple Smile
Аз наричам "кръчма" и ресторанта в Японския  Mr. Green
Иначе, ето http://www.blitz.bg/news/article/81748
Чудесно е, ако са го възстановили.  Peace

# 494
буба  еее, няма да спреш значи !  Grinning   ДА допуснала съм грешка в бързината! спри да се държиш сниЗходително  Grinning егасимус ! недей така ,моля обърни внимание,че се опитвам да запазя добър тон и не ти отговарям по начина по който ти го правиш.спри се на време МОЛЯ ,просто помолих да не ме обиждаш, не е много.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт