Отговори
# 465
Ееее и днес няма да се излиза Mr. Green

Така като ви чета явно днес само софиянки ще излизат,тук е доста тъповато време,ту се опитва да пекне слънце,ту стане адски мрачно,но като цяло вятърът си е студен,а малкия нещо ми кашля и киха тези дни и не ми се рискува.Хера,потвърди че във Варна е кошмарно,явно там е най-зле,ужасТ Mr. Green

Два дни вкъщи,направо изтрещя това дете,дано поне утре да е по-поносимо Praynig

П.П.Нанди,миличка значи чудесно ме разбираш,то и при мен се очертаваше нещо такова,добре че стана с този човек все пак,за да не им дам нито една стотинка за нищо Twisted Evil

# 466
  • Добрич
Като сте заговорили за фотосесии... някоя от варненските мами може ли да препоръча добър фотограф, който да ни наснима? Simple Smile  Hug

# 467
толкова е популярен,че чак манекенките го знаят  Mr. Green

Виж как си се сетила и сама  Flutter

лесно е да мислиш позитивно, когато си добре- трудното е да го правиш, когато душата ти плаче!
Ей това много ми хареса. Марта винаги говориш много разумно Hug Hug Hug

нали и аз това казах- лесно е да мислиш позитивно когато всичко ти е наред, трудно ( за мен невъзможно) когато си изправен пред истински изпитания

Марте, относно клишето- то май е само за такива като мен, да има с какво да се успокояват и да мислят позитивно  Mr. Green , тоест да извлекат ползата от вредата, видиш ли, като се успокояват, че ще станат по-силни  Laughing А истината е, че това е чист стрес, който не само не ни прави по-силни, а напротив, срива имунната система, а наред с това възникват и куп соматични заболявания..И ей така от едното нищо, стават големи бели...Да не дава Господ

А за другите неща, които си споделила  Hug

# 468
Като сте заговорили за фотосесии... някоя от варненските мами може ли да препоръча добър фотограф, който да ни наснима? Simple Smile  Hug

ще ти пусна на лс  Peace

# 469
 Нанди, тая Моника е направо разкош  Heart Eyes И такива гривнички има  Sunglasses

Кажи ми къде има такава къщичка насред нищото с много сняг и камина  Mr. Green Точно както си го описала го искам, дай да издирим и да ходим зимъска  Blush Само ми се ще да е по-към източното крайбрежие, че да е по-близо, но ако не, има и нискотарифни, ще се замъкнем някакси..
Предполагам, че и Хоупова ще е навита, макар, че на нея сняг не и трябва, там у Чикаго ги затрупва яко и без друго  Laughing  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 18:29 от БУБА

# 470
Бубе, искам и аз инфо за фотографа! ПЛИЙЗЗЗЗ! Praynig Heart Eyes

# 471

Пращам  Hug

# 472
буба  просто пропусни снисходителните тон и подхилкване  Peace  безпочвени са. мерси !

# 473
Бубе,   bouquet  bouquet  bouquet

# 474
  • Варна

Пращам  Hug

Искам и аз Praynig

# 475
  • при палмите и алигаторите,FL
Нанди, тая Моника е направо разкош  Heart Eyes И такива гривнички има  Sunglasses

мани, мани, сега се качих с нея на кантара-90 кила, без нея 82. Тотал Моника -8 Crazy, аз 82. Аз си знам че съм прасе, но детето ме притесни съвсем сериозно, а на консултация сме в края на месеца.Сега да се обада на доки и какво да му кажа, мисля че бебето ми е много дебело newsm78, ще ме вземе за куку.

За къщичката, ще издиря аз, едни приятели бяха ходили преди три години/тогава живееха в Чикаго/ на почивка, миналата зима пак ходиха някъде, така че те ще знаят.При мен по трудното е да навия финансовия министър-ама хич не обича студа cold

# 476

Елфи, требе да те запозная с мъжо, ние у дома гледаме 52 инчов от не повече от 3метра, та мъж ми смята, че ни е малък и искаше по голям да вземе Stop, е тогава щях да гледам телевизия, все едно съм на тенис мач.

Ооо,у нас аз съм телеманът и то не толкова,защото гледам тв,ами просто обожавам всякаква техника  Heart Eyes Crazy Ако някой затрупва с техника от типа на яйцеварки,хлебопекарни,комбайни,кафемашини,компютри,телефони "н" на брой и телевизори,ТО ТОВА СЪМ АЗ  Laughing А ММ е ето така  smile3515

Иначе за морето....миии,такова ,ние няма да ходим,отказахме се за сметка на плазмата  newsm44
И без т'ва съм 185 килограма,а и за 5 дена к'во ли ще видим,та се отказахме  Laughing НООО,плазмата пък е на път за сметка на това.Определно бих искала 42 инчово тв отколкото море  Peace

Снахичката е просто един път.Няма такава искрена и голяма усмивка   Crazy  Хубавото ми момиче  то Heart Eyes
Тъкмо с Виктор ще си ядат по цял ден,той и той само знае да яде  Laughing

# 477
Свате,ти добре ме подсети Laughing Тъй като и нашето море тази година се размина да взема да кажа на ММ да оползотворим мангизите по друг начин Mr. Green

А за ТВ-то-нашия е 32 инча,гледаме го от около 2 метра и е ок,но ти искаш пак най-голяяяяяяямото парче,та знам ли кво да ти кажа smile3534

# 478

аз бих ти препоръчала фотографа от нашата сватба - студио Галакси, до ВИНСа срещу морската градина - улицата. Фотографа се казва Галин, не се сещам в момента за фамилия, може да чукнеш и в нета за инфо. Аз си го харесвам като фотограф.

# 479
Хей, момичета, благодаря ви за подкрепата и милите думи - вдигнахте ме!!! Ще се опитам да се отърся от самосъжалението си, че докато се тюхкам, верно ще пропусна най-сладките моменти в живота ми!

Бууубе, права си за всичко! Само сили от къде вадиш?

Зазка, много голямо гуш за твоята малка бубка! Аз каква съм лигла - ти мен да успокояваш!?!

Хоупче, ти на работа ли тръгна? Не е истина! СЯ да не рИвеш за малкото, че си го изоставила?!? Че на мен веднага ми хрумна причина за сълзи, а? Колко съм добра в тая част!  Wink

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ АСТРАЛНИ БЛИЗНАЧЕТА НА МОЯТА ИРКА!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НИ ПРАВЯТ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ!!!

Аз излизам с децата да купим торта за третата месечинка на Ирка, че съм им обещала! После ще се наснимаме!!!

Пууууууу, останаха ми очите в таЗ Моника!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes nandi, ти за кой момък си я подредила?

Общи условия

Активация на акаунт