Ти знаеш нашата история. Понякога позитивното мислене не е достатъчно. Аз например никога не си бях и помисляла дори, че ще премина през този ад с малката - реалната опасност да я загубя, животът й да е на косъм, операция... Сега и проблемът с ъбречето, който хич не е маловажен и е съпроводен с толкова много изследвания и неизвестни за мен
Пак казвам - през цялата ми бременност съм си представяла как ще родя едно здраво малко момиченце, но съдбата бе друга и жестока към мен и семейството ми. Но въпреки всичко съм стиснала зъби и вече почти успявам да се преборя със страховете си и болката си. Правя го заради децата и най-вече заради малката Ния, която е моят герой 

това е едно от най-популярните изказвания в света , в една от най-великите книги(алхимикът -Paulo Coelho - 'The Alchemist : A Fable About Following Your Dream' ) , цитирано от всеки позитивист в последните няколко десетилетия - "When you really want something, the whole universe conspires"
Можеби ще ида с количката в някой магазин и ще искам да пробвам.

и аз го чета на равно с Умберто Еко!Иначе от къде ще знам какво пише в книгите му, за да споря
Аз се чудя дали да го водя малкия сега - то на 3 м. в какви пози може да застане (не е като новородено да го сгънеш на Х, а е още малък за седящи / пълзящи)

. 

, всичко ще мине и отмине 

, е тогава щях да гледам телевизия, все едно съм на тенис мач.Препоръчани теми